IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> mało FPS, low fps
#eXtreme.
post 20:55, 16 04 2007
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7662

czesc mam pewien problem, niewiem co sie stalo ale od jakiegos czasy liczba fps spadla mi do okolo 50, wczesniej mialem srednio 120, niewiem co sie stalo juz probowalem wszystkiego sprawdzalem w innych grasz no i na Q3 mam 90fps czyli tak normalnie a w et na kazdym cfg mam okolo 50, miejscami nawet 10 :/ robilem juz formata dysku D i reinstal ET no i dalej to samo :/ niwiem co mam robic, zmienilem tez antivirusa no i nic, prosze pomozcie mi
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
TheOtherS!de
post 1:29, 18 04 2007
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7602

Procesor: Celeron D 2.53GHz
Grafika: GeForce 4 MX 440/AGP/SSE2 ,
System: Windows XP
256mb RAM

Eh a więc 45 FPS miałem jak byłem nobem i nie miałem pojęcia, co to CFG (włączone GG, itd.). 76 FPS stałych miałem jak dostałem pierwsze CFG od znajomego wiadomo, że mogłem wyciągnąć więcej, ale na tyle miąłem ustawione. Gdy sam zacząłem bawić się CFG dowiedziałem się, że mogę wyciągnąć 100:) I jak jest dobry sever to 150 tak wiec różnica nie jest 110 jak tu piszecie tylko 50 i jak wspomniałem musi być dobry serwer, (czyli stojący w Polsce z jakieś lepszej firmy i max ludzi na nim 10) i żeby nie było między czasie zmienił mi się net z Neostrady 125 na Netie, 512 co też wpłynęło na FPS.

Ps. Jak wy sie czepiacie szczegółów omfg :)

Załączony plik
Dodany plik  bobavatar5by8cy.gif ( 633.12k ) Liczba pobrań: 1

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi