IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak Zrobic Serwer?, pomocy pls
borat
post 19:25, 1 10 2007
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8353

Siema ktoś może mi powiedzieć jak zrobić własny serwer? proszę o instrukcje
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bryla
post 19:37, 1 10 2007
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 8858

Mógł bym Cie po chamsku wysłać na inne strony ale co mi tam. Pomoge. Kliknij na ikonkę ET > Właściwości, później do ścieżki elementu docelowego dopisz:
KOD
"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set net_port 27960 +set com_hunkmegs 64 +set com_zoneMegs 32 +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec server.cfg

i już możesz startować z serwerem najnormalniejszym w świecie bez żadnego MODa.

Gdy już chcesz uruchomić server z jakimś modem, do ścieżki docelowej dopisz
KOD
"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set net_port 27960 +set com_hunkmegs 64 +set com_zoneMegs 32 +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec server.cfg +set fs_game etpro (w zależności od moda jakiego chcesz użyć)

No i to by było na tyle. Co do zaawansowanych ustawień serwera to jeszcze jest wiele do opowiadania...

Pozdrawiam thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

+Quote Post
borat
post 14:16, 2 10 2007
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 8353

[quote name='Bryla' date='19:37, 1 10 2007' post='66262']
Mógł bym Cie po chamsku wysłać na inne strony ale co mi tam. Pomoge. Kliknij na ikonkę ET > Właściwości, później do ścieżki elementu docelowego dopisz:
KOD
"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set net_port 27960 +set com_hunkmegs 64 +set com_zoneMegs 32 +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec server.cfg

i już możesz startować z serwerem najnormalniejszym w świecie bez żadnego MODa.

Gdy już chcesz uruchomić server z jakimś modem, do ścieżki docelowej dopisz
KOD
"C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set net_port 27960 +set com_hunkmegs 64 +set com_zoneMegs 32 +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec server.cfg +set fs_game etpro (w zależności od moda jakiego chcesz użyć)

to zrobilem tak ale jak muj kumpel chcial wejsc na serwer ten co ja zrobielm to juz go nie bylo??

+Quote Post
aram
post 18:51, 23 10 2007
Post #4

Schutze

Nr użytkownika: 8714

ja to wszystko dopisałem w właściwościach i mi nie chcę wystartowac tylko ta consola et pokazuje sie i nie włacza gra i pisze i jakieś msec pomóżcie proszę was co ja mam zrobic kto wie proszę napisac na mój numer gg 10479944 błagam pomóżcie sad.gif co mam zrobic?

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi