IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Patch 2.60b problem
KoGuT360
post 10:03, 25 06 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8186

więc tak ściągnąłem se z tej strony patch do ET 2.60b banana.gif ale rozpakowuje ten plik i widze tam jakieś foldery ale nic z ich nie rozumiem wallbash.gif może mi ktoś powiedziec o co chodzi? aha i też niedługo będe instalowac mody do ET i jak se z nimi poradzic?

sorry za błędy ortograficzne bo c z kreską nie moge zrobic

edit:jak zła kategori prosze przenieśc do właściwej a nie zablokowac thumbsup.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
KoloKarolo
post 2:31, 26 06 2007
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7806

Ja powiem troszkę dokładniej... po rozpakowaniu paczki z patchem o nazwie ET-2.60b-win32 (czy cuś :) ) w tym folderze powinien się znajdować jeszcze jeden folder o nazwie Enemy Territory 2.60b i dopiero w tym folderze mamy foldery z patchami dla wybranego systemu operacyjnego, my wybieramy win32 ( chyba że mamy coś innego ;] ).

W folderze win32 mamy 2 pliki ET.exe i ETDED.exe. Kopiujemy oba te pliki, wklejamy do folderu z grą domyślnie C:\Program Files\Wolfenstein – Enemy Territoty\ (podmieniamy te pliki które się tam znajdują) i powinno być GooD ;]

A z modami... ja pokarze spis plików jakie ja mam w głównym folderze gry:

Docs
etjaymod - MOD
etmain
etpro - MOD
etpub - MOD
noquarter - MOD
pb
Uninstell
ET.exe
ETDED.exe
varsion.inf

Pogrubione napisy - MOD to tylko komentarze, nie należą do nazwy folderu

w każdym folderze który ma mod są od razu pliki należące do niego a nie pod folder w którym dopiero są pliki modu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi