IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Poison Cup - czyli polska liga ET!
Xaoo
post 1:41, 14 11 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 181

wiec tak. poniewaz serwis et.pl nie pali sie do napisania newsa o zblizajacym sie poison cupie, a chcialbym poinformowac czytelnikow tego jakze duzego serwisu o tej imprezie, to wykozystam do tego to forum.

nie bede sie rozpisywac tylko podam najwazniejsze info. mam nadzieje, ze tego posta tym razem jakis redaktor tego serwisu zauwazy, bo jeden podobny juz jest, i napisze cos na serwisie, bo ciagle info o zmianach na et.pl i innych newsow niezwiazanych z ET jest juz tam chyba wystarczajaca za duzo. oczywiscie bez urazy!

czas rozpoczecia imprezy: 1 grudnia
ile zagra klanow: wszystkie zapisane
zgloszenia przyjmowane do: 24 listopada u mnie (ale lepiej szybciej)
wpisowe: 50zl/klan (cala zebrana kasa idzie na chora dziewczynke)
gramy: 6v6

tak pomysl zbiorki pieniedzy na chora dziewczynke nie byl nasz, a takze to zeby wykozystac do tego ten cup. my to tylko realizujemy!
pieniadze na lige beda przyjmowane na nasze konto (czyt. kag'a) i dopiero pozniej wplacane na konto mamy dziewczynki.
jesli klan chce moze wplacic wieksza sume niz wyzej wspomniana, my z tego nie zatrzymamy ani zlotowki.
macie pytania? kierujcie je do mnie na maila: [email protected] lub na ircu #teampoison. wiecej info na naszej stronie http://teampoison.net . rulsy etc. juz niedlugo beda dostepne na stronie.

to chyba tyle, jak cos to bede edytowac tego posta.
wezcie sie panie i panowie i zbiezmy jakas konkretna sume pieniedzy!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Usagi
post 15:49, 16 11 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

gwoli scislosci...
propozycja padla duzo wczesniej, mialy odbyc sie oddzielnie turnieje Riddle oraz Poison. jednak brak czasu oraz sprawy RL sklonily mnie do podjecia wspolnego dzialania. Xaoo odmowil.
propozycja padla drugi raz, kiedy dowiedzialem sie ze corka Foczki potrzebuje pomocy. Poison "podpielo sie" pod ten pomysl i wtedy uznalem ze przydaloby sie, przynajmniej raz, zmobilizowac i polaczyc scene ET
Gem.ini wpadl na pomysl, by turniej rozszerzyc o dzialalnosc CDA, sprobowac przyciagnac kolejnych sponsorow, jak TPSA, Wirtualna Polska czy Dialog
z mojej strony mialem pogadac z Blackiem o mozliwosc na te dwa/trzy dni uzyczenia serwerow DoD i zrobienia z nich trzech serwerow, by usprawnic gre
rowniez z mojej strony padl pomysl, by do zabawy wciagnac "mlodsze" acz znane osobistosci (jest taka mozliwosc), by takze swoim nazwiskiem reklamowaly impreze. to takze przyciaga sponsorow (tak to przynajmniej wyglada m.in. w PO)
uznalem, ze jezeli to jest szczytny cel, powinna wziac sie za to wieksza czesc sceny i kazdy powinien pomoc Poison w przygotowaniach (takie bylo moje zalozenie)
zostalem olany
co mi sie nie podoba:
nazwa Turniej Trucizny w pomocy dla chorej dziewczynki
pomysl spisywania kto i ile zaplacil. cos takiego juz jest w Radiu Maryja i telewizji TRWam
pomysl, ze wpisowe *musi* wynosic tyle i tyle. wedlug mnie, jezeli datki sa dobroczynne, kazdy powinien zaplacic tyle, ile nakazuje mu sumienie a pozwalaja mozliwosci finansowe
nie mozliwosc dogadania sie z klanem, w celu mozliwosci pomocy (turniej moglby przyniesc wieksze korzysci, imo duzo wieksze)

sorka Prosper, tez tracisz w moich oczach. co drugi Twoj post to spam... a kiedy jeszcze uslyszalem Twoje nagranie na TeamSpeak podane na publicu... kiedy obrazasz, kopiesz, wysmiewasz i tak dalej... widzisz, nikt nie jest doskonaly... a CDA opisywalo DDAY czesciej niz RAZ, o czym niewielu pamieta. Blame Usagi ofkorz

ode mnie last 3 grosze... nie obrazam sie, tylko rezygnuje z jakiejkolwiek ingerencji (pomoc or so) w scene ET. kiedys juz o tym pisalem, jednak dobre slowa kilku osob (dzieki SFF, dzieki Riddle) spowodowaly ze chcialem jeszcze cos zdzialac (pisany jest poradnik). teraz jednak widze, ze to nie ma sensu...
pozdrawiam
---
gadalem z Nikramem i prosilem o przekazanie info, zostawilem na ogolnym informacje "plz, kontakt", zostawilem Tobie na privie info "plz kontakt". nikt sie nie odezwal. Xaoo nawet nie wiedzial o co chodzi. to jak nie zostalem olany?
---
aha, ad, skad wyszlo nieporozumienie... zamyslem P jets zrobienie cyklicznego PCup. ja myslalem, ze jezeli cel jest szczytny, mozna zrobic cos wiekszego niz P Cup (jak pisalem wyzej, przynajmniej ten jeden raz). coz, szczytne idee, inny punkt widzenia.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi