IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Blokada broni, podczas strzelania :F
YANEK!
post 0:16, 21 04 2007
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2676

Ostatnio podczas wymiany ogniowej, gdy trza 3mac lpm, bron na ulamek sekundy przestaje mi strzelac, potem zas sie wlacza. Czasem podczas jednej wymiany ogniowej nastepuje to kilka razy, wiec gg. Nie slychac zadnych odglosow blokowania broni, wiec to chyba nie wina jakiegos buga z gry. WTF :C Czy to moze byc wina sterow mychy (MX510) ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MorFeuS
post 9:32, 21 04 2007
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7344

CYTAT
Ostatnio podczas wymiany ogniowej, gdy trza 3mac lpm, bron na ulamek sekundy przestaje mi strzelac, potem zas sie wlacza. Czasem podczas jednej wymiany ogniowej nastepuje to kilka razy, wiec gg. Nie slychac zadnych odglosow blokowania broni, wiec to chyba nie wina jakiegos buga z gry. WTF :C Czy to moze byc wina sterow mychy (MX510) ?

Dziwe, to może być bug, ale jeszcze z tym się nie spotkałem i bym raczej powiedział, że to wina Twojej mychy, nie sterowników (ale tez moze być) a samejgo przyciski. Zbinduj sobie strzelanie pod jakis inny klawisz na klawiaturze ale na innym przycisku myszy i zobacz czy Tobie to przerywa (najlepiej na klawie, bo bedziesz wiedział czy to mycha czy bug).
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi