16:49, 2 06 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 31-05-2007 Nr użytkownika: 8036 |
jest jakis edytor PL do cfg ?? gdzie pisze jaki bind itd co daje ?
i czy skill przejdzie mi z csa na ET ?? POWIECIE MI DLCZEGO JAK JEST RIFLA CZY JAK TO SIE TAM NAZYWA NIEMOGE GRANATEM WALNAC;/ i jeszcze jakie sa komendy np zeby po F1 bylo dziekuje itd;/ te cfg kota to ja musze jakis edytorem zrobic po swojemu ;/ bo nic nie kminie :D jak wylaczyc invert mouse?? |
|
|
|
![]() |
17:38, 2 06 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
CYTAT(seban @ 16:49, 2 06 2007) [snapback]62610[/snapback] jest jakis edytor PL do cfg ?? gdzie pisze jaki bind itd co daje ? i czy skill przejdzie mi z csa na ET ?? POWIECIE MI DLCZEGO JAK JEST RIFLA CZY JAK TO SIE TAM NAZYWA NIEMOGE GRANATEM WALNAC;/ i jeszcze jakie sa komendy np zeby po F1 bylo dziekuje itd;/ te cfg kota to ja musze jakis edytorem zrobic po swojemu ;/ bo nic nie kminie :D jak wylaczyc invert mouse?? JA ci proponuje przejrzec to forum i poszperac w nim, naprawde jest to wielka skarbnica wiedzy i ja robiac swoj cfg korzystalem wlasnie z poradnikow zamieszczonych tutaj. Poza tym cfg robisz w zwylym edytorze tekstu, np notatnik. Na niektorych serwach sa limity, ze mozna uzywac tylko 1 rifli na team, wiec pewnie dlatego nie mogles z niej strzelac. Odnosnie skilla to chyba zdajesz sobie sprawe, ze to sa dwie rozne gry. ET jest bardziej dynamiczne i akcja toczy sie narawde szybko, CS jest bardziej kamperski i zamulajacy jak dla mnie. ale kazdy lubi cos innego. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |