IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Poison Cup - czyli polska liga ET!
Xaoo
post 1:41, 14 11 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 181

wiec tak. poniewaz serwis et.pl nie pali sie do napisania newsa o zblizajacym sie poison cupie, a chcialbym poinformowac czytelnikow tego jakze duzego serwisu o tej imprezie, to wykozystam do tego to forum.

nie bede sie rozpisywac tylko podam najwazniejsze info. mam nadzieje, ze tego posta tym razem jakis redaktor tego serwisu zauwazy, bo jeden podobny juz jest, i napisze cos na serwisie, bo ciagle info o zmianach na et.pl i innych newsow niezwiazanych z ET jest juz tam chyba wystarczajaca za duzo. oczywiscie bez urazy!

czas rozpoczecia imprezy: 1 grudnia
ile zagra klanow: wszystkie zapisane
zgloszenia przyjmowane do: 24 listopada u mnie (ale lepiej szybciej)
wpisowe: 50zl/klan (cala zebrana kasa idzie na chora dziewczynke)
gramy: 6v6

tak pomysl zbiorki pieniedzy na chora dziewczynke nie byl nasz, a takze to zeby wykozystac do tego ten cup. my to tylko realizujemy!
pieniadze na lige beda przyjmowane na nasze konto (czyt. kag'a) i dopiero pozniej wplacane na konto mamy dziewczynki.
jesli klan chce moze wplacic wieksza sume niz wyzej wspomniana, my z tego nie zatrzymamy ani zlotowki.
macie pytania? kierujcie je do mnie na maila: [email protected] lub na ircu #teampoison. wiecej info na naszej stronie http://teampoison.net . rulsy etc. juz niedlugo beda dostepne na stronie.

to chyba tyle, jak cos to bede edytowac tego posta.
wezcie sie panie i panowie i zbiezmy jakas konkretna sume pieniedzy!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tsc
post 15:51, 14 11 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 262

QUOTE (Hannibal @ 11:38, 14 11 2003)
Co rozumiecie pod slowem klan?
Czy to musi byc oficjalny klan znany przez wszystkich czy moze tez byc wolna organizacja zrzeszajaca znajomych grajocych w ET.

nie jestem org., wiec to nie jest off. odpowiedz, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by grupka znajomych zagrala jako druzyna w tym turnieju pod jakims tma tagiem, np. blue ,red, Kc-klancostam czy cokowliek wymyslicie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi