20:29, 23 09 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 509 Dołączył: 29-09-2006 Skąd: Danzig-Osowa Nr użytkownika: 7078 |
Przybyłem, aby was ostrzec! Ostrzec, przed potworem o długich łączach, wysysającym radość z rozgrywki. A imię jego przeklęte to NEOSTRADA! TAK! To właśnie on doprowadza do masowych frustracji i jęków potępionych nieszczęśników, którzy się z nim zetknęli i oddali swe komputery! On to niweczy wszelkie mecze i treny klanowe! On odcina nas od świata! Sam go spotkałem i zaprosiłem do swego domostwa! Z początku wydawał się przyjazny. Niskie pingi i dobra jakość łącza czyniły moje turnieje prawdziwą rozkoszą. Ale potem zaproponował mi rozszerzenie swej mocy, przez przyjęcie do siebie jego pomocnika. A jego plugawe i po stokroć złe imię to: LIVEBOX! Jak tylko sie pojawił, to zaczęło dziać się źle. Bydło padało, pola nie obradzały, niewiasty nie rodziły, a jakość sygnału często spadała i spowalniała internet. Rada starszych odnalazła tego przyczynę. Było to zwierciadło, które zawieszono pomiędzy tym szkaradnikiem i komputerem. Z nieznanych na,m przyczyn odbijało ono jego promienie! Rozwiązaliśmy problem - wystarczyło zwierciadło odsuwać, a z powrotem szczęści wracało i Słońce wyglądało spoza chmur. Ale niegodziwiec przejrzał nasze działania i stworzył przekleństwo jeszcze potężniejsze! Było tak plugawe, że musiał poświęcić cząstkę siebie, by je spełnić. Zaczął się psuć odbiornik! Jednak nawet my nie jesteśmy tego pewni, czy to rzeczywiście tutaj jest rzucony zły czar. Jednak faktem jest, że jakieś pół księżyca temu, na początku bieżącego miesiąca, jakość odbioru codziennie spadało. Coraz bardziej, coraz niżej. Aż spadła tak bardzo, że nie mogliśmy dostrzec żadnych serwerów. Musieliśmy powziąć kroki, których dotychczas nie robiliśmy. Musieliśmy wyłączyć Gadu-Gadu i wszystkie inne programy. Dzięki tej ofierze mogliśmy grać na serwerach. Niestety, gdy było powyżej dwudziestu innych zawodników, to PING osiągał wysokość powyżej 100 i turniej nie mógł się odbywać. Rzekniecie: bijcie się zatem na pustych arenach! Tak tez uczyniliśmy, ale ten plugawiec znowu nas nakrył i wyczarował kolejne przekleństwo. Gdy dzisiaj próbowaliśmy stanąć w szranki, to internet się co jeden pacierz wyłączał, i co jeden pacierz włączał. Nie muszę chyba dodawać, że musieliśmy przerwać i rozejść się do naszych chałup. Obawiamy się, ze następnym krokiem naszego wspólnego wroga będzie całkowite odcięcie internetu. A to stanie się już niebawem! Nim jutrzenka zabłyśnie trzy razy!
Tak więc ludziska, nie dajcie się skusić niskimi kosztami i dobrymi PINGAMI. Ni tędy droga! Gdy tylko zobaczycie kiedyś potwora, nazwanego Neostradą, to przeżegnajcie się, odmówcie Litanię do Wszystkich Świętych, spluńcie przez prawe ramię i odejdźcie! Nie wpuszajcie go do domu! To właśnie chciałem powiedzieć i was przestrzec! PAMIĘTAJCIE MOJE SŁOWA! |
|
|
|
SPIDIvonMARDER Przepowiednia! 20:29, 23 09 2007
kaurz ROFLCOPTER DOWN 1:25, 24 09 2007
tranx-san nie mam pytan :DDD
zadna mi to przepowiednia, kaz... 10:30, 3 11 2007![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |