![]() ![]() |
23:39, 28 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 66 Dołączył: 25-10-2003 Nr użytkownika: 563 |
Xceed---> O ile sie to ty mnie zaczeles wyzywac na ffa. Wiesh szczerze mowiac wale takich !#@!i jak ty wiec te slowa co mowiles (a nie byly na nawet buraczanym poziomie) to mnie nic nie obchodza. Wielu jest takich c@#!ow jak ty i kazdego traktuje jak zwyklego smiecia....
|
|
|
|
0:22, 29 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
Oooo jak sie warzywa wzburzylo ooo jak to slodziutko wyglada chyba xceed jednak osiagnal zamierzony cel. Tak dalej panowie, sypac !#@!ami c@#!ami k#!@ami (słowo na p)onymi na co czekacie pokazcie, ze nie znacie sie na zartach i nie boicie dresiarzy no dawac kto ilu ma kolegow i chce sie bic, piekny dowod na to ze czlowiek wywodzi sie od malpy...
|
|
|
|
1:37, 29 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 81 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 474 |
Zalezey kto sie wywodzi od małpy ja napszyklad od Oozaru
Ps. Ja pisałem wczesnie znalas sie wiekszy ........ odemie Ps2. To jest w stylu Vegety Bezensu glupie i niemozna tego przeczytac . J nigdy nie obrazam wszystkich w kolo poto zeby miec z tego bekie czy jak wy to tam nazywacie gram dłuszy czas w to gre niejestem feneomenem i nigdy niebede ale zawsze ktos z was napoczotku był jak wyto nazywacie wazywem . I grał tak jak oni graio niektuzy nadala tak graio tylko ze so powszechnie znani to sie tego nie mówi . To fakt E.T przyciaga przypatkowych graczy ktuzy zagario ras 2 razy i koniczo natym .Ale tego nic juz nie zmieni |
|
|
|
2:22, 29 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Zależy kto się wywodzi od małpy ja na przykład od Oozaru
Ps. Ja pisałem wcześniej znalazł się większy ........ ode mnie Ps2. To jest w stylu Vegety Bezsensu głupie i nie można tego przeczytać . Ja nigdy nie obrażam wszystkich w koło po to żeby mieć z tego beke czy jak wy to tam nazywacie gram dłuższy czas w to grę nie jestem fenomenem i nigdy nie będę ale zawsze ktoś z was na początku był jak wy to nazywacie ważywem . I grał tak jak oni grają niektórzy nadal tak grają tylko ze są powszechnie znani to się tego nie mówi . To fakt E.T przyciąga przypadkowych graczy którzy zagrają raz 2 razy i kończą na tym .Ale tego nic już nie zmieni A co do poziomu gry na FFA było dużo razy mówione na ten temat . Wiec dlaczego nie zrobicie serwera tylko dla tych " zaawansowanych " graczy skoro tak krzyczycie ze nie da się grac na ffa parzecież ci ludzie przez was nazywani jako warzywa będą mieli gówno do powiedzenia To jest tekst z ostatniego postu Vegety, który wrzuciłem do Worda i włączyłem autokorektę w celu poprawienia błędów tak aby tekst był zrozumiały. Poprawienie tego tekst z użyciem Worda który właściwie zrobił to za mnie, zajęło mi mniej czasu niż napisanie tego posta przez Vegetę. Jak widać wystarczy trochę pomyśleć czy trochę chcieć aby być zrozumiałym przez reszte ale Vegeta poprostu nie chce |
|
|
|
2:45, 29 12 2003
|
|
|
Oberst ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1029 Dołączył: 24-06-2003 Skąd: Legnica Nr użytkownika: 2 |
Może zamiast banować, degradować ??
Koleś mający 100 postów i LT nagle zdegradowany do stopnia "Schutze" Powinno bardziej zaboleć |
|
|
|
2:56, 29 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 59 Dołączył: 10-09-2003 Nr użytkownika: 205 |
i tak widać że jakieś Batty Boystwo się czaiło w tym poście
a z innej beczki: HEJŻE HA! |
|
|
|
3:43, 29 12 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
Niewazne jak mezczyzna zaczyna, wazne jak konczy btw a propos... hehe coraz wiecej osob wspomina jak to bylo dwa lata temu |
||
|
|
|||
4:06, 29 12 2003
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Dajmosowi ostatnio przekręcił się licznik (czytaj odjąłem mu 300 postów) Najśmieszniejsze jest że po tym fakcie w najróżniejszych topicach pisał na forum posty w których ubolewał że ma -300 postów w plecy a nie wiedział kto mu zabrał (teraz już wie) i ogólni wydawał się być bardziej zmartwiony swoją ilosćią postów niż tematem poruszanym w topicu Żeby nie być posądzonym o to że chciałem zająć pierwsze miejsce wśród spamerów samemu sobie karnie odjąłem 200 postów. 400 się nie dało bo głupio wylądować na minusie |
||
|
|
|||
7:19, 29 12 2003
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 112 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 489 |
miod dla moich uszu |
||
|
|
|||
9:01, 29 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Święty masz chyba darmowego Worda
" na początku był jak wy to nazywacie ważywem " WAŻYWA ROX |
|
|
|
9:52, 29 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 81 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 474 |
No to się ku.... i zainstalowałem se tego worda A ile to czasu zajęło
|
|
|
|
10:39, 29 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 27 Dołączył: 2-09-2003 Nr użytkownika: 170 |
oj ludzie... wracam sobie po swietach, od razu wlaze na forum, zeby zobaczyc co slychac na tzw. scenie i co widze? zaj... temat ze cos smierdzi. powiem od razu, ze przeczytalem uczciwie od poczatku do konca i pisze dlatego, ze usmialem sie do lez....
gratulacje panowie, gratulacje... P.S. a niech mi ktos powie, czy za te posty to sie dostaje jakas nagrode na koniec roku? bo tak niektorzy o te numerki sie bija, ze az huczy P.S. nr 2 Vegeta - ciezko bylo, ale wierz mi - warto chociaz na koniec roku |
|
|
|
10:48, 29 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 106 Dołączył: 19-09-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 253 |
1)Chrum
2)Spam 3)3 linijki w 5 minut? Podrzuć mi orginał albo coś bo nawet twoje wcześniejsze wypowiedzi nie dają podstaw do takiej zgrozy |
|
|
|
10:55, 29 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 66 Dołączył: 25-10-2003 Nr użytkownika: 563 |
Acid zarty zartami na forum.... Ale na ffa zaczal mnie wyzywac i mi dal mute jak 1 cos do niego powiedzialem... Pewnie sie obrazil... I mama musiala dac mu buzi zeby sie uspokoili..
|
|
|
|
11:00, 29 12 2003
|
|||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 1-10-2003 Skąd: K-ów Nr użytkownika: 351 |
czy dzis jest wigilia? |
||
|
|
|||
12:47, 29 12 2003
|
|||||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 18-08-2003 Nr użytkownika: 108 |
Az sie musialem dopisac. Patrze i nie wierze, Vegeta to Ty umiesz mowic?! ;D
Acid, a co bylo zabawnego w poscie jakiegos debila (bez urazy, po tylu godzinach sleczenia przymonitorze o 5 nad ranem to IQ ma sie "nieco" obnizone :), ktory na forum publicznym, gdzie zna go/jego poczucie humoru moze 1% odwiedzajacych, a obraz calej sytuacji ma zaledwie pare pisze, ze gra jest do dupy, scena zsie a gracze to cioty? Acid rozumiem, ze jak ktos obcy mowi Ci ze jestes ciota i "j@bie w dupe scene", w tym Ciebie to sie cieszysz? ;PP joke, no ofense :)) Po drugie zart/prowokacja w ktorej ktos wchodzi na przyklad na forum strony jakiegos popularnego zespolu muzycznego i pisze ze zespol jest "rynsztokowy" i jego fani tio banda frajerow jest zalosna imo i swiadczy ino o ograniczeniu umyslowym :) A ten mp3 wymiata, nizej macie podobny o ile juz go na forum gola nie widzieliscie. Jak ktos ma jeszce jakies linki do mp3 z "poirytyowanymi" ludzmi to zapodawac! URL http://mattin.fm.interia.pl/tp_bokgsm.WAV ps: +1 |
||||
|
|
|||||
13:18, 29 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 1-12-2003 Nr użytkownika: 839 |
qrde Acid i Xceed to klasyka eeech
imo jestesice jak Dekadenci z Seksmisji, kolujcie jakas grupe dekadencka albo klan dekadentów! I luv Ya ;P |
|
|
|
14:59, 29 12 2003
|
|||
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 167 Dołączył: 14-11-2003 Skąd: wawa Nr użytkownika: 729 |
I luv Ya, but you're all !#!@ing mad! * *copyright: Ozzy Osbourne |
||
|
|
|||
15:53, 29 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
Widać Xceed stworzył temat gdzie można nabić kilka postów odmóżdżyć się i zacząć rozmowę gdzie na c@#!a jest potrzebna inteligencja. Brawo, oby więcej takich po!@#anych kretynów jak ty, wtedy forum nie zmieni się w śmietnik, a w wielkie, za!@#iście śmierdzące i brudne bagno pełne gówien, szamba, sików i śmieci. Brutalna wizja, nie? Jak to mówi Kuba Wojewódzki: "Za!@#ista rozmowa o niczym!".
Topic to istny spam: Jedni gadają, że poślą na kogoś panów w trójpaskowych dreskach z pałami lub rurkami, wołającymi na stadionie "k#!@a Legia, k#!@A LEGIA!", inny pomstuje na nielubianego polityka. Czas się przyłączyć: Ten (słowo na p)eniec Hausner na stos! P.S. Przepraszam za przekleństwa, ale dopasowuję się do poziomu rozmowy. P.S.2 Większego gówna nie dało się walnąć na tym forum - gratulacje! |
|
|
|
17:29, 29 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
LameBoy sugerujesz ze gadajac o 5 rano na ircu jestem gejem ? To wybacz ale ciutke pozamiatane masz ...
Hahaha a ci jak sie bulwersuja spamem, kiedy sie tego slowa nauczyliscie bo widze ze niezla jazde macie na uzywanie tego hasla Btw teraz teoria jaka splodzilem wczoraj... JA Z XCEEDEM GRAM OD RTCW WIEC MY TU K.URWA MAMY RACJE !!!!!!11111111 ...eksit elton... EOT EOD Ghost ah mow nam tak jeszcze jejć jaki ty jestes ponad to wszystko wykaz sie swoja niezrownana moca inteligencji i udowodnij ze nasze durne zarty sa dla ciebie niczym brudny chodnik po ktorym musisz stąpac a dla nas twoj poziom niczym palac kultury na ktory spogladamy z podziwem. Jeszcze widze ze cytujesz cudowny material na mentora pana Kube "Szmaciarza z Polsatu" Wojewodzkiego. Kocham ta sytuacje jak ktos mowi cos totalnie durnego a inni sie wysilaja zeby udowodnic jacy sa madrzy pojecie takie jak "nabijanie sie" zostalo chyba przez was zapomniane... Wybaczcie drodzy obywatele elitarnej bo polskiej sceny ET ze zanizylem poziom panujacy na forum swoimi jakze gowniarskimi teoriami oraz wypowiedziami jest mi teraz ogromnie przykro teraz musze udac sie w pielgrzymke do czestochowy na kolanach przepisujac biblie w zadoscuczynienie... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |