IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kilka pytań i problem
Staszko
post 23:23, 31 03 2008
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7897

Najpierw pytania,
Szukam komendy na wyłączenie intra przy włączaniu, ET, oraz wyłączenie muzyczki w menu
Szukam komendy na ustawienie wielkości tekstu jaka pojawia się w echo
Ten pasek co pojawia się w snajperce (po lewej stronie) powiększający się i zmieniający kolor w zależności od tego jak długo się mierzy snajperką. Teraz mam go za każdym razem gdy poruszam myszką w obojętnie w którą strone i obojętnie z którą bronią. Jak go wyłączyć ale żeby został przy znajperce.

A problem jest taki. Dawniej zdarzało się że grając miałem efekt zacinającej się myszki (tak to nazywam) tzn w pewnym momencie np szedłem przed siebie i wtedy myszka się zblokowała i mimo ruszania nią postać nie reagowała, również było tak podczas strzelania tzn po wciśnięciu fire broń strzelała aż do wyczerpania magazynku i nie można było przerwać. Jednym wyjściem było szybkie wciśnięcie ESC. Ale problem był rzadki maks 1 na 2h. Sprawdziłem to na 2 myszkach u siebie i na każdej to samo.
Niestety teraz to jest cały czas. Tzn rusze się prosto i puszcze klawisz a postać dalej idzie prosto i tak z każdą czynnością z poruszaniem się klawiszami czy myszką.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Staszko   Kilka pytań i problem   23:23, 31 03 2008

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi