IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ET.exe (...) i będzie zamknięty przez system Windows
nub
post 22:25, 14 06 2007
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 8118

Tak użyłem szukaj ale znalazłem tylko jeden temat który odpowiadał by mojemu problemowi i w dodatku zamknięty więc nie mogę dodać nic dodać od siebie. Przeczytałem go i wszystko zrobiłem co tam pisali i... sami zgadnijcie. Tak nie pomogło! :/ Pomóżcie plz!

Może zacznę od początku, więc tak
W W:ET zacząłem grać 5 lat temu na Windowsie 2000 i wszystko działało ok. Z pół roku temu odsyfiłem kompa wszystklo usunąłem (znaczy nie ja osobiście) i jest teraz XP ale tak się składa że przez te 0,5 roku grałem spokojnie i nagle 3 dni temu wyskakuje błąd: "ET.exe wykonał nie prawidłową operację i zostanie zamknięty przez system windows . Przepraszamy za utrudnienia" Wrr...! Coś takiego robi mi się kiedy jest awainting gamestate... i gdy właśnie mam sie wbić wyskakuje to g****** okienko :/

Teraz wszystko po kolei:
1) Jak już wspomniałem było wszystko ok.
2) Nagle się pojawił ten właśnie błąd
a)Czytałem na różnych forach że jakieś tam KB trza usunąć ale mi to nic nie dało
b)Czytałem także żeby zaznaczyć przy plikach .cfg tylko do odczytu ale też nic nie dało
c)Pisało też że moze to byc wina jakiegoś trojana fakt mam go ale avast go nie usuwa tylko co najwyżej daje
kwarantanne ściągnąłem też jakiegoś innego "a-squared Free" i on też wykrył jakieś tam zagrożenia. Mam też
"AutoPatch`a" do windowsa ale nie wiem w końcu czy to jest antywir czy jakiś program do
Windowsa wiem tylko że coś skanowal ale nic nie wykrył po avaście i a-squared
3)Przed skanowaniem usunąłem se ustawienia profilów wszedłem i... OK
4)Skoro działało to wyszedłem z gry włączyłem ETmina, zainstalowałem xfire gdzie miałm 4-ry serwy zapisane
ustawiam w profilach "tylko do odczytu" bo przeczytałem ze to może już zadziała (ale "tylko do odczytu" ale
było już CHYBA zaznaczone) i wchodzę ponowinie na jeden z tych 4-rech serwów na którym dosłownie przed
chwilą byłem i... ZNOWU NIE DZIAłA
5)Myślałem że skoro coś przestawiłem z "tyko do odczytu" ale na dal nic.
6)Przeczytałem gdzieś że po usunięciu KB trzeba zainstalować Visual C++ ale wtedy wyskakuje mi coś takiego:
"Poprawka nie może być zainstalowana z powodu Instalatora Windows..."

Więc już nie wiem co jest. Wiem tylko że z trojanem grałem już wcześniej. NIE WIEM CO JEST. Proszę o nie spamowanie i niech pisze ktoś kto mniejwięcej wie o co chodzi a nie jakiś przypadkowy gość który będzie chciał se posty ponabijać.
Z góry dzięki!

P.S
Nie jestem za świetny z informatyki więc jak coś mi będziecie tłumaczyć to dosyć jasno tak jak dla człowieka który nie wie co i jak!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi