IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak zrobic taki bind?
black sheep
post 14:03, 2 08 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8487

chodzi mi o to ze gdy kogos zabije lub ktos mnie wyskakuje opis np. greate shoot " nazwa gracza: (ktory mnie ciuknol) lub kogo ja ciuknolemxD
pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
black sheep
post 16:54, 2 08 2007
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8487

moze i czit ale z kad ja to mialem wiedziec zamiast mi to wytlumaczyc gosc zachowuje sie niezbyt kulturalnie ublizajac mi a ja chcialem sie spytac tylko o porade kogos madrzejszego ale widze ze jak ktos ogarnie temat to innych co zyja w niewiedzy traktuje jak smieci, wysmiewanie sie z kogos to jest domena ludzi o marnej reputacji. Ja zauwarzylem takie bindy czy jak to nazwac dosyc czesto wiec skad mialem wiedziec ze to cczit a skoro nawet jest to czit to czy on pomaga jakos w grze? czy tylko to taki niegrozny bajer ? czy co? szukalem juz tego dlugo ale nieznalazlem nigdzie, wszedzie tylko typowe formulki wiec postanowilem sie kogos spytac ale czy przez to zrobilem cos zlego? nie. czy komus nawymyslalem? nie. moim jedynym chyba bledem byl pierwszy post....
...jezeli mi to ktos wytlumaczy to bede wdzieczny niechodzi mi o to zeby oszukiwac ale zeby zrozumiec
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi