IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Czy polskiej scenie ET grozi Upadek ??
Cienki Bolek
post 23:36, 5 02 2004
Post #21

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 410

Nie wiem czy scena jako taka sie rozp... natomiast najbardziej wnikliwy i logiczny pkt. widzenia zaprezentowal Swiety, a zeby daleko nie szukac ... potwierdzeniem jest moja wlasna osobka ..smile.gif
PO JAKA CHOELRE ODPALILEM AMERICAS ARMY smile.gif?? NO PO JAKA??? ZLE MI TU BYLO CZY CO ???
ot tak z ciekawości ...
a ciekawosc jak wiadomo pierwszy stopien do piekla smile.gif
Nie dosc ze grajac w ET to zaniedbuje wazne sprawy zyciowe .. to jeszcze teraz doszlo do tego AA smile.gif

Ma ktos patent zeby spac po 3-4 h na dobe i byc wyspanym , wypoczetym smile.gif???
PS
NIE GRAJCIE W AA pod zadnym pozorem !!! Niech nikt sie nie wazy odpalic AA .. bo przepadnie smile.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
ZIS
post 2:48, 6 02 2004
Post #22

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1097

Ej no sory ze twoim kolegom sie ten Temat nie podoba ale nic na to nie poradze nie musza go czytac .

+Quote Post
blacktyger
post 9:41, 6 02 2004
Post #23

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Święty sorki ze ubralem swoją wypowiedź w nie takie słowa jak chciałem .. chodziło mi o to że scena ET nie upadnie NARAZIE a narazie to jest około 1roku ... i również ET nei daje więcej nić 2-3 lata chyba że będzie dużo modów itd. pozatym moja wypowiedź ma charakter agresywny bo się śpieszyłem i jak znowu zobaczyłem topic o polskiej scenie jaka to ona zła to się lekko wkur ... zyłem..... a Ty Zus nie masz za co przepraszać smile.gif to że jakiś Black coś se tam (słowo na p)i pod nosem to ne znaczy ze trzeba go przepraszać biggrin.gif biggrin.gif zreszta jak by na to nie patrzeć topic i tak zszedł już na inne tory niż miał w założeniach autor (chyba nie chciał gadać o C4 i poison ?? )

Jeszcze raz sorki za wypowiedź poprzednią ale nie zupełnie tak miała ona brzmieć biggrin.gif

+Quote Post
tranx-san
post 10:01, 6 02 2004
Post #24

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

na zakonczenie, podsumuje!
- scena et sie nie rozpada (jak na razie)
- zeszlismy w tym topicu na off topic i...
- lepsze klany wola grac w cb eu
- nie nalezy odpalac AA

btw (pewnie zrobie znowu zdupy off-topic, ale nic nie poradze musze to skomentowac) AA wcale nie jest takie fantastyczne... to tylko zwykly cs w wydaniu wojskowym, czyli ogolnie lipa - brak dynamiki, zdupy bronie itd.. ale to moja subiektywne zdanie...
imo gdyby nie ci boardowi spamerzy to te forum by zdechlo ze 3 miesiace temu.. dobrze ze chociaz komus sie chce cokolwiek napisac

+Quote Post
ZIS
post 3:58, 7 02 2004
Post #25

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1097

No ale teamt C4 mniej wiec łonczy sie z moim tematem bo c4 poszło w hibernacje przez to ze nie miało z kim grac czyli cene et troszke sie z kurczyła bo chyba nikt nie chciał wyzwac c4 albo poprostu c4 nie chcialo nikogo wyzwac bo niewidziało w polskich klanach godnego przeciwnika . ( kurde niewiem jak to napisac ale niewyspałem sie dzis i niewiem jak to inaczej napisac sorki i zaraz chyba ide spać biggrin.gif )

Pozdrawiam cool.gif

+Quote Post
DaBi
post 11:46, 7 02 2004
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

NIE GRAJCIE W AA pod zadnym pozorem !!! Niech nikt sie nie wazy odpalic AA .. bo przepadnie

odpaliłem u sąsiada bo mu się tak spodobało... zagrałem troszke... wyłączyłem.
Od AA szczerzę mówiąc to wolę już o wiele bardziej CoDa , SOF 2 o RTCW czy ET już nawet nie wspominawszy.
Tak wiec nie dla kazdego to jest zagrożenie

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 16:29, 7 02 2004
Post #27

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1233

Myślę że polska scena et narazie jest jeszcze w fazie wzrostowej. Spotykam sie z niebotycznymi ilościami nowych klanów narazie lamujących ale coś z nich wyjdzie. A jeśli chodzi o przetrwanie klanu to bierzcie przykład z FBI ph34r.gif Budujemy 6 sqadów przez co nawet jeśli pierwszy sie rozpadnie to teamleader drugiego przejmuje obowiązki CL i klan sie kręci: biggrin.gif Poza tym mamy świetnych ludzi w elicie więc wątpie by FBI szybko się rozpadł. Pozdrawiam!!!

+Quote Post
Eld
post 11:27, 17 02 2004
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 19:57, 31 01 2004)
Złożę się że w szkole czy w pracy macie więcej kolegów którzy grali w Cs-a niż w ET.

o co byl ten zaklad, bo chyba Swiety przegrales... biggrin.gif u nas w CS sie nie gralo, wrecz nienawidzimy CSa, a w ET grali/graja wszyscy wlacznie z dtp, sprzetowcami i kolesiami z pc formata, ktorzy nie wiem czy wiedza co to tetris tongue.gif

+Quote Post
sparrow88
post 12:32, 17 02 2004
Post #29

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 328

hm o ile dobrze pamiętam w którymś z wakacyjnych numerów cdaction była recenzja ET. Kochana gierka zebrała najwyższą ocene-10/10. Chodiz mi jednak o to, że w tym artykule była ramka, że niby Splash Damage robi nową gre, na enginie doom 3. Nie pamiętam jednak, czy to miała być kontynuacja et, a ten numer CDa gdzięś mi sie zapodział. Czy ma ktoś ten numer, i co dokładnie było tam napisane??

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi