IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Skrypt na zmianę spawna, Mapa battery - rózne spawny - np przy CP
Staszko
post 18:46, 7 07 2007
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7897

CYTAT
// Battery autoexec-file

//
// Spawnscript (place)
//

set al1 "setspawnpt 1; echo ^3S^7pawn: ^0>^&West Bunker ^7[flag]; set spawntoggle vstr al2"
set al2 "setspawnpt 2; echo ^3S^7pawn: ^0>^&East Beach; set spawntoggle vstr al3"
set al3 "setspawnpt 3; echo ^3S^7pawn: ^0>^&Beach ^7[default]; set spawntoggle vstr al1"
set ax1 "setspawnpt 1; echo ^3S^7pawn: ^0>^8Main Bunker ^7[base] ; set spawntoggle vstr ax2"
set ax2 "setspawnpt 2; echo ^3S^7pawn: ^0>^8East Bunker ^7[command post]; set spawntoggle vstr ax3"
set ax3 "setspawnpt 3; echo ^3S^7pawn: ^0>^8West Bunker ^7[flag]; set spawntoggle vstr ax1"

mam taki oto skrypt na zmianę spawna na Battery, jak zrobić żeby ustawić tu też spawna dla Allies w CP.

Mam zamiar napisać to do kilku innych map do których nie mam, ale mam problem bo nie wiem który spawn ma jaki numer. Tzn np na b4 jaki numer mają poszczególne spawny, czy jest to gdzieś napisane czy trzeba samemu metodą prób i błędów.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
hawkeye
post 20:51, 21 08 2007
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8598

http://www.antman.info/wolf/etpro/?path=autoexecs/ masz tu autoexec'sy do prawie kazdej mapy ;p i nie musisz sie bawic w zapamietywanie typu setspawn 1/spawn u allies w old city supplies po zdobyciu flagi czy inne rzeczy

+Quote Post
Macgyver
post 22:12, 21 08 2007
Post #3

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 8153

CYTAT(hawkeye @ 20:51, 21 08 2007) *
http://www.antman.info/wolf/etpro/?path=autoexecs/ masz tu autoexec'sy do prawie kazdej mapy ;p i nie musisz sie bawic w zapamietywanie typu setspawn 1/spawn u allies w old city supplies po zdobyciu flagi czy inne rzeczy

wszystko fajnie tylko że jak załaduje ten skrypt to jak zmienić spawn? :O

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi