IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwny problem z ET
Ziomall
post 19:01, 15 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8344

Siemka. Mam dziwny problem z ET. Ostatnio gdy wbijam na jakiś server wszystko normalnie się ładuje i nagle pojawia się biały ekran. Ładuje sie znowu normalnie ale literki są rozmazane a ekran jaśniejszy. Co to może być ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
BLACHY
post 23:33, 15 07 2007
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4180

CYTAT(Ziomall @ 19:01, 15 07 2007) *
Siemka. Mam dziwny problem z ET. Ostatnio gdy wbijam na jakiś server wszystko normalnie się ładuje i nagle pojawia się biały ekran. Ładuje sie znowu normalnie ale literki są rozmazane a ekran jaśniejszy. Co to może być ?

Nie napisałeś czy przy drugim ładowaniu się gry udaje Ci się wejść na serwer. Jeżeli tak to miałem podobny "problem" (miałem strasznie ciemny monitor, a takie coś mi rozjaśniało i było dobrze). W/g mnie jest to podwójne ładowanie się cfg'a, a /r_gamma x (gdzie x to wartość) zwiększa się dwukrotnie.

Są 2 wyjścia.

1 : Za każdym wejściem na serwer wpisywać /r_gamma x (i sam wybierasz odpowiednią Ci wartość od 1 do 3).
2 : Pobawić się z cfg'iem, albo przeinstalować ET i wrzucić raz jeszcze tego cfg'a (od nowa, ściągnij go raz jeszcze).

A Ty Macgyver po prostu się zamknij jak masz pisać offtop'y i gadać głupoty o sterownikach o, których już wiele na tym forum. Po prostu się zamknij i nie nabijaj sobie postów.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi