IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Radiowka, numery portow?
tyson
post 22:53, 7 12 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4855

witam!
posiadam polaczenie radiowe 193kb download- 45kbs upload -nie mam pojecia, przez ostatnich 8 miechow et chodzilo az milo,stale pingi kolo 60 niemal na kazdym servie niezaleznie od pory dnia,az tu pewnego dnia odpalam et i co? qpa ping 200-400 skacze jak oszolom-nie idzie grac. i problem ten jest do dzis (juz jakies dwa miechy)probowalem wszelakich cfg netu,atakowalem providera wszystko bez skutku. a co najgorsze to jestem skazany na te lacze. admin mowi ze rozwiazanie jest jedno: musze podac mu NUMERY PORTOW na jakich chodzi ET , kompletnie nie wiem co to za numery ,skad je wziac itd. i nie sa to porty podane przy kazdym ip serva bo juz mu te podawalem. jesli nie te to jakie? jesli ktos jest zorientowany o jakie to numery chodzi plz pomoz!! lycha czeka (Ballantines)
mam tez jeszcze jedno pytanko :czy da sie grac na laczu tp( przez modem)? przegladalem na stronie CB info wielu skillowych ludzi ktorzy w laczu maja napisane MODEM , moze tylko dla beki czy jak?a jesli nie to jakie pingi wyciaga sie na modemie?
thx za pomoc pozdro tyson
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
tyson   Radiowka   22:53, 7 12 2005
Swiety   pierwszy lepszy port z brzegu: 27960 Co do modem...   15:15, 9 12 2005

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi