![]() ![]() |
19:38, 10 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 98 Dołączył: 22-09-2003 Nr użytkownika: 285 |
Zapraszam do oddawania waszych glosów i opini
Kto(nick i klan) i dlaczego (niesadze zeby mialo to wplyw na to kto zostanie TL ale mozna znac wasza opinie) Według mnie Prosper (Poison) ma w tym juz wprawe |
|
|
|
1:41, 11 03 2004
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Może najpierw zanim zrobisz bezsensowne głosowanie na boardzie który czyta wyłącznie od święta większość potencjalnych graczy, która ma skill odpowiedni do grania w reprezentacji lub bycia jej kapitanem to najpierw przeczytaj na CB zasady wyboru kapitanów drużyn nardowoych a jak zrozumiesz to co przeczytałeś na CB to wtedy zastanów się czy takie głosowanie jak proponujesz ma sens. Tu możemy sobie conajwyżej powymieniać opinie np że pan Ziutek jest dobry na kapitana a pan Gienek nie i dlaczego. A tak to jeszcze wybiorą tu jakiegoś Gienka na kapitana reprezentacji i potem warzywa się będą pluć ? No jakto dlaczego Gienek nie jest kapitanem reprezentacji - przecież wybrali go na boardzie et.pl ? |
||
|
|
|||
16:07, 11 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
Mad z KmH
|
|
|
|
20:09, 12 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Nie wiem czy jest sens.
Bo nie ma ludzi nadajacych sie na to stanowisko, albo nadajacy sie nie maja ochoty na nie. Niestety w pl kapitan male ma szanse na poparcie klanow ktore dostarczaja graczy reprezentacji, wiec nie ma sensu poswiecac swoj klan i swoje dobre samopoczucie dla funkcji na ktora splywa gowno dla zasady. Bo nie zmienicie fakty ze IC nie lubi poison, poison nie lubi rovera, rover nie lubi poison, NoOne kazdy wyzywa od zjadacza kebabow ale jak cos potrzebuje to przezemnie proboje cos u niego zalatwic. W zasadzie kapitan powinien miec pelne po parcie 3-4 najlepszych klanow, z gwracja ze mecze rep> mecze klanowe (a z doswiadczen wiem ze C4 nie pojdzie na cos takiego- choc wyjatkami byli FarSight i Tsunami, no Ancik tez w sumie byl graczem na ktorego mozna liczyc |
|
|
|
21:09, 12 03 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Jeśli nie Prosper ... To kto pytam się do cholery - kto ma być kapitanem reprezentacji ?
|
|
|
|
22:39, 12 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
dobre pytanie swiety jak prosper NIE ?! to reprezentacji zycze gl :C bo nie sadze ze znajdzie sie ktos lepszy
|
|
|
|
23:53, 12 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Imo ku#$# nalezy zadzialac (czyli najlepsze klany powinny zaczac cos ustalac) zeby polteam byl dobry i dobrze prowadzony (tak jak poprzednio prosper prowadzil - wyniki byly dobre) bo jeszcze sie skonczy tak ze bedziemy bez reprezentacji.
A btw niech klany postaraja sie odlozyc wasnie na bok bo nationcup to ze tak powiem dobro wspolne. |
|
|
|
1:59, 13 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
KaeL ma racje bo stanie sie tak ze bedziemy bez POLTEAMU a wtedy to moim zdaniem bedzie porazka
szczerze nie zbyt mnie obchodzi dlaczego IC nie lubi poison i odwrotnie powinien sie ktos za to wziasc (czyt. prosper ) i skolowac tak dobry albo i lepszy polteam niz w poprzednim Nationcup pozdro dla prospera i zrob cos z tym P.S wyobrazam sobie ze to srednia przyjemnosc klocic sie z wiara i zaniedbywac klan dla reprezentacji ale jak to nazwal KaeL to jest dobro wspolne |
|
|
|
20:28, 13 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
No może pro gracze mają to w dupie bo po jakiejkolwiek porażce s(słowo na p)one warzywa od-(słowo na p)ją mastahów i znawców tematu .
Ale trzeba coś zrobić zeby wiochy nie było , zresztą patrząc po wynikach na arenie europejskiej jest przyzwoicie. Szczerze nie rozumiem na czy polegają antagonizmy między klanami z najwyższej półki , czy to walka o kibiców (czyt. warzywa) składających hołd , depresja zimowa, brak słońca , chore ambicje ????? Prosper imo zrób sojusz ponad podziałami Masz imo poparcie .dot czyli - "odłamu klanu cziterów" ściganych przez szczecińską policję wzmocnioną brygadą s(słowo na p)onych warzyw co c@#!a grają a swoje zdanie mają |
|
|
|
21:01, 13 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 194 Dołączył: 25-09-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 305 |
/303/JedrasPL - TL TEAMwarzywaPOLAND
reszta: Swiety - jedyny normalny co troche pozabija sobie na meczu Blacktyger - spamer na forum to sobie pospamuje troche przez T na meczu FarSight - k.u.r.w.a.!!! ja p****e, ch..je!!! "MAm zły dzień" KaeL - popyka sobie, bo chce bardzo reprezentacje mieć zrobiona Areczek - bo 50 do zera umie wygrać + reszta warzyw co znam z serwerów LOL? |
|
|
|
0:54, 14 03 2004
|
|
|
omg Farsight nie wiem co sie tak wk#!@iles ale mniejsza o to. Poprostu nie rozumiem i nie koniecznie chce rozumiec dlaczego polteam ma byc slabszy albo nie ma go byc przez "klotnie" klanowe imo termit ma racje
Prosper "cala polska w ciebie wierzy" ;] |
|
|
|
5:35, 14 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
Ja glosuje na siebie bo nienawidze was wszystkich i mam zostac tyranowatym przywodca bo a) jestem pro
|
|
|
|
7:16, 14 03 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Okazuje sie ze ludzie czytajacy to forum po prostu nie umieja myslec.
Jakbys nie zauwazyl napisalem "pro gracze" (w cudzyslowiu!!!), nie wydaje mi sie zebys sie zastanowil dlaczego. Pomysl o tym, a jak do niczego nie dojdziesz to, no coz, przykro mi. Bo ja widze roznice miedzy pro graczem, a "pro graczem". A co do wyboru o jakim piszesz. To przeciez ja nie moge (i zreszta NIE CHCE) nic nikomu narzucac. Chociaz moim zdaniem to polski standart, ktory trzeba probowac zmienic. Ale w sumie to i tak odemnie nie zalezy, wiec spox.
Nie rozumiem. Pokaz mi gdzie napisalem cos zlego o PT. Uznam, ze Ci sie cos pomylilo. Z mojej strony eot, bo mimo, ze jestem warzywem to poziom intelektualny wiekszosci "teksciarzy" mnie dobija. |
||
|
|
|||
14:30, 14 03 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 20 Dołączył: 14-10-2003 Nr użytkownika: 468 |
Wiesz z toba nawet sie podyskutowac nie da wiec ncmnts Team Poland czyli 6 osob majacych w c@#! czasu z priorytetem TP z team leadrerem Prosperem tudziez moj typ nr 2 to Nikramo . Teraz tylko pozostaje znalezc te 5 osob i przekonac Prospera PS Kael : Myslec moze umiesz ale masz klopoty z rozumieniem prostych konstrukcji zdaniowych . Jesli raz wyraziles swoja opinie to na c@#! jeszcze sie tu uzewnetrzniasz ?? To mialbyc topic opiniotworczy a nie zbiorowisko zakompleksionych istot wdajacych sie w bezsensowne dialogi i uskuteczniajacych publiczne dysputy k#!@a stfu . Jak sie napisalo raz to sie powinno zamknac i dac sie wypowiedziec innym tak .Ale zawsze mozna zrobic gnoj . No coz czlowiek swini podobny wiec nie dziwi fakt , ze czesc woli dostosowac otoczenie do wlasnych preferencji. Z powazaniem wam wiecznie oddany Baal |
||
|
|
|||
15:25, 14 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 88 Dołączył: 18-09-2003 Skąd: Radomsko Nr użytkownika: 232 |
Powiem tak czytajac ten topic az mi sie na litosc zebralo..
A co do tematu to w sumie zgodze sie ze Nikramo byl by odpowiednia osoba gdyz sluchajc go jak prowadzi mecz badz radzi co kto ma robic odnosze wrazenie ze jest kompetentna osoba...a co do graczy to uwazam ze mozna wziac pod uwage merlina z dot naprawde wykazuje sie umiejetnosciami |
|
|
|
16:06, 14 03 2004
|
|||||
|
Mam jak widac slaba wole bo powstrzymac sie nie moge (najwyzej dostane bana, bo jak widze juz za wieksze warzywo uchodzic nie moge).
Moim zdaniem TL powinien zostac prosper poniewaz sie sprawdzil.
Przyznam sie, ze nie mam pojecia o co Ci w tym fragmecie chodzi. Moze o to, ze tlumacze swoje posty tym ktorzy znajduja w nich cos innego niz napisalem.
To do mnie? To jest public forum ("na nieszczescie" <- zaraz ktos powie) i kazdy moze wyrazic swoja opinie. Pewien osobnik (zgadnij kto?) napisal jak go obchodza moje opinie (tzn. warzywa) i zrobil to w dosc ubogiej intelektualnie formnie. Skomentowalem to na swoj sposob (swoja droga prawie calkiem grzecznie). I tyle. Obiecuje, ze to juz naprawde eot z mojej strony. Jak ktos ma jakies problemy to zawsze moze wyslac mi pm. Pozdrawiam KaeL |
||||
|
|
|||||
16:20, 14 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Baal jak ncmts to ncmts .
Co do całej tej dyskusji nie wypowiadają sie najbardziej zainteresowani , choć przyznaje że nie jest to odpowiednie miejsce . Robta co chceta , mnie już zaczyna śmieszyć ten kabaret . |
|
|
|
20:20, 14 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
I sami powiedzcie... Warto olewac klan z ktorym sie powoli do czegos doszlo- szczegolnie w okresie gdy ma lekki dolek- dla 2-3 osob ktore faktycznie pisalo tu o reprezentacji, bo reszta zaczela pisac to "Bo Zadyma"- bo na boardzie od dawna juz tylko nudy.
Pozatym od strony technicznej. Tl musi miec poparcie najbardziej liczacych sie klanow- czyli c4, IC, 17, poison, dot hunters i jeszcze paru innych ktorych juz nie bede wymieniac. Rok temu za wykazanie inicjatywy zostalem z!@#any i prawie ukamienowany, za pchanie sie na piedestal m. innymi przez takie osoby jak Graczew (klan IC) i Usagi (jeden z milona klanow w ktorych byl- nie pamietam w ktorym byl wtedy). Dlatego na pewno nie zostane Tlem jesli klany tego nie beda chcialy- czytaj nie udostepnia swoich graczy, nie dadza mi oficjalnie poparcia. Bo polteam to nie jest moj klan, ani zadna moja ambicja. I wiecej klopotow niz zalet jest z takiej funkcji. Od razu mowie jak bedzie wygladal sklad: 3 osoby z poison 3 z innych klanow. Dlaczego? Tlumaczylem juz to wiele razy i nie chce mi sie kolejny raz, o tym pisac. p.s. jak sie poczyta posty niektorych osob, to naprawde smutno czasem ze zyje sie w takim kraju jak polska, gdzie warcholstwo i sami najmadrzejsi. p.s.2 Ci co najezdzali na Kaela- on w przeciwienstwie od was caly czas sie udzielal jesli chodzi o polteam i zawsze konstruktywne uwagi dawal. Wy przeczytaliscie jednego posta, wyjetego z kontekstu wielu postow i zaczeliscie na niech wjezdzac. Smutne to i kolejny dowod na to ze pieniactwo roox. Trzeba sie w koncu pokazac ze pisze sie lepiej po polsku niz Vegeta i ze jest sie madrala co niemiara. |
|
|
|
20:25, 14 03 2004
|
|
|
Aha- pan imo dostaje bana na tego nicka na tym forum.
Bluzganie i madrowanie sie pod fejkiem jest objawem gowna zamiast mozgu. Te wasze posty zostawiam ku przestrodze, zeby pokazac stopien glupoty ludzi. Ale kazdy nastepny nie na temat bedzie kasowany. |
|
|
|
20:55, 14 03 2004
|
|||
|
Oberschutze Grupa: ProPlay0r Postów: 10 Dołączył: 1-12-2003 Nr użytkownika: 841 |
Racja, moim zdaniem kto inny ma to poprowadzic jak nie Prosper? Wiec niech on prowadzi i powinien dostac wolna reke tak przy ustalaniu taktyk jak i przy ustalaniu skladu. Jesli komus sie to nie podoba niech poda inna mozliwosc a nie (słowo na p)enie "dlaczego 3 z poison?" |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |