IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> et.exe aplikacja....
jank3r
post 23:05, 13 03 2007
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7523

"-aplikacja et.exe musi zostac zamknieta". Problem wyglada nastepujaco.
Jakies 5 dni temu wlaczylem et, wbijam na server. Na razie wszystko ok. Gram 1 runde.swap.2 runda. koniec mapki. nadal ok. w momencie kiedy powinna zaladowac sie kolejna mapka wyskakuje ten wlasnie blad. wszystko:/.
1. piszac "szukaj" na pewno mi nie pomozesz, bo jezeli mam przegladnac 150k tematow to sry, ale to nie ma sensu.
2. jesli nie chcesz lub nie wiesz jak pomoc to nie pisz pierdół.
3.a) reinstal Et kilkakrotny.
cool.gif usunalem aktualizacje z dnia 6 sierpnia (cos kolo tego)
c) o wymianie sterow do grafy nie ma mowy, 5 dni temu wszystko chodzilo glanc na staslych 125 fpsach.
d)po unistallu oczyscilem kompa ccleanerem, wypieprzylem w otchłan wszystkie katalogi, ktore pozostaly po et.
e) probowalem babrac sie z plikiem etkey, ale nie bardzo wiem czy to ma sens (kiedy go usune, on i tak nadal tam jest- rozumiem ze sie sam updatuje, ale to glupie imo)
f) tak, tak updatowalem pbwebem,ale przy aktuaizacji w wierszu polecen widnieje kilka ERROROW : nie mozna pobrac tego i tego ). nie przeszkadza mi to w wejsciu na sererver i zagraniu tej 1 - 2 mapek smile.gif

Co dziwne, problem pojawia sie w czasie zmiany mapki, tzn. gram sobie 1 runde, swap, 2 runde, i podczas wgrywania nastepnej mapki "aplikacja et.exe...".
moduł błedu: et.exe
wersja błędu 000225aa
na servach bez pb nic sie nie szmaci
tylko format?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MorFeuS
post 14:22, 21 03 2007
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7344

To uzyj kogos innego CFG. Moze cfg tassa jest ustawione na inne paametry, np karty graficznej albo lacza. W cfg tez mozna ustawic ilosc pamiec itd. Proponowalbym uzyc innego CFG, moze pomoc. Jezeli nie uda Ci sie to sciagnij nowsze sterowniki, tak jak to conish zaproponowal.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi