IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> windows vista, problem z polaczeniem
sygnal1
post 22:49, 15 03 2007
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4443

zainstalowalem viste i mam problem z polaczeniem do serwera,wyskakuje mi takie cos:
game code (ui_mp_x86.dll) failed pure serwer check

cp mam z tym zrobic?z gory dzieki.pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 3:18, 23 03 2007
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Powiem szczerze, że na Viste prędzej czy później każdy gracz będzie się musiał przesiąść ze względu na DirectX 10, którego Mirosoft nie zamierza wypuścić na XP.
- Twórcy gier będą wykorzystywać DirectX 10
- Najnowsze układy Nvidii 8800 deklasują poprzednie generacje a bedą jeszcze bardziej deklasować że względu na obsługę DirectX 10

- To oznacza że już niedługo każda nowa gra ... będzie wymagała Visty i każdy kto będzie chiał w pełni wykorzystac swoją najnowszą kartę graficzną ... też będzie potrzebował Visty.

Co prawda MS tłumaczy się że DX 10 jest głęboko osadzony w sposobie działania Visty ale mi to bardziej wygląda na zmuszenie ludzi zmiany systemu (i zbicie kasy). W sumie to moga sięrównież przejechać bo może się okazać że mimo wszystko sporo ludzi nei bedzie miała ochoty zmieniać systemu.

Ja nie widzę powodu aby dokładać kolejne gigabajty ramu pod nowy system, skoro stary mi wystarcza - niestety pewnei prędzej czy później trzeba będzie się przesiąść ale napewno nie teraz.

PS co do tego wymyślenia przez MS sposobu na hakerów to nikomu nie udało się i nie uda się wymyśleć sposobu na hakerów.

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi