IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> windows vista, problem z polaczeniem
sygnal1
post 22:49, 15 03 2007
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4443

zainstalowalem viste i mam problem z polaczeniem do serwera,wyskakuje mi takie cos:
game code (ui_mp_x86.dll) failed pure serwer check

cp mam z tym zrobic?z gory dzieki.pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Konik
post 14:45, 10 04 2007
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1690

CYTAT
Ad. 1 - narazie żaden gracz przy zdrowych zmysłąch nie powinien przesiadać się na Viste, za dużo pamięci fizycznej (RAM) pobiera... i wogóle moim zdaniem t śmieć! Pozatym Microsoft nie jest (chyba :D) na tyle głupi żeby wypuścic DX10 tylko pod Viste... wielu moich znajomych którzy zainstalowali Viste po dwóch dniach instalowali znów XP. Pozatym Microsoft oficjalnie poinformował że łatki do XP (aktualizacje itp) będą wypuszczane do 2012 roku. Więc użytkownicy XP nie mają się czego bać.

Wlasnie o to chodzi, ze DX10 ma sie ukazac TYLKO na Viste i jak dla mnie jest to logiczne posuniecie, jezeli spojrzymy na to pod katem marketingowym. Skoro wypuscili nowy system, to musza robic wszystko, zeby go promowac i przekonac ludzi, w tym przypadku szantazem, do zmiany Windowsa na nowsza wersje. Poza tym to, ze latki na XP bede wypuszczane jeszcze przez 5 lat o niczym nei swiadczy. Zobacz jak dlugo byly aktualizacje do WIN98, dopiero w poprzednim roku ogloszono zaprzestanie updatow. Polecam Ci przeczytac artykul na esports.pl o DX10, ciekawie napisany.
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879460905
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi