IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kto bedzie TL Reprezentacji w nowym Nations Cup, oddajcie wasze glosy
ballack13
post 19:38, 10 03 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 285

Zapraszam do oddawania waszych glosów i opini
Kto(nick i klan) i dlaczego
(niesadze zeby mialo to wplyw na to kto zostanie TL ale mozna znac wasza opinie)

Według mnie Prosper (Poison)
ma w tym juz wprawe
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 1:41, 11 03 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE (ballack13 @ 17:38, 10 03 2004)
Zapraszam do oddawania waszych glosów i opini
Kto(nick i klan) i dlaczego
(niesadze zeby mialo to wplyw na to kto zostanie TL ale mozna znac wasza opinie)

Według mnie Prosper (Poison)
ma w tym juz wprawe

Może najpierw zanim zrobisz bezsensowne głosowanie na boardzie który czyta wyłącznie od święta większość potencjalnych graczy, która ma skill odpowiedni do grania w reprezentacji lub bycia jej kapitanem
to najpierw przeczytaj na CB zasady wyboru kapitanów drużyn nardowoych a jak zrozumiesz to co przeczytałeś na CB to wtedy zastanów się czy takie głosowanie jak proponujesz ma sens.

Tu możemy sobie conajwyżej powymieniać opinie np że pan Ziutek jest dobry na kapitana a pan Gienek nie i dlaczego. A tak to jeszcze wybiorą tu jakiegoś Gienka na kapitana reprezentacji i potem warzywa się będą pluć ? No jakto dlaczego Gienek nie jest kapitanem reprezentacji - przecież wybrali go na boardzie et.pl ?

+Quote Post
TgcRap4
post 16:07, 11 03 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 54

Mad z KmH biggrin.gif ma fajny glos na ts, albo igor kiedys tak wyzwal jakiegos goscia na ts ze wcisnal gosc power i nie wchodzil na irca 2 tygodnie ^^

+Quote Post
Prosper
post 20:09, 12 03 2004
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Nie wiem czy jest sens.
Bo nie ma ludzi nadajacych sie na to stanowisko, albo nadajacy sie nie maja ochoty na nie.
Niestety w pl kapitan male ma szanse na poparcie klanow ktore dostarczaja graczy reprezentacji, wiec nie ma sensu poswiecac swoj klan i swoje dobre samopoczucie dla funkcji na ktora splywa gowno dla zasady.
Bo nie zmienicie fakty ze IC nie lubi poison, poison nie lubi rovera, rover nie lubi poison, NoOne kazdy wyzywa od zjadacza kebabow ale jak cos potrzebuje to przezemnie proboje cos u niego zalatwic.

W zasadzie kapitan powinien miec pelne po parcie 3-4 najlepszych klanow, z gwracja ze mecze rep> mecze klanowe (a z doswiadczen wiem ze C4 nie pojdzie na cos takiego- choc wyjatkami byli FarSight i Tsunami, no Ancik tez w sumie byl graczem na ktorego mozna liczyc tongue.gif)

+Quote Post
Swiety
post 21:09, 12 03 2004
Post #5

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Jeśli nie Prosper ... To kto pytam się do cholery - kto ma być kapitanem reprezentacji ?

+Quote Post
buzka
post 22:39, 12 03 2004
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

dobre pytanie swiety jak prosper NIE ?! to reprezentacji zycze gl :C bo nie sadze ze znajdzie sie ktos lepszy

+Quote Post
KaeL
post 23:53, 12 03 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 334

Imo ku#$# nalezy zadzialac (czyli najlepsze klany powinny zaczac cos ustalac) zeby polteam byl dobry i dobrze prowadzony (tak jak poprzednio prosper prowadzil - wyniki byly dobre) bo jeszcze sie skonczy tak ze bedziemy bez reprezentacji.

A btw niech klany postaraja sie odlozyc wasnie na bok bo nationcup to ze tak powiem dobro wspolne.

+Quote Post
buzka
post 1:59, 13 03 2004
Post #8

Leutnant
Ikona Grupy

KaeL ma racje bo stanie sie tak ze bedziemy bez POLTEAMU a wtedy to moim zdaniem bedzie porazka
szczerze nie zbyt mnie obchodzi dlaczego IC nie lubi poison i odwrotnie powinien sie ktos za to wziasc (czyt. prosper ) i skolowac tak dobry albo i lepszy polteam niz w poprzednim Nationcup smile.gif
pozdro dla prospera i zrob cos z tym

P.S
wyobrazam sobie ze to srednia przyjemnosc klocic sie z wiara i zaniedbywac klan dla reprezentacji ale jak to nazwal KaeL to jest dobro wspolne

+Quote Post
Termit
post 20:28, 13 03 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

No może pro gracze mają to w dupie bo po jakiejkolwiek porażce s(słowo na p)one warzywa od-(słowo na p)ją mastahów i znawców tematu .
Ale trzeba coś zrobić zeby wiochy nie było , zresztą patrząc po wynikach na arenie europejskiej jest przyzwoicie.
Szczerze nie rozumiem na czy polegają antagonizmy między klanami z najwyższej półki , czy to walka o kibiców (czyt. warzywa) składających hołd , depresja zimowa, brak słońca , chore ambicje ?????

Prosper imo zrób sojusz ponad podziałami biggrin.gif dlaczego Ty ???? ------- bo żaden inny klan nie poprawił tak swojej gry jak poison , masz doswiadczenie .

Masz imo poparcie .dot czyli - "odłamu klanu cziterów" ściganych przez szczecińską policję wzmocnioną brygadą s(słowo na p)onych warzyw co c@#!a grają a swoje zdanie mają biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Jędras
post 21:01, 13 03 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

/303/JedrasPL - TL TEAMwarzywaPOLAND
reszta:
Swiety - jedyny normalny co troche pozabija sobie na meczu
Blacktyger - spamer na forum to sobie pospamuje troche przez T na meczu
FarSight - k.u.r.w.a.!!! ja p****e, ch..je!!! "MAm zły dzień"
KaeL - popyka sobie, bo chce bardzo reprezentacje mieć zrobiona
Areczek - bo 50 do zera umie wygrać
+ reszta warzyw co znam z serwerów

LOL?

+Quote Post
buzka
post 0:54, 14 03 2004
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

omg Farsight nie wiem co sie tak wk#!@iles ale mniejsza o to. Poprostu nie rozumiem i nie koniecznie chce rozumiec dlaczego polteam ma byc slabszy albo nie ma go byc przez "klotnie" klanowe imo termit ma racje
Prosper "cala polska w ciebie wierzy" ;]

+Quote Post
AciD
post 5:35, 14 03 2004
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Ja glosuje na siebie bo nienawidze was wszystkich i mam zostac tyranowatym przywodca bo a) jestem pro cool.gif mam wlosy pod pachami. KaeL uzywasz czegos takiego jak "pro gracze" a ty co do c@#!a waclawa i p!#@y moniki na tej scenie zrobiles ze (słowo na p)isz smuty i farmazony prawda jest taka ze ci k#!@a wielce znienawidzeni "pro gracze" ktorzy grali w reprezencie gniota reszte dlatego tez tam sie znalezli, nie mozecie tego zniesc to trudno ale smierdolenie glupot odstawcie se do notatnika i odczytujcie samotnymi nocami jak was to tak kreci. To czy klan woli grac mecze z innymi klanami na swoje konto czy grac w reprezencie dla "dobra wspolnego" gdzie i tak 95% nie wierzy w nic powaznego to juz wybor indywidualnych, ja bym np. wolal grac to 1sze. Stanie sie ze nie bedziemy mieli reprezenty ? No i bardzo dobrze, skoro nie jestesmy przygotowani po co lezc na rympal byleby tylko zagrac szkoda zachodu.

+Quote Post
KaeL
post 7:16, 14 03 2004
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

Okazuje sie ze ludzie czytajacy to forum po prostu nie umieja myslec.

Jakbys nie zauwazyl napisalem "pro gracze" (w cudzyslowiu!!!), nie wydaje mi sie zebys sie zastanowil dlaczego. Pomysl o tym, a jak do niczego nie dojdziesz to, no coz, przykro mi.

Bo ja widze roznice miedzy pro graczem, a "pro graczem".

A co do wyboru o jakim piszesz. To przeciez ja nie moge (i zreszta NIE CHCE) nic nikomu narzucac. Chociaz moim zdaniem to polski standart, ktory trzeba probowac zmienic. Ale w sumie to i tak odemnie nie zalezy, wiec spox.

prawda jest taka ze ci k#!@a wielce znienawidzeni "pro gracze" ktorzy grali w reprezencie gniota reszte dlatego tez tam sie znalezli, nie mozecie tego zniesc to trudno

Nie rozumiem. Pokaz mi gdzie napisalem cos zlego o PT. Uznam, ze Ci sie cos pomylilo.

Z mojej strony eot, bo mimo, ze jestem warzywem to poziom intelektualny wiekszosci "teksciarzy" mnie dobija.

+Quote Post
Baal
post 14:30, 14 03 2004
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 468

QUOTE (Termit @ 18:28, 13 03 2004)

Masz imo poparcie .dot czyli - "odłamu klanu cziterów" ściganych przez szczecińską policję wzmocnioną brygadą s(słowo na p)onych warzyw co c@#!a grają a swoje zdanie mają  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Wiesz z toba nawet sie podyskutowac nie da wiec ncmnts biggrin.gif Schlebiaj sobie dalej biggrin.gif A moze Bolka i Lolka puscili znowu na Mini Maxie sprawdz ja z chrzesniakiem ogladam z musu ale ty powinienes ogladac w ramach terapii biggrin.gif ( I Termit nie czepialbym sie gdyby to co napisales mialo jakikolwiek zwiazek z reprezentacja )

Team Poland czyli 6 osob majacych w c@#! czasu z priorytetem TP z team leadrerem Prosperem tudziez moj typ nr 2 to Nikramo .
Teraz tylko pozostaje znalezc te 5 osob i przekonac Prospera biggrin.gif Tylko potrzebni sa ludzie z czasem a tego sie malo komu przelewa :/

PS Kael : Myslec moze umiesz ale masz klopoty z rozumieniem prostych konstrukcji zdaniowych . Jesli raz wyraziles swoja opinie to na c@#! jeszcze sie tu uzewnetrzniasz ??
To mialbyc topic opiniotworczy a nie zbiorowisko zakompleksionych istot wdajacych sie w bezsensowne dialogi i uskuteczniajacych publiczne dysputy k#!@a stfu . Jak sie napisalo raz to sie powinno zamknac i dac sie wypowiedziec innym tak .Ale zawsze mozna zrobic gnoj . No coz czlowiek swini podobny wiec nie dziwi fakt , ze czesc woli dostosowac otoczenie do wlasnych preferencji.

Z powazaniem wam wiecznie oddany Baal

+Quote Post
iilka
post 15:25, 14 03 2004
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

Powiem tak czytajac ten topic az mi sie na litosc zebralo.. unsure.gif ludzie to mial byc topic dotyczacy propozycji osob na TL polskeij druzyny... a tym czasem polowa z Was wylewa tu swoej humory i dodaje 'drobiazgi' wogole nie dotyczace tematu... blink.gif Jesli macie osobiste problemy polecam psychologa... tongue.gif

A co do tematu to w sumie zgodze sie ze Nikramo byl by odpowiednia osoba gdyz sluchajc go jak prowadzi mecz badz radzi co kto ma robic odnosze wrazenie ze jest kompetentna osoba...a co do graczy to uwazam ze mozna wziac pod uwage merlina z dot naprawde wykazuje sie umiejetnosciami tongue.gif pamietajmy ze sklad 7teens tez robi niezle wrazenie mino ze malo ich widac na polskiej scenie ... wink.gif do teamu ich wink.gif

+Quote Post
KaeL
post 16:06, 14 03 2004
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Mam jak widac slaba wole bo powstrzymac sie nie moge (najwyzej dostane bana, bo jak widze juz za wieksze warzywo uchodzic nie moge).

Moim zdaniem TL powinien zostac prosper poniewaz sie sprawdzil.

PS Kael : Myslec moze umiesz ale masz klopoty z rozumieniem prostych konstrukcji zdaniowych . Jesli raz wyraziles swoja opinie to na c@#! jeszcze sie tu uzewnetrzniasz ??

Przyznam sie, ze nie mam pojecia o co Ci w tym fragmecie chodzi. Moze o to, ze tlumacze swoje posty tym ktorzy znajduja w nich cos innego niz napisalem.

Ale zawsze mozna zrobic gnoj . No coz czlowiek swini podobny wiec nie dziwi fakt , ze czesc woli dostosowac otoczenie do wlasnych preferencji.

To do mnie? To jest public forum ("na nieszczescie" <- zaraz ktos powie) i kazdy moze wyrazic swoja opinie. Pewien osobnik (zgadnij kto?) napisal jak go obchodza moje opinie (tzn. warzywa) i zrobil to w dosc ubogiej intelektualnie formnie. Skomentowalem to na swoj sposob (swoja droga prawie calkiem grzecznie). I tyle.

Obiecuje, ze to juz naprawde eot z mojej strony. Jak ktos ma jakies problemy to zawsze moze wyslac mi pm.
Pozdrawiam
KaeL

+Quote Post
Termit
post 16:20, 14 03 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Baal jak ncmts to ncmts .
Co do całej tej dyskusji nie wypowiadają sie najbardziej zainteresowani , choć przyznaje że nie jest to odpowiednie miejsce . Robta co chceta , mnie już zaczyna śmieszyć ten kabaret .

+Quote Post
Prosper
post 20:20, 14 03 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

I sami powiedzcie... Warto olewac klan z ktorym sie powoli do czegos doszlo- szczegolnie w okresie gdy ma lekki dolek- dla 2-3 osob ktore faktycznie pisalo tu o reprezentacji, bo reszta zaczela pisac to "Bo Zadyma"- bo na boardzie od dawna juz tylko nudy.
Pozatym od strony technicznej. Tl musi miec poparcie najbardziej liczacych sie klanow- czyli c4, IC, 17, poison, dot hunters i jeszcze paru innych ktorych juz nie bede wymieniac. Rok temu za wykazanie inicjatywy zostalem z!@#any i prawie ukamienowany, za pchanie sie na piedestal m. innymi przez takie osoby jak Graczew (klan IC) i Usagi (jeden z milona klanow w ktorych byl- nie pamietam w ktorym byl wtedy). Dlatego na pewno nie zostane Tlem jesli klany tego nie beda chcialy- czytaj nie udostepnia swoich graczy, nie dadza mi oficjalnie poparcia.
Bo polteam to nie jest moj klan, ani zadna moja ambicja. I wiecej klopotow niz zalet jest z takiej funkcji.
Od razu mowie jak bedzie wygladal sklad: 3 osoby z poison 3 z innych klanow. Dlaczego? Tlumaczylem juz to wiele razy i nie chce mi sie kolejny raz, o tym pisac.

p.s.
jak sie poczyta posty niektorych osob, to naprawde smutno czasem ze zyje sie w takim kraju jak polska, gdzie warcholstwo i sami najmadrzejsi.
p.s.2
Ci co najezdzali na Kaela- on w przeciwienstwie od was caly czas sie udzielal jesli chodzi o polteam i zawsze konstruktywne uwagi dawal. Wy przeczytaliscie jednego posta, wyjetego z kontekstu wielu postow i zaczeliscie na niech wjezdzac. Smutne to i kolejny dowod na to ze pieniactwo roox. Trzeba sie w koncu pokazac ze pisze sie lepiej po polsku niz Vegeta i ze jest sie madrala co niemiara.

+Quote Post
Prosper
post 20:25, 14 03 2004
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Aha- pan imo dostaje bana na tego nicka na tym forum.
Bluzganie i madrowanie sie pod fejkiem jest objawem gowna zamiast mozgu.

Te wasze posty zostawiam ku przestrodze, zeby pokazac stopien glupoty ludzi.
Ale kazdy nastepny nie na temat bedzie kasowany.

+Quote Post
Ant
post 20:55, 14 03 2004
Post #20

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 841

QUOTE (Prosper @ 19:20, 14 03 2004)
Bo polteam to nie jest moj klan, ani zadna moja ambicja. I wiecej klopotow niz zalet jest z takiej funkcji.
Od razu mowie jak bedzie wygladal sklad: 3 osoby z poison 3 z innych klanow. Dlaczego? Tlumaczylem juz to wiele razy i nie chce mi sie kolejny raz, o tym pisac.

Racja, moim zdaniem kto inny ma to poprowadzic jak nie Prosper?
Wiec niech on prowadzi i powinien dostac wolna reke tak przy ustalaniu taktyk jak i przy ustalaniu skladu.
Jesli komus sie to nie podoba niech poda inna mozliwosc a nie (słowo na p)enie "dlaczego 3 z poison?"

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi