IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Server Disconnected - Unpure Client Detected, Invalid .PK3 Files referenced - wywalić mody, skiny, może mapy
#eXtreme.
post 21:58, 5 07 2007
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7662

mam problem, gdy wchodze na jakis server to mapka ładuje mi sie 2 razy (to jest juz dziwne moze w tym tez mi pomozecie) i jak zaladuje mi sie drugi raz to wywala mnie z servera i pisze: Server Disconnected- Unpure Client Detected. Invalid .PK3 Files referenced! co mam zrobic bo to mnie denerwuje :/
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
conish
post 14:04, 6 07 2007
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

mapa laduje dwa razy, gdy w cfg sa ustawienia, ktorych serwer nie dopuszcza a wymagaja vid_restart (najczesciej komendy z r_).

unpure client tzn, ze masz jakies skiny/mody/ itp, ktorych nie ma serwer a jest ustawiony w sv_pure (albo sv_unpure... nie pamietam) 1

+Quote Post
hover
post 8:44, 5 09 2007
Post #3

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8759

CYTAT(conish @ 14:04, 6 07 2007) *
unpure client tzn, ze masz jakies skiny/mody/ itp, ktorych nie ma serwer a jest ustawiony w sv_pure (albo sv_unpure... nie pamietam) 1

czyli co wkońcu trzeba zrobic z tymi skinami? wkońcu one same sie ładuja podczas wgrywania nowych mapek.
Mi wywala błąd UNPURE CLIENT nie mam patha 2,60 i nie mam kasperskiego, a windowsa mam z SP2.

Plansze sie włączają i po paru minutkach BŁĄD i musze robić RECONECT unsure.gif

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi