![]() ![]() |
15:45, 10 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 58 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 332 |
Zmuszony zostalem do udzielenia odpowiedzi AciD-owi skoro nie potrafi wychwycic drobnych aluzji i uogolnien. W ktorym momencie napisalem ,ze zjazd w Gliwicach nic niewniosl i czy wogole mial cos wnosic i udoskonalac ?.Poprostu wg mojego subiektywnego odczucia nie mial on wielkiego wplywu na scena( poza osobami bioracymi w nim udzial). I co ma "mowa" o rozwoju sceny do kojarzenia z czymkolwiek i kimkolwiek , czy ja cos sugerowalem i proponowalem zeby mnie kojarzyc i oceniac moje mozliwosci w tym zakresie?. Gdzie ja smuce - wyrazam swoja opinie - i nie wciskam swoich pogladow osobom szczegolnie kojarzonym z "klapaniem ozorem o wszystkim i o niczym". Uwage do Valkira dedykuje Tobie osobiscie.
hmm Pozdrawiam |
|
|
|
20:45, 10 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Dobrze. Zorganizujmy lan party w Etiopii. Klan poison rozumiem pojedzie w pełnym składzie?
Ja doskonale rozumiem ten post/topic. I również rozumiem Twoje [Acid] starania do jakiejkolwiek obrony topicu prospera. To w końcu Twój kolega z klanu. W każdym bądź razie www.teampoison.net nie jest skarbnicą informacji o ET, za jaką jest uważana chyba przez członków z klanu poison. Jest masa innych stron... W pełni zgadzam się z postami Gatessa i Barbapapy. Acid jeśli chcesz wziąść post Szlagiera na maturę to lepiej tak zrób. Nie daj boże napisałbyś coś własnego... p.s. wolfszlagier ma to do siebie ze pisze długo i na temat.Generalnie jego posty powinny zamykać topic...:/ |
|
|
|
21:09, 10 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Zle mnie odebraliscie. Nie mowilem o serwisie jako takim. Mowilem tylko o newsach. Ja doskonale wiem ile Gatess poswiecil temu serwisowi, z czego 80% czytajach ten topic nie wie.
Dlatego w przeciwienstwie do kilku innych osob odwiedzam te strone i udzielam sie na forum. I to ze pisze takie topiki, wynika z tego ze zalezy mi na tym serwisie. Dlaczego sie nie udzielam? Bo nie jestem redaktorem, bo nie mam na to czasu, bo za wiele czasu poswiecam na klan. I po to zaczelismy pisac na swojej stronie newsy, bo nie ma w pl serwisu/strony ktora dawalaby najnowsze info ze swiata et. A ze chcemy wypromowac swoja strone? To chyba normalne. Wiekszosc ludzi ktora sie tu wypowiada nie ma pojecia ile wysilku kosztuje stworzenie chociaz takiego mini-serwisu, ktory za zalozenia jest dla "pro" graczy, tak jak et.pl jest skierowane dla noobow (kolumny, newsy, dyskusje na forum). Zreszta swiety to dokladnie opisal, ale z tego co widze malo osob czytalo to. pzdr. |
|
|
|
21:43, 10 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Dobra,rozumiem Twoje intencje.
Ale po przeczytaniu Twojego posta nie rozumiem po co założyłeś ten topic. Niby www.teampoison.net to "najnowsze newsy" jak to ładnie ująłeś?? Polemizowałbym. Et.pl wg. mnie nie jest tylko dla noobów. Np. ja nie uważam się za superpro,ale z nOObostwa już chyba wyszedłem; mimo to z chcęcią ściagnąłem sobie cfg graczy,z czystej ciekawości i ewentualnego użycia czegoś w nich zawartego. Podsumowując, ja zrozumiałem że chciałeś pomóc serwisowi et.pl pisząc że ma "stare newsy", a teampoison.net ma "nowe newsy". Metoda szokowa? |
|
|
|
22:49, 10 02 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
To prosze o konrety. Proponuje np porownac ilosc i jakos napisanych newsow w ciagu ostatniego tyg, i czas ich ukazania sie. Od razu zbije jeden argument- o nowych customach ktore tak naprawde rzardzo sa grywane w cw nie bedzie u nas newsow Bo tak naprawde takie newsy nudza... Wiemy to z doswiadczen rtcw.pl i hive.pl. |
||
|
|
|||
23:41, 10 02 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Walne cos i zapewne zostane zbesztany.
Jak userem obu serwisow(???) i co do podzialu na serwisy dla noobow i prosow sie nie zgadzam Wchodze na stronke poison by polookac o newsach ze sceny klanowej a na enemyterritory.pl po to by zobaczyc czy sa jakies dodatki itp.(jezeli dla kogos to noobostwo to pozdrawiam A teampoison.net to dla mnie taki portal dla klanow raczej jak ktos nie kmini angielskiego i stronka CB jest dla niego czarna magia... Takie wlasne przemyslenia Pozdrawiam all |
|
|
|
23:50, 10 02 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
swiety wszystko wyjasnil jak zwykle, z tego co wiem byl redaktorem rtcw.fpp.pl (slynne hall of fame). w sumie to jego zdanie najbardziej sie liczy. a ja znow na!@#any, frum odwiedzam piwerszy raz od 5 dni i nie wiem co dzieje sie. prosper co do mojego netu to przyjedz do bialegostoku ul. towarowa 8A/52 jesli nie za!@#iesz sie w ciagu 5 minut przy kompie to jestes twardzielem. wymowka k#!@a jego mac
|
|
|
|
23:52, 11 02 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
staramy sie to naprawic - bedzie wiecej newsow z CB cupow i nawet screenshotow z kibla splash damage
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |