IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> mało FPS, low fps
#eXtreme.
post 20:55, 16 04 2007
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7662

czesc mam pewien problem, niewiem co sie stalo ale od jakiegos czasy liczba fps spadla mi do okolo 50, wczesniej mialem srednio 120, niewiem co sie stalo juz probowalem wszystkiego sprawdzalem w innych grasz no i na Q3 mam 90fps czyli tak normalnie a w et na kazdym cfg mam okolo 50, miejscami nawet 10 :/ robilem juz formata dysku D i reinstal ET no i dalej to samo :/ niwiem co mam robic, zmienilem tez antivirusa no i nic, prosze pomozcie mi
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MorFeuS
post 0:51, 18 04 2007
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7344

CYTAT
To niemozliwe ze podniosles dzieki cfg ilosc fps o 110. Tego sie nie da zrobic. Tymbardziej ze piszesz, ze masz slabego kompa. Odnosnie kurzu, to ja tez mam takie plany, zeby kupic sprezone powietrze i dokladnie przeczyscic wszystkie podzespoly, moze cos pomoze.

IMO ja uzywam CFG z naprawde low detalami i tylko FPSy mi sie podniosły o 30 (albo i aż!). Wiec podnosic FPSy o 110 tylko dzieki komenda jest nie możliwe... moj sprzet to: amd athlon 1.67, 512 RAM, GeForce 5200 FX 128MB (chybaxD) i moje cfg to przewaznie 76 (stale), ale moze wyciagnac max. 105-110, ale nie 150... Ale to zalezy od theotherside sprzetu... Może podzielisz się z nami ta informacja?

A co do spręzonego powietrza - dziala chwilowo, komp się nie nagrzewa tak szybko, ale na nastepny dzien albo i troche pozniej trzeba znowu 'odkurzac'...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi