IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> jak mozna by pomoc?, przeczytajcie to pod linkami
whatever
post 14:24, 6 11 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 682

Cholera jasna, a taka mialem nadzieje ze juz nigdy nie bede musial sie rejestrowac na jakimkolwiek boardzie zwiazanym z RtCW czy ET. Dobrze jest nie byc juz TL / CL. Ale dzisiaj dopadlem pewne info, ktore jednak sklonilo mnie do wrzucenia tu posta.

Przeczytajcie to:

http://res-ut.com/pomoc.htm

oraz to:

http://forum.unreal.pl/showthread.php?s=&t...&threadid=14210

Ja wiem, ze ludzi z problemami jest duzo, i ze kazdemu brak kasy, zwlaszcza w Polsce, i zwlaszcza dzisiaj. Ale, w koncu to jeden z nas, osoba tak jak i my sleczaca godzinami przed kompem, i starajaca sie poruszac tym smiesznym celowniczkiem ze malymi ludzikami. Nie wiem jak Wy, ale ja czuje sie w jakis sposob z nia zwiazany. Na marginesie: nie znam jej, ba, nawet igdy nie gralem w UT. Nie postuluje takze wplat na podane konto, chociaz, jesli ktos ma ochote? Za to, ostatnio sporo mowi sie o nastepnej edycji poison cup. Moze zrobic tak, jesli oczywiscie sami zainteresowani, oraz Wy, oczywiscie, podchwycilibyscie pomysl. Zaprosic polskie klany, warunkiem gry jest wplata, dajmy na to, 100 PLN od bioracego udzial klanu (albo 15 PLN od zawodnika?) na konto podane pod linkami powyzej. Nikt tego by nie sprawdzal, czy ludzie wplacili czy nie. Jestesmy dorosli (well, wiekszosc z nas), i mozemy chyba sobie zaufac. W ten sposob, i wilk syty i owca cala. Ten, komu zwisa, moglby nie zaplacic, powiedziec ze przelew poszedl, i miec satysfakcje ze wycyckal organizatorow. Ten komu zalezy, moglby zaplacic i miec satysfakcje ze pomogl. A wszyscy zyskuja na tym, ze mogliby popykac w turnieju.

Just an idea.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 2:51, 10 11 2003
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE (whatever @ 12:53, 6 11 2003)
Na marginesie, ktos kto jeszcze gra w RtCW a jednoczesnie odwiedza ten board (hmm, Swiety?), jesli tylko pomysl wydaje mu sie ok, moze by byl w stanie poinformowac tamta scene o tej idei?

"Tamta" scena to obecnie kilkadziesiąt ludzi i kilka klanów a część ludzi odwiedza ten board. Więc za bardzo nie ma tam kogo informować

W zeszłorocznym BoB (Battle of Britain - największy brytyjski turniej RTCW), była podobna sytuacja.
Zmarł po cięzkiej chorobie synek jednego z uczestników turnieju.
Organizatorzy i tamtejsza scena nie pozostała bierna. Jak się wchodziło na strone turnieju to wyświetlał się screen upamiętniający to zdarzenie. Zdjęcie chłopaka, kwiaty a w tle sylwetki kilkunastu graczy na mapie wolfa pochylonych jakby w żałobie. Dopiero po tym screenie wchodziło się na właściwą strone turnieju.

Z reguły jak ktoś ma problem to nie zwraca się do kolegów z serwerów, kolegów z klanów tylko zwraca się do przyjaciół z real-life. Bo tak naprawde co łączy wielu ludzi w grze to jest wyłącznie sama gra i nie może liczyć na pomoc w trudnych sytuacjach. Czasami są chlubne wyjątki.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi