IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problemy z myszką, Nie jestem pewien czy umieścić to tu, w razie czego to sorry, prosze
Unnamed
post 21:40, 6 03 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7504

Mam pewien problem z myszką (Logitech MX510) a mianowicie - nie działa mi podczas gry w ET. Działa tylko LPM. Nie przesuwa celownika ani nic. Uruchamianie ponownie kompa, ET, czy podłączanie myszki ponownie - nic nie dają. Jedyne co działa to reinstalka ET - ale po 1, góra 2 mapach wszystko spowrotem sie rozwala. Przez większość czasu mi to nie przeszkadza (w ET gram dorywczo, gram głównie w WoWa) chociaż przy cotygodniowym server maintenance jedyne co mogę robić to siedzieć, nudzić się, gadać z kimś na GG... Nic do roboty. Gdybym miał, umówiłbym się z dziewczyną, ale jeszcze rok czy 2 wole zaczekać z takimi sprawami. Ludzie pomóżcie, nie mam ochoty na reinstalowanie ET co 2 mapy! Może i to jest moment, ale ciągłe wchodzenie na serwer, wychodzenie po godzinie, wczodzenie spowrotem jest irytujące. Po zagraniu 9 mapowej kampanii w ten sposób, stwierdziłem, że straciłem masę czasu na reinstalowaniu ET. Jeśli nikt nie wie - trudno, postaram się samemu doszukać rozwiązania
Pozdro, Whatever

PS: jeśli to było już omawiane, to też sorry, nie znalazłem przy użyciu opcji "Szukaj"
PS 2: jeśli ktoś uważa, że to problem z moim configiem to mogę podesłać mailem/załączyć na forum - kontakt na GG: 7942161
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi