IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dlaczego nie chcemy zaznaczać własnej płci w panelu kontrolnym?, ???
SPIDIvonMARDER
post 18:16, 16 05 2007
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

Zauważyłem, że na ok 700 użytkowników forum, tylko dwie osoby zaznaczyły siebie jako kobietę, mimo że zapewne dziewczyn jest tu znacznie więcej. Ciekawe dlaczego? Boją się dyskryminacji?
Z drugiej strony ,również niewielu facetów się zweryfikowało jako "MAN". Też ciekawe...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SPIDIvonMARDER
post 12:42, 17 05 2007
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

CYTAT(jank3r @ 18:50, 16 05 2007) [snapback]62028[/snapback]
Razi mnie twoje żałobne nabijanie postów. Myślisz, że coś zyskasz mając 500 postów o niczym?
A nawiązaujac do tematu:ta, kobiety zdecydowanie mogą obawiać się dyskryminacji ze strony internetowych bubków,którzy o babie słyszeli miesiąc temu, kiedy to ostatni raz byli na dworze :)

Widziałem już głupsze tematy i jakoś nikt się nie czepiał... down.gif

CYTAT(Konik @ 19:12, 16 05 2007) [snapback]62030[/snapback]
szczerze to malo mnie interesuje co kto ma zaznaczone w profilu. powinienes sie przyzywaczic ze interenet jest anonimowy i jeszcze dluugo tak bedzie. swoja droga to musisz byc zdesperowany, zeby szukac dziewczyn na forum. mi to pasuje, ze dziewczyny zajmuja sie "normalnymi" rzeczami a nie gra w et.

Ja bym chciał, żeby moja luba dzieliła ze mną zainteresowania. To ogranicza konflikty typu ty ciągle tylko grasz... byś zrobił coś pożytecznego!!
Poza tym ET wydaje mi się całkiem normalne.

Faktycznie ten temat się wydaje dziwny.... bo jest dziwny. Po prostu zainteresowała mnie jedna rzecz, to o nią pytam. Kto pyta nie błądzi. Jak inaczej mógłbym sie tego dowiedzieć??? W szkole mi tego nie powiedzą....:)
OK...OK... obiecuję, że to ostatni taki temat na tym forum.
PS: Specjalnie to wszystko zamieszczam w jednym poście (a mógłbym w 3) po to, by mnie nikt nie posądzał o nabijanie postów (poststuffing :))
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi