IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przezroczyste postaci, Problem
sobotex
post 20:29, 18 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8373

Grałem sobie normalnie bez zadnych problemow... po skonczeniu mapki zaladowalismy nastepna. I tu zaczal sie problem... Wszyscy byli przezroczysci widac bylo tylko plecaki i kolorowe obwodki pod nogami. Tylko ja mialem taki problem. Nie pomogl restart gry, komputera. Z gory dzieki za pomoc

Karta GF 8600 GT wiec to nie bedzie wina karty jak mowia niektorzy
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
COOBA`
post 23:31, 18 07 2007
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7608

Makgajwer jak zwykle Ci pomogl. Zjechal ciebie za to ze kupiles sobie taka grafike GG! A teraz tak kilka slow do naszego kierownika. Ja kupilem sobie Intel Core 2 Duo E6400 do tego mam 2048 mb i k.urwa dalej gram w wolfa. Twoje bezmozgie myslenie ogranicza sie tylko do tego! Jezeli ktos ma GF 8600 to juz nie moze sobie pograc w wolfa bo jest za dobry ? Zeby grac w wolfa trzeba miec caly czas swojego 6 letniego Athlona XP ? ET to nie pempek swiata, koles lubi sobie w to pykac i moc kompa nie ma tu zadnego znaczenia, to ze wolf ma 5 lat nie zmusza mnie do ograniczenia sprzetowego, kazdy ma cos poza wolfem na kompie.

Co do problemu to ewidentnie bledy graficzne, 8XXX opiera sie na DirectX 10 byc moze dlatego, poszukaj w sieci latek lub pobaw sie w cfg.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi