14:07, 2 04 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
Widzieliście jakie zaproszenia i kwalifikacje? Zaproszenia jeszcze mozna przeżyc, ale ten elite wszystko !@#ie ;[ ale mieli prawo, bo wygra OC...
A kwalifikacje n/c. co to w ogole suXus albo snd?? Admini musieli zapchac każde wolne miejsce bo inaczej grałoby 10 klanów tylko :U Imo to jest dowód na to, że liczba dobrych klanów drastycznie spada aż w końcu med będzie grało w kwalifikacjach do EC! Niech lepiej szybko RTCW2 zrobią to oszczędzi to nam low- EC :< |
|
|
|
![]() |
17:51, 2 04 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 26-09-2004 Nr użytkownika: 2898 |
ja powiem tak:
esvka nie mialaby szans pograc w ec, ani nawet w quali, na ten przyklad moj team z nimi wygrywa kazda mape oprocz golda a my jestesmy na poziomie drugiej, trzeciej ligi wiec sory :D dziwia mnie bezposrednie invity elite i k1ck - rozumiem, ze pierwszy wygral pierwsza lige oc, ale ostatnio mieli chyba niezle zmiany w skladzie a w zwiazku z tym niezle problemy - nie byli w stanie zebrac nawet graczy na offi w cb z w3st, za to direct invite dla pingwinow moge skwitowac tylko slowem: LOL widac ze bullvox uzyl swoich wplywow w cb zapraszac do quali venue - omg, rownie dobrze mozna wziac evska (ktora jest wyzej w ladderze, jesli tym kierowal sie Adacore) czy ultrafrag, ktory jest zaraz za venue suXus jest dla mnie klanem niespodzianka, gdyz wydawalo mi sie ze skonczyli regularnie grac, gdy nie zebrali skladu na jakies offi - widac nawet ze w ostatnich dniach probowali zwiekszyc swoja pozycje w ladderze probujac grac z lepszymi teamami, jednak wszystko przegrali (z uC, img, Inc) takim samym sposobem, czyli grajac w CB, uC potwierdzilo ze jest godne chociaz quali - wygralo z FBI, overdose i wczesniej wspomnianymi suXusami co do samego FBI - troche szkoda, gdyz naprawde mialo duze szanse chocby zagrac w kwalifikacjach, a takze duzy potencjal, gdyby udalo sie zgrac nowy sklad i zaden upadek by po drodze nie nastapil ciesze sie ze infrag dostalo szanse chociazby na kwalifikacje - sa bardzo starym i doswiadczonym teamem, maja doswiadczenie z EC i sa w miare aktywni caly czas vib ma calkiem ciekawy sklad, ktory moze troche namieszac, chociaz licze ze przegraja z FF xd o reszcie druzyn za malo wiem lub mam za stare informacje, retro pamietam tylko z wygranej drugiej ligi dwa, trzy(?) sezony temu, Vicious & Evil - team nv - nawet nie wiem co to jest, cZar, ec4, snd, morrigu i #ez - dla mnie tutaj tylko nazwy robia wrazenie lub pamiec o pojedynczych ich meczach reasumujac ten ec bedzie jedna wielka niewiadoma - mysle ze czolowka w skladzie dignitas, polar pi, 4i, zeropint!, impact i tlr odskocza od reszty tak daleko, ze mecze moga nie byc zbytnio pasjonujace pozdro |
|
|
|
MorFeuS EuroCup XV 14:07, 2 04 2007
lam:. To nie jest dowod na to ze niema lepszych klanow.
... 15:00, 2 04 2007
MorFeuS CYTATJest m.in voodo , fbi , bsturz , czar , esvka... 15:24, 2 04 2007
lam:. Niezrozumiales tego co napisalem niewiem moze zle ... 15:49, 2 04 2007
MorFeuS Aha, no to nie powinno być problemu wtedy, więc ... 15:59, 2 04 2007
lam:. CYTAT(MorFeuS @ 15:59, 2 04 2007) 60705Ah... 16:02, 2 04 2007
MorFeuS Nic dodać, nic ująć, ale...
CYTATreasumujac te... 18:48, 2 04 2007
7dolar7 niewiadoma w sensie nie bedziemy wiedziec na co st... 18:56, 2 04 2007
MorFeuS Ach, ok nie zrozumielismy się. Tak, masz racje je... 19:15, 2 04 2007![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |