IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Mam Problem Z Odpaleniem W:ET, Pojawia mi sie bloo screen gdy wlaczam W: ET
Smoq92
post 12:11, 29 07 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8459

Witam,
pisze ten temat na tym forum poniewaz uznalem ze jest to odpowiednie miejesce na takie pytania zwiazane z gra W: ET. Otóż stosunkowo niedawno formatowalem komputer poniewaz nie chodził poprawnie, kiedy juz bylo po wszystkim, zainstalowalem sobie ET odpalam i pojawia sie komunikat, nie wiem dokladnie jak tam pisalo ale postaram sie to przyblizyc "cos tam cos tam open GL" xD :P :P wiem wiem bardzo dokladnie opisanie ale zapomialem co tam bylo xD ale mniejsza z tym wiedzialem ze musze zaistalowac nowe stery do graficznej, kidy to zrobilem to ponowie z wielkim podnieceniem odpalam ET :P juz sobie wyobrażam jak sobie bd fragowal a tu nagle ni ztad ni zowąt pojawia sie TZN "Bloo Screen" i resetuje mi sie komputer. Probowalem istalowac inne stery kobinowalem i kombinowalem ale nic konkretnego mi z tego nie wszlo, a przed formatem komputera wszystko dzialalo :D moj komp to z reguły śmiec ale wszystko dzialalo, troche stary ale nie ktore nowe cześci otóż:

Procesor: Intel Pentium 4 CPU, 2,40/2,41 GHz
Pamieć ram: 256mb
Karta Graficzna: ATI RADEON 9200 SE 128mb

staram sie jak najdokladniej wam przedstawic parametry mojego komputera jak rowniez moj problem ktory sie pojawil po sformatowaniu komputera, czekam na szybkie i powazne odpowiedzi, prosibym zeby nie krytykowac mojego postu iz jest to dla mnie wazna sprawa

dzieki z gory thumbsup.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 11:37, 30 07 2007
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Już poradziłem, opcja szukaj jeśli wiesz co mam na myśli a szczerze w to wątpię...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi