IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Poison Cup - czyli polska liga ET!
Xaoo
post 1:41, 14 11 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 181

wiec tak. poniewaz serwis et.pl nie pali sie do napisania newsa o zblizajacym sie poison cupie, a chcialbym poinformowac czytelnikow tego jakze duzego serwisu o tej imprezie, to wykozystam do tego to forum.

nie bede sie rozpisywac tylko podam najwazniejsze info. mam nadzieje, ze tego posta tym razem jakis redaktor tego serwisu zauwazy, bo jeden podobny juz jest, i napisze cos na serwisie, bo ciagle info o zmianach na et.pl i innych newsow niezwiazanych z ET jest juz tam chyba wystarczajaca za duzo. oczywiscie bez urazy!

czas rozpoczecia imprezy: 1 grudnia
ile zagra klanow: wszystkie zapisane
zgloszenia przyjmowane do: 24 listopada u mnie (ale lepiej szybciej)
wpisowe: 50zl/klan (cala zebrana kasa idzie na chora dziewczynke)
gramy: 6v6

tak pomysl zbiorki pieniedzy na chora dziewczynke nie byl nasz, a takze to zeby wykozystac do tego ten cup. my to tylko realizujemy!
pieniadze na lige beda przyjmowane na nasze konto (czyt. kag'a) i dopiero pozniej wplacane na konto mamy dziewczynki.
jesli klan chce moze wplacic wieksza sume niz wyzej wspomniana, my z tego nie zatrzymamy ani zlotowki.
macie pytania? kierujcie je do mnie na maila: [email protected] lub na ircu #teampoison. wiecej info na naszej stronie http://teampoison.net . rulsy etc. juz niedlugo beda dostepne na stronie.

to chyba tyle, jak cos to bede edytowac tego posta.
wezcie sie panie i panowie i zbiezmy jakas konkretna sume pieniedzy!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Prosper
post 17:07, 16 11 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

Z mojej strony.

Mowisz ciagle o swoich pomyslach. Brawo. Bardzo fajnie ze masz tylu sponsorow i takie kontakty. Tylko ze ja pierwszy raz slysze ze chcesz cos wspolnie zrobic. A jako Cl poison chyba powinienem uslyszec. Od razu daje sprostowanie. Od piatku nie siedze przy swoim kompie i nawet nie mam jak sprawdzic sesji BNC (ch wie czemu mi tu irc nie dziala). Wiec po prostu NIE moglem odpowiedziec.Na gg nie dostalem od Ciebie zadnego info a to narazie jedyny komunikator do jakiego mam dostep.

Macie za zle ze robimy to pod szyldem poison. A pod jakim mamy robic? No sry ale to poison postanowilo zrobic turniej i sie nim zajac (oczywiscie z pomoca paru przyjaciol ktorzy postanowili byc sedziemi).

D-Day - blame Usagi? Tak blame Usagi. Bo podanie nieprawdziwego info o wynikach turnieju finalowego, na lamach chyba najbardziej popularnej w pl gazety dla graczy pc to moim zdaniem lamerstwo smile.gif

Moja mp3- wiele osob moze potwierdzic ze wcale nie jestem dumny z tej mp3. Bylem lekko ... kiedy mnie pare osob podpuscilo i gadalem co gadalem smile.gif. Wypominanie mi niej to imo cios ponizej pasa.
Co 2 moj post na tym boardzie to spam?
Hmm. Nie przecze ze napisalem pare postow ktore szyderczo pokazywaly poziom tego boarda, a skoro ich nie zrozumiales to juz nie moja wina. Akurat ja dosc dobrze wiem co to spam i na pewno nie spamuje, wiec nie zarzucaj mi takich bzdur.

I na koniec. Te sprawe mozna bylo spokojnie zalatwic na prv. Ale ty oczywiscie postanowiles wykorzystac tego boarda gdzie juz masz liczna zesze fanow, po to by wyskakiwac z jakimis zarzutami z dupy... Wiec nie dziw sie ze ostro zareagowalem.
Bo ten turniej organizuje dzieki sff - ktory wlasnie mnie i poison wywolal do tablicy.

Oczywiscie prze pol roku nie bylo zadnego turnieju w pl. I jak cos ktos chce zrobic, to zanim zacznie to robic znajda sie rzesze "zyczliwych". W zasadzie znajac polakow nie powinno mnei to dziwic wcale.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi