IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przezroczyste postaci, Problem
sobotex
post 20:29, 18 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8373

Grałem sobie normalnie bez zadnych problemow... po skonczeniu mapki zaladowalismy nastepna. I tu zaczal sie problem... Wszyscy byli przezroczysci widac bylo tylko plecaki i kolorowe obwodki pod nogami. Tylko ja mialem taki problem. Nie pomogl restart gry, komputera. Z gory dzieki za pomoc

Karta GF 8600 GT wiec to nie bedzie wina karty jak mowia niektorzy
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 1:00, 19 07 2007
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Aukrat tutaj obsługa DX10 przez GF8xxx nie ma nic do rzeczy.
Jak ma Windows XP to XP nie obsługuje DX10 ale katy 8xxx chodzą bez problemu.
Zresztą ET jest obsługiwane przez openGL a nie przez Direct 3d.
Natomiast problemy są ze sterownikiami. Ostatnio ATI jak i Nvidia mają dziadowskie sterowniki (tyczy się to nowych kart) możliwe że problemy wystepują ze starymi grami ale pewnie Nvidia ma w dupie to czy nowe karty beda chodziły bez problemu na starych grach.

Tak czy siak trzeba pobróbowac róznych wersji sterowników. Niewiele jest ich narazie do GF8xxx więc nie widze problemu.

Natomiast mój prawie 4 Ghz Core2 Duo był kupiony z kilkudziesięciu mniej lub bardziej wąznych przyczyn a jedną z nich (mniej ważną) jest to że chciałem sobie grać w ET przy stałych 333 fps. Ale Mcgyver już pisał że jemu wystarczy 30 więc każdy musi grać z 30 fpsami, a każdy kto kupi lepszy sprzęt zostanie zjebany no bo po co taki dobry sprzęt skoro komputer służy tylko do grania w ET :D
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi