IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Warzywniak wieczorowa pora, osadzcie sami....
Swiety
post 4:11, 15 12 2003
Post #21

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Zachowania UFO nie da się usprawiedliwić - było poprostu chamskie.
Ale na to zachowanie tak jak powiedziałem wpłynęły chyba prowokujące wypowiedzi Meskala i Jaceq i sytuacja na serwerze.

Warzywem i chamem można być bez względu na to czy ma się 10, 20 czy 40 lat.
Go to the top of the page

+Quote Post
R4Gn4k
post 4:22, 15 12 2003
Post #22

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 489

imo jak zawsze prawda lezy gdzies po srodku ale powiem to co przezylem na sobie:
Ufo____________powod_______________________zachowanie
1Loki----------warping(mialem ping 300)--------------------tekst"(słowo na p)ony warper" i typu"jak bys nie warpowal to bym cie zjechal"
2Kucyk--------za dobra gra------------------------------------wrzuty itp(vote kick)(cziter)
3Duke--------okampienie respa(sam)-----------------------to samo co wyzej(bez vota)(cziter)
4Erkekjetter-za dobra gra------------------------------------to samo
(gralem pod fakem)

jak dla mnie to nie jest kultura, jak widac po logach nie tylko ja zostelem tak potraktowany:. Widac ufo chce zdominowac serwer, straszenie banem, wywyszanie sie to juz jest standart. Sa osoby ktore w ufo szanuje i ktore nigdy mi nie podpadly(np.end, mysza, red). Jednyna osoba z ufa ktora sie normalnie zachowala byl nemesis i widac bylo ze niechcial sie klucic, ale reszta tak mocno chciala pokazac ze dzieki zaprzyjaznionej admince "moze zalatwic bana" to juz byl szczyt:. Nie mozna wszystkich z ufo obrazac bo to sie mija z celem ale naprawde to co niektorzy z nich robia to przesada.
btw
Ufo to nie klan a grupka znajomych wiec nie mylic
btw2
tak to mike z wp(fallen) ktory juz nie gra u nas z powodu lagow na meczach
btw3
dziadek niewiem czy to jest dziadek z naszego klanu ale posiadamy takiego(wie ktos ci sie z nim dzieje?ohmy.gif)
Eot

+Quote Post
Prosper
post 4:47, 15 12 2003
Post #23

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

QUOTE (LOKI 65t @ 1:05, 15 12 2003)

1) masz problem skoro sciagasz loga , dajesz topic na szczycie ktorego sa statsy  i to wszystko doprowadza cie do ataku smiechu
2)w momencie gdy stwierdzasz ze Ufo to 12 letnie bachory to mowisz takze o mnie gnojku (no offense gnojku)
3)wiem o tobie tyle ile widze z postow - a ten ktorym zaczales ten thread naprawde nisko o tobie swiadczy - bo jak piszesz (mocno lamanym jezykiem ale to przeciez nic nie oznacza) ze KLAN ufo to bachory to wiesz - zwyczajnie rece opadaja - bo to przyklad ignorancji, braku swiadomosci itd. a skoro na servie cie nie bylo to nie lapie czemu tak bardzo sie to bawilo skoro nawet nie widziales calosci obrazka .
4)koles nie bede ci tlumaczyl o co mi chodzilo z autorytetem .... bo to naprawde jest juz kpina...
admin drogi chlopcze admin - to jest autorytet ktory konczy kpine ktora ty zaczales

A tak gwoli scislosci - jestem bardzo bardzo ciekaw jak ty bys zareagowal , gdyby ty i paru towich qmpli bylo masakrowanych i wyzywanych przez paru cwaniaczkow. Jestem pewien ze miesem rzucalbys tak strasznie ze w kronikach ludowych by wspominali...

Ad.1
1.Nie mam problemu i z nikad nie sciagalem loga. I przestan mi w koncu wmawiac ze nabijam sie ze statow? Czy ty masz cos z glowa? Ile razy jeszcze mam Ci powtorzyc ze tu nei chodzi o staty.

Ad.2
2. Gnojek? - tak mozesz mowic do swojego psa smieciu. Za duzo czasu poswiecilem rtcw/et zeby jakis obsmarkany pseudointelektualista jezdzil po mnie. Jak Ci nie pasi to s-(słowo na p)j. Zaznaczam ze podobnie jak na serwie takze i tu gracz UFO pierwszy zaczal rzucac miesem.
Ad.3
3. Lamanym jezykiem? Mam ci poszukac Twoich literowek czy brakow przecinkow? nie badz smieszny. Co o mnie nisko swiadczy? Ze pokazalem i wytknalem chamstwo i buractwo? LOL
Co mnei bawilo? Log z gry- a co ma moja obecnosc na serwerze do tego? Ty tez nie widziales calosci obrazka a wypowiadasz sie jakbys tam byl, wiec troche konsekwencji.
Klan oceniam po jego zachowaniu i wypowiedziach - to logiczne (choc chyba nei dla ciebie).

Admin? Adminem jest Gatess, a on sie nie miesza do spraw boarda.
Jesli chodzilo ci o moderatora to juz dwukrotnie wypowiedzial sie w tym topicu.

Co do Twojej ostatniej wypowiedzi.
Zaczalbym grac w bierki a nie wylewal swoje bole w przydlugich i niedotyczacych sedna tematu postach.

Zreszta sam mozesz se poczytac opini innych o UFO i to swiadczy ze dzisiejszy przypadek nie byl jedyny. Wiec radzilbym Ci skupic sie na wychowaniu swoich kumpli, a nie pouczac innych.

Edit:
Przepraszam tych czlonkow Ufo ktorych bezpodstawnie nazwalem jak nazwalem. Niestety zawsze tak jest ze na opinie klanu (badz nie klanu) pracuja czesto 1-2 osoby.

+Quote Post
[=||=]HanZz
post 5:24, 15 12 2003
Post #24

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 333

Prosper po co rzezbisz w gownie?? Czy Ty nie zauwazyles ze ostatnio na tym forum ludzie pisza cos zupelnie innego niz topik by na to wskazywal???

Co do UFO to zgadzam sie ze to buraki!!! Gralem z nimi kilka razy na serkach i widzialem jak sie zachowywali... sad bat tru... :/

Przykro mi ze scena (a co za tym idzie - board) obfituje w takie buractwo... niestety nie zmienimy tego. "Cham sie uprze i daj takiemu" jak to w filmie jakowyms powiedzieli...

Jakos sobie nie przypominam zeby za czasow wspanialego Wolfa taka c@#!ooffka byla na serwach... czasem byly zajscia, ale nie tak czesto i spod jednego adresu...

Btw. To ze ktos kogos zamknal w respie to nie powod do bluzg. Ten co sie dal zamnkac jest lamusem a nie ten co zamyka. Ale o tym glosil jush inny topik.

Reasumujac:
UFO sa smieszni (nie pozytywnie) swoim zachowaniem i sadze ze to sie nie zmieni. Kryja sie za tym ze sa po drugiej stronie lacza i sa nietyklani (takimi prawami rzadzi sie niestety internet). Moga bluzgac i obrazac innych do woli. Chyba ze mama przyjdzie i powie ze jush 22 i tsheba isc spac, bo rano sie nie sie nie wstanie na ZetPeTy...

+Quote Post
KaeL
post 8:29, 15 12 2003
Post #25

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 334

Ech... Prosper ty tez uwaznie czytaj uwaznie i sie zastanow bo jak widze mnie nie zrozumiales.

"Dupny topic" bo, sie grzecznie pytam, co on ci da? Cos zmieni? Ludzie stana sie lepsi? Raczej tak jek naisales na ircu: "nei ma jak to rozpoczac tydzien d dobrej "afery"". Afera jest ale po jaka cholere to ja szczerze mowiac nie wiem. Jak sie chciales podzielic "smiesznym" (imo przerazajacym) logiem to trzeba bylo dac link, ale nie komentowac. Kto mysli zrozumialby, inni by sie przynajmniej nie rzucali. I wlasnie dlatego jest to "dupny topic".

Jak juz mowilem imo takie (mowie o logu) zachownie wynika z ambicji (chorej) bycia najlepszym. I z nie rozumienia do czego sluzy gra. Btw. (dla wolniej kojarzacych) Nigdzie nie napisalem ze rozumiem reakcje tych z UFO (czyli nie uprawiedliwiam ich).

Cytat:
"Cel gry w ffa?
Wejsc i pokazac taga i nicka- i to co ono reprezentuje. A ze w ffa gram od swieta..."
A ja naiwniak myslalem, ze to wszystko jest dla radosci grania (cos mi sie zdaje, ze malo osob tak sadzi).

ps Czy wy ludzie nie spicie tylko o 4 nad ranem posty piszecie?

+Quote Post
/17/Aluu
post 9:21, 15 12 2003
Post #26

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 161

Jako ze jaceq tutaj nie zaglada wypowiem sie za niego

Loki GG
ladnie potrafisz uzywac ctrl+c crtl+v
tylko wiesz co, rob to dokladnie.
nie wiesz o co chodzi?
to prosze cie bardzo:

"Al...u...u... ...ty ...du...p...ku... zaj...********"

Jak mogles mnie tak nazwac ?
w Tym poscie "LOKI 65t napisano 1:05, 15 12 2003 "

Jeszcze raz uda mi sie z literek, sylab twojego postu zamieszczonego na tym boardzie skleic jakies zdanie ktore obraza mnie lub 17 to bedziesz mial odwiedziny w domu.

Fajnie ze powklejales cytaty Jacqa, szkoda tylko ze powklejales tego co bylo przed jego wypowiedzia i poobcinales jego zdania
w orginale jakos brzmi to zupelnie inaczej.

+Quote Post
NoOne
post 10:14, 15 12 2003
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 490

Jeszcze raz uda mi sie z literek, sylab twojego postu zamieszczonego na tym boardzie skleic jakies zdanie ktore obraza mnie lub 17 to bedziesz mial odwiedziny w domu.

Wonrzed biggrin.gif nie moge sie powstrzymac sorry no heh.
Proponuje na nastepne LAN party tworzyc gale boksu zawodowego ET :>
Co do wiekszosci poczekajcie na 24 grudzien warzywa ludzkim glosem przemowia! Dlatego milcz inc0! :> geje tez przemowia tongue.gif
Co do topica to istotnie za!@#iste staty, imo ufo ma zero skila ale to nic nie dowodzi, kwinesencja topicu polegala na tym iz za dobra gre gracz nasz dostal najpierw mute, potem zostalo mu nawrzucane od najgorszych bo gra od 2 lat w rtcw teraz w ET, no chwila moment o co chodzi wink.gif

Najbardziej w calym logu podoba mi sie txt:
1426 UFO|SMA Duke znam meskal kilku graczy poison i nie zachowuja sie tak
1428 poison*meskal no kogo znasz
1430 poison*meskal kogo??
1438 UFO|SMA Duke niewazne

! oswiadczam ze zaden gracz poison nie znam zadnego Duke UFO! o co wiec chodzi :/ nie dosc ze oskarzenia bezpodstawne to jeszcze klamstwa :/

Imo w ramach oczywiscie gdyby ktos podejrzewal o czity dysponujemy demem calego ffa, widac tez na nim iz alies bylo mniej niz axis prawie caly czas wink.gif Widac jak nikramo skacze celownik "jak kangur" po heaadach i tam panie inne super rzeczy. Jak ktos chce zapraszam moje gg albo na ircu wink.gif cos sie wymysli.

+Quote Post
FarSight
post 10:31, 15 12 2003
Post #28

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

Beka imo ....
z UFO znam jedna osobe i wmiare lubie oraz druga ktora jest w jakis tam sposob z UFO zwiazana ale nm ..... w wiekszosci tych low-levelowych klanow sa warzywa i nawet jak sie ktos normalny trafi tio potem proboje ich bronic etc .... imo pass na toada zarzucic i pie.rdo.lic warzywniaki ..... a zreszta all od!@#uje zdeka chyba jakas przedswiateczna goraczka lol ....

PS. 12 groszy ..... Wy!@#alo kola za walla ale on nie czituje !!! .... Jan Pawel 202 lol ... Kazio by mogl cos ladnego zarymowac o scenie ET imo !!!

+Quote Post
rover
post 10:33, 15 12 2003
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

ahaha miod na moja dusze! tak pieknie rozpoczetego poniedzialku w pracy od dawna nie pamietam!

loki z tego co mi sie wydaje to prosper jest z 2X starszy od Ciebie, wiec moze troche szacunku dla niego chociazby ze wzgledu na wiek? jezeli chodzi o lamany jezyk to OMG?! stary Twoja sytlistyka konczy sie na poziomie 5 klasy szkoly podstawowej. wniosek? albo jestes niezbyt rozgarnietym informatykiem (no offence to niedorozwinieci informatycy), albo na prawde chodzisz do 5 klasy szkoly podst. ze statsow Twojego "nie jestesmy klanem", jak to sami nazywacie, mozna by sie smiac do rozpuchu calymi godzinami, ale po co skoro do odejszczania sie ze smiechu tylko krok po przeczytaniu zaledwie 1/3 logow, wklejonych przez prospera? po polowie na serio puszczlay mi zwieracze, wiec odpisuje na tgo posta dopiero po przerwie na wycieczke do kibelka. jak przeczytal to moj znajomy z pracy, skwitowal was jednym zdaniem "dlatego kupilem ps2" - chyba gosc ma racje, bo w necie coraz wiecej gowniarstwa, ktore dostalo od tatusia i mamusi komputerek z internetem na urodzinki. zerwane ze smyczy, demastrujac swe szczeniackie pogladay, w zaiste szczeniacki sposob, jest kolkiem w dupie dla wszystkich normalnych ludzi. zastanawiam sie co by powiedzieli wasi tatusiowie, gdyby przeczytali logi prospera opisane waszymi imionami - sadze ze na pewno byli by zadowoleni. nie wiem, moze wiec pojdzcie pobluzgac tak przy nich/do nich/na nich, moze to akceptuja i was tego nauczyli (sic!), a moze jednak tak przy nich nie mozna? na prawde ciekaw jestem jak puchna wam jajka, !@#ani gowniarze, kiedy wasz ojciec slyszy z waszych ust slowo "k#!@a". male szczochy z was i tyle, nie spelnione, stlamszone w realu, zapatrzone w swoj wirtualny wizerunek, ktory jest reprezentowany przez level postaci w diablo (dajacy wam szacunek rotlf), czy skilla w et, ktorego jeszcze nie macie. bluzganiem zwracacie na siebie uwage, bo tak na prawde kazdy na was sra. a kiedy bedziecie mieli 25lat stwierdzicie, ze mam racje i to jest najsmieszniejsze - ahahah.

co do samego ufo zgadzam sie z hanzzem, ktory napisal cos bardzo trafnego - sa twardzi za oslona monitora - gdzie nikt ich nie zbije za takie slowa (jak byloby w realu). poza tym prezentuja ww przeze mnie cechy. powoli robi sie tu scena csa, z mieszaniana gowniarstwa grajacego w gry blizzarda (w3 i d2). a teraz bedzie najazd na mnie i jeszcze wiekszy polew - rotfl.

tsetsetse alez jestem niedobry!

+Quote Post
KiD
post 11:04, 15 12 2003
Post #30

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 26

Przeczytanie tego topicu zmeczylo mnie tak bardzo ,ze postanowilem go zakonczyc.

Jezeli gra na jakims serverze nie sprawia ci przyjemnosci to EXIT i wbij na inny.

P.S. Prosp - masz problemy - napisz do Przyjaciolki smile.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi