IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> EuroCup XV, omg
MorFeuS
post 14:07, 2 04 2007
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7344

Widzieliście jakie zaproszenia i kwalifikacje? Zaproszenia jeszcze mozna przeżyc, ale ten elite wszystko !@#ie ;[ ale mieli prawo, bo wygra OC...

A kwalifikacje n/c. co to w ogole suXus albo snd?? Admini musieli zapchac każde wolne miejsce bo inaczej grałoby 10 klanów tylko :U Imo to jest dowód na to, że liczba dobrych klanów drastycznie spada aż w końcu med będzie grało w kwalifikacjach do EC! Niech lepiej szybko RTCW2 zrobią to oszczędzi to nam low- EC :<
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
7dolar7
post 17:51, 2 04 2007
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2898

ja powiem tak:

esvka nie mialaby szans pograc w ec, ani nawet w quali, na ten przyklad moj team z nimi wygrywa kazda mape oprocz golda a my jestesmy na poziomie drugiej, trzeciej ligi wiec sory :D

dziwia mnie bezposrednie invity elite i k1ck - rozumiem, ze pierwszy wygral pierwsza lige oc, ale ostatnio mieli chyba niezle zmiany w skladzie a w zwiazku z tym niezle problemy - nie byli w stanie zebrac nawet graczy na offi w cb z w3st, za to direct invite dla pingwinow moge skwitowac tylko slowem: LOL widac ze bullvox uzyl swoich wplywow w cb

zapraszac do quali venue - omg, rownie dobrze mozna wziac evska (ktora jest wyzej w ladderze, jesli tym kierowal sie Adacore) czy ultrafrag, ktory jest zaraz za venue

suXus jest dla mnie klanem niespodzianka, gdyz wydawalo mi sie ze skonczyli regularnie grac, gdy nie zebrali skladu na jakies offi - widac nawet ze w ostatnich dniach probowali zwiekszyc swoja pozycje w ladderze probujac grac z lepszymi teamami, jednak wszystko przegrali (z uC, img, Inc)

takim samym sposobem, czyli grajac w CB, uC potwierdzilo ze jest godne chociaz quali - wygralo z FBI, overdose i wczesniej wspomnianymi suXusami

co do samego FBI - troche szkoda, gdyz naprawde mialo duze szanse chocby zagrac w kwalifikacjach, a takze duzy potencjal, gdyby udalo sie zgrac nowy sklad i zaden upadek by po drodze nie nastapil

ciesze sie ze infrag dostalo szanse chociazby na kwalifikacje - sa bardzo starym i doswiadczonym teamem, maja doswiadczenie z EC i sa w miare aktywni caly czas

vib ma calkiem ciekawy sklad, ktory moze troche namieszac, chociaz licze ze przegraja z FF xd

o reszcie druzyn za malo wiem lub mam za stare informacje, retro pamietam tylko z wygranej drugiej ligi dwa, trzy(?) sezony temu, Vicious & Evil - team nv - nawet nie wiem co to jest, cZar, ec4, snd, morrigu i #ez - dla mnie tutaj tylko nazwy robia wrazenie lub pamiec o pojedynczych ich meczach

reasumujac ten ec bedzie jedna wielka niewiadoma - mysle ze czolowka w skladzie dignitas, polar pi, 4i, zeropint!, impact i tlr odskocza od reszty tak daleko, ze mecze moga nie byc zbytnio pasjonujace

pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi