20:47, 21 05 2007
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 19 Dołączył: 28-02-2007 Nr użytkownika: 7489 |
Moze mnie ktos posadzi ze tu publikuje wypowiedzi z jednego z klanowych for ale mnie juz h*j strzela jak na to patrze. Oto wypowiedz zawodznika który uwaza sie za jakiegos bossa.:
-No No ja mam Wallhacka prawie nie włączanego A Wy? *Ja nie mam nic bo potrafię grać bez wspomagaczy -Jaaasne Ale WH to Wh -LOL CL Kosa Z P-A (patrz - Anarchista) przeczytal moj post "No No ja mam Wallhacka prawie nie włączanego" jako ja Mef Mam Wallhacka i jest wlaczony nawet jak wchodzi przez program Xfire o którym nie mam pojecia Razz Prawie robi wielka rożice włączyłem 2 razy xD i bana dostalem na PB i nie moge wlazic na niektore serwy. Jezeli to czytasz Kosa to wiec Ze jestes Downem co nie opanowal czytania ze zrozumieniem (3 klasa podstawowa) Gram od 3 lat i mam gdzies wszystkie chaty nawet jak ty użyjesz to dostaniesz odemnie kulke w leb RazzRazzRazz CHCE ktos Stronke do CHeeatow co dzialaja na serwach bez PB? -Znalazłem cheat działający na PB serwerach szkoda że jest nie przydatny (pokazuje dokladnie na mapie gdzie sa apteczki Sad) ^Chciałem dostać cfg gdzie moge ?? -CFG czyli moje ustawienia?? czy co? cfg=Link do bota?? No poprostu ZAL !!! ;) I co o takich mysłicie??(dodam żę jest on czyli anonimowo "-" CL) |
|
|
|
![]() |
11:33, 22 05 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
Mnie to nie rusza, co mnie obchodza wypociny jakiego dziecka?? Jakby to pisal ktos z czolowki sceny to mozna podyskutowac o tym, ale to jest cytat nooba jednego z wielu na tej scenie, ktorzy graja nieuczciwie.
|
|
|
|
pech Przykład rasowej P***Y!!! 20:47, 21 05 2007
SPIDIvonMARDER Gości należałoby odseparować od społeczeństw... 21:19, 21 05 2007
TheOtherS!de Ja myśle że dobrze by było takich na stosie spa... 0:56, 22 05 2007
SPIDIvonMARDER Tak sie zaczyna. Najpierw oszukują jako dzieci w ... 15:06, 22 05 2007
kaurz A POTEM IDA DO POLITYKI
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD... 15:38, 22 05 2007
pech Nie wiem jak ale trzeba by bylo to jakos skonczyc ... 18:44, 22 05 2007![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |