IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> yhyhy lol, i nie zmienia sie nic! :)
Usagi
post 4:23, 11 11 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

hyhy nie ma to jak strzelic sobie w stope... czytam topic "dlaczego MaRIB^ zamyka tematy", mysle, bedzie fajna klotnia, albo, co lepsze, ciekawa konwersacja na temat zamykania waznych topicow/postow. nagle patrze topic closed by MaRIB^. hyhy laugh, obronca we wlasnej sprawie. lepiej by bylo jakby to Kid zamknal jednak... tak na przyszlosc... bedzie bardziej clear... imo do przeczytania dla moderatorow i do skasowania.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Usagi
post 3:19, 12 11 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

QUOTE (Usagi @ 2:23, 11 11 2003)
lepiej by bylo jakby to Kid zamknal jednak... tak na przyszlosc... bedzie bardziej clear... imo do przeczytania dla moderatorow i do skasowania.

teraz bede odpieral zarzuty, a co! wolno mi!
1) nielatwo byc obiektywnym sedzia w swojej sprawie. nie chodzilo mi o zamkniecie topika, bo tez bym go z checia zamknal, ale... temat nazywal sie: dlaczego MaRIB^ zamknal topic. wszedlem z ciekawosci zobaczyc co tam, a tam ciach! topic zamkniety przez MaRIBA^
2) mialem nadzieje ze moderatorzy wysluchaja moich modlow. wiem ze ani grzecznie ani skromnie cytowac siebie, ale prosilem, by topic skasowano (by mods wiecej takich gaf nie popelniali)
3) nie mam wzmozonej aktywnosci i staram sie pisac rzeczy konkretne (znaczy sie odpowiedzi). czasem napisze jakis szajs, ale to czesto wynika ze zmeczenia/humoru, nie wiem. zaczynam topiki. hmm, staram sie robic topiki, ktore jakos beda "lajtowaly", daja okazje do pytan ad forum lub spojrzenia na et przymruzonym okiem
4) gowno, wielkie gowno mnie obchodzi nabijanie postow. ktos to robi? brawo. moze jest niespelniony. lubie poczytac/popisac na boardzie, szczegolnie jak robi sie pozna pora i powoli czas spac. taka odmulka. zreszta byla o tym mowa w innym topiku (ze ktos lubi wlaczyc boarda i poprzegladac). zreszta: przed powstaniem hive (dawno temu) prosilem jednego z ich tworcow, by nie tworzyl licznikow bo to tylko otwiera droge dla wszelkiej masci spammerow. myslicie ze czlowiek zmienia sie tak latwo?
5) postow mam malo i nie spieszy mi sie ich nabijac. jakos tam jestem kojarzony na scenie, wiec nie mam zamiaru silic sie na tak banalna reklame. najechac na nikogo zamiaru nie mialem (to tak dla odmiany;) ) chcialem tylko zwrocic uwage na zle zalatwiona sprawe. ale coz, dobrymi checiami... :/
6) kiedy zniknal moj topic "jak wkurzac innych" (ktory byl wzorowany na innych topikach z szanowanych zachodnich boardow + dawal okazje do posmiania sie z samych siebie) nic nie mowilem. teraz jednak przypomne... wiec prosze o wytlumaczenie: dlaczego ten topic polecial, w ktorej czesci byl nie na temat lub niezgodny z zasadami forum?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi