![]() ![]() |
22:13, 29 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Czasami moderator długo zastanawia się czy jakiś topic kwalifikuje się do wykasowanie, czy nie.
Czasami zbyt pochopnie podjęta decyzja o wykasowaniu topica powoduje, że mogą być wykasowane posty które coś wnoszą na to forum a ludzie którzy pisali rozsądne, mądre posty stracili swój czas. Dlatego na to forum będą wrzucane topici, przy których nie ma 100% pewności że powinny być wykasowane, a jednocześnie nie nadają się do Hyde-Park bo dotyczą Wolfa. Poprostu forum Śmietnik służy jako przechowalnia takich niepewnych topiców. Tak jak kosz w Windowsie. Kasując jakieś pliki przenoszone są do kosza ale jak skasujemy coś co nie powinniśmy to możemy je z tego kosza odzyskać. A od czasu do czasu możemy taki kosz całkowice opróżnić jeśli jesteśmy na 100% pewni że nie ma tam nic co potrzebujemy. |
|
|
|
23:18, 29 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
Mądre posunięcie - unikniemy tekstów "A ja w tym topicu miałem 385 postów i znowu mam pięć!!" albo "A rozmowa tak się fajnie rozwinęła!". Ja proponuję to forum zasiedlić na początek tematem "ET śmierdzi" - ponieważ topic jest niby o ET, ale jest tam w c@#!a spamu. Założyciel może zostać przez to upokorzony
Śmietnik jako nazwa raczej nie pasuje - lepszy byłby "Schowek" |
|
|
|
17:22, 13 07 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 8 Dołączył: 13-07-2004 Skąd: z gowna Nr użytkownika: 2292 |
Moim zdaniem Śmietnik pasuje do ET:dla początkujących bo w Śmietniku są takie topici że wyglądają jak w dziale dla początkujących
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |