0:59, 23 03 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 23-03-2007 Nr użytkownika: 7612 |
Nie wiem czy dobrze wybrałem kategorię, ale myślę, że tak, ponieważ moja sprawa jest w jakiś sposób związana z cfg, a wiec przejdę do sedna sprawy.
Mam ET na jednym kompie w grze są stworzone 3 konta jedno moje, drugie brata a trzecie to taki test, aby przekierować się na innego użytkownika tylko meczy mnie to, bo nie zawsze wychodzi, dlaczego? Sam nie wiem bardzo często resetuje się całe ustawnie sterowanie, ustawienia celownika itp. i w ogóle cały cfg, meczy mnie też to, że jak wchodzę na Server, na którym wcześniej grał mój brat to jego, XP przechodzi na moje konto a ja chcę, aby się zerowało jak to zrobić? Najlepiej by było żebym automatycznie się przełanczał na swoje konto i mój brat i bez żadnych problemów grac mieć od 0 exp i własne ustawienia. Z góry dziękuję za wszelka pomoc. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam mckosa |
|
|
|
MorFeuS Konta w ET to nie tak jak Konta w jakies MMORPG. T... 1:11, 23 03 2007
Swiety Konta w ET to poprostu odpowiednie konfigi (pliki ... 3:25, 23 03 2007![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |