14:32, 3 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 71 Dołączył: 8-10-2003 Nr użytkownika: 414 |
powiedzcie mi jak to wyglada.... jak sie spotkacie na meczu (jestem bezklanowy)
mecze, turnieje gracie na standardowych mapkach? czy sa jakies zakazy i nakazy np. co do software'u, bo Aiven na gg powiedzial ze w klanach graja z TS2... troche mnie to zdziwilo... chyba to zupelnie inna (latwiejsza gra)... niz bez kontaktu glosowego caly pic polaga chyba na tym zeby znac sie i rozumiec bez pomocy takich gadzetow... strategie chyba tez mozna dopracowac na 6 mapkach.... czego jeszcze uzywacie? czy w meczach ustalone jest kto jest Axis a kto Allies czy losujecie? Czy po jednej rozgrywce sie zmieniacie??? pytam z ciekawosci:) |
|
|
|
![]() |
15:53, 3 11 2003
|
|||||||||||||||||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
roznie, czesto dupnie, czesto wesolo
standartowe + (nie jestem pewny) base, moze w najblizszym czasie nachteinbruch
teamspeak jest ogolnie wskazany, dzieki niemu komunikacja wewnatrzklanowa jest duzo lepsza... oczywiscie przydalby sie jakis respawntimer, zeby podawac reszcie zalogi, kiedy wrog ma respawna + odpowiednio rasowane konfy ze zgodnoscia z zasadami cb.
wlasnie caly pic polega na tym ze oba klany maja TS i strategie na dana mapke. wygrywaja silniejsi/z mniejszym pingiem/lepsza strategia/lepszym zgraniem. a tego w jeden dzien nie mozna osiagnac.
czasem ktos zapoda muzyke na TS, czasem do rozmowy wlaczy sie czyis pies szczekajacy nieopodoal. uzywamy komorek przed meczem, coby sie ludzie pojawili etc
czesto wyzywajacy (zapraszajacy na tren) jest gospodarzem i on wybiera. kwestia ustalen. na poison cup byl wprowadzony jakis pojedynek na noze, smieszna sprawa, ale niestety srednio wypalila.
na sw... oczywiscie. w ogole to sa dwa glowne (znane?)sposoby prowadzenia meczu na stop watch 1) Druzyna A atakuje druzyne B na mapie X, ustalajac dany czas Druzyna B stara sie pobic czas ustalony przez druzyne A na mapie X Druzyna B atakuje druzyne A na mapie X, ustalajac dany czas Druzyna A stara sie pobic czas ustalony przez druzyne B na mapie X 2) praktycznie ten sam, tyle ze dwa ostatnie punkty roznia sie mapka (np podczas trenow jeden klan wybiera mapke ktora chce "atakowac" i drugi klan wybiera mapke ktora chce "atakowac". wtedy jest atak/obrona ustalonego czsau na mapie X, pozniej obrona/proba pobicia czasu na mapie Y pozdrawiam |
||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||
marmo Jak grają na meczach klanowych? 14:32, 3 11 2003
tsc nie wyobrazam sobie gry zespolowej bez tsa
co do ... 14:35, 3 11 2003
marmo no to czegos nie kumam, piszecie tu o czitach itp ... 14:45, 3 11 2003
tsc wyobraz sytaucje, ze 1 team siedzi w cafe, a w dru... 14:50, 3 11 2003
marmo QUOTE (tsc @ 12:50, 3 11 2003) wyobraz sytaucje, z... 14:57, 3 11 2003
Ghost Sorry, grać bez TS da sie, ale ogólnie pomaga - ... 18:45, 3 11 2003
Swiety Granie z komunikacją jest już od kilku lat stand... 20:20, 3 11 2003![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |