IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> #sAnguis
kosa002
post 14:24, 28 05 2009
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7465

Witam!

Chciałbym przedstawić wam klan #sAnguis.

Klan sAnguis powstał na początku 2008 roku lecz niestety po kilku miesiącach się rozpadł.
Teraz chciałbym przywrócić klan do życia, zacząłem pracę nad nim, strona www, kanał irc jest w trakcie tworzenia, już niedługo wykupuje serwer do gry i serwer Team Speak, gdy już będziemy mieć pierwszy 3-4 graczy, zapiszę klan do jakiejś ligi.
Treningi będą często tak jak sparingi.
Poszukujemy również osoby znającej taktyki ( team leadera ) który by mi pomagał w trakcie treningów, również stanowisko Vice Leadera jest wolne.
Poszukujemy graczy którzy chcieli by rozwijać swoje umiejętności.
Gracz który chciałbym z nami grać powinien mieć już pewien staż w ET i w miarę dobrego skilla.
Jako CL od razu mówię że klan ma przyszłość, chcę go poprowadzić tak abyśmy w przyszłości byli dość znanym klanem.
W klanie nie ma żadnych ograniczeń wiekowych, lecz prosimy o zachowanie kultury wobec członków teamu i innych, nie chcemy by klan był pośmiewiskiem.
Na razie nie podaje adresu naszej strony itp. ponieważ chcę to ujawnić dopiero jak będzie wszystko zapięte na ostatni guzik.
Wszystkich którzy by chcieli spróbować gry w naszym klanie zapraszamy do napisania zgłoszenia na :
Email : [email protected]
GG : 10092355
Do wyboru, postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na scenie ET!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kosa002
post 22:09, 21 11 2009
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7465

Odświeżam
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
kosa002   #sAnguis   14:24, 28 05 2009
kosa002   Odświeżam   22:09, 21 11 2009

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi