IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> chce sobie pograc
MinosPL
post 16:49, 25 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8434

Czesc jestem tu nowy dopiero sie zarejestrowalem. Czytalem troche materialow o ET, pobralem gre zainstalowalem.
Ale... i tu zaczynaja sie schody jak wlaczam jakis serwer to zaczyna mi cos sciagac, i przy sciaganiu sie zawiesza... to znaczy niby cos sciaga ale wydaje mi sie ze juz to sciagnal, wychodze z gry bo nie wiem ile mam czekac... tak jest na obojetnie jakim serwerze. Moze moglbym to sam sciagnac gdzies w necie - jesli tak to co i gdzie ? To pierwszys glowny problem. Drugi to takie (kiedys gralem wiec pamietam) ze jest kilka rodzajow gry - nie wiem ktory jest jaki, to znaczy ktory to jest zwykla siekanka bez misji... a ktory to jakies misje. A trzeci problem to szukam jakiegos polskiego serwera. Czy sa takie jesli tak to gdzie znajde ich liste ?

pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SPIDIvonMARDER
post 19:07, 25 07 2007
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7078

Problem 1:
Zainstaluj sobie wszystkie patche i najnowsze etpro. To ci trochę oszczędzi ściągania. Wyłącz wszystkie programy działające w tle, co mogą obciążać sieć. Spróbuj połączyć się z serwem ponownie, lub po prostu wejdź na inny! Bardziej fachowych odpowiedzi poszukaj na forum technicznym. Takie problemy już były opisywane. Jeśli problem nie da sie rozwiązać, to po prostu wchodź na serwy, gdzie nie ma żadnych dodatkowych map.
Problem 2:
Wejdź na www.enemyterritory.pl
Problem 3:
poszukaj na mircu i na tym forum. Dla przykładu masz tutaj bardzo fajny polski serwer: 217.197.77.13:27960
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi