IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> wolfenstein enemy nie dziala na Viscie, Czy komus sie udalo pograc w Wolfika na Viscie
topiotr
post 15:52, 15 06 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8127

Mam pytanie czy jest ktos kto majac viste ma możliwosc grania w Wolfensteina. Mnie wywala z komunikatem
" ui_mp_x86.dll ". Wiem że byl juz poruszany ten temat ale tam rozwiązaniem było zainstalowanie Xp. Ale jest może ktoś komu udalo sie tak skonfigurowac by mozna było pograć na Viscie. Viste mam legalną wiec troche mi na tym zależy :).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
wariat132
post 15:01, 22 11 2007
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4559

DO DZISIAJ MIAŁEm ten sam problem kupiłem nowego kompa w vobisie:) QUADA no niby super maszyna myslalem ze pogram a tu dupa:/ az wreszcie znalazłem STEROWNIK!!! które rozwiązuja ten problem zalecam najpierw odinstalowac stery z panelu sterowania potem przejechac jeszcze Driver Cleaner Pro wyczysci to konca oczywiscie restarty:) wykasowac cale et i zainstalowac w innym folderze niz PROGRAM FILES i na koniec sciagamy:) 163.75_forceware_winvista_32bit_english_whql specjalnie stery DO ENEMY TERRITORY na vista pewnie masz 32bitowa wersje jak 64 to www.nvidia.com zapraszam POZDRAWIAM I MILEGO GRANIA:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi