IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Kto bedzie TL Reprezentacji w nowym Nations Cup, oddajcie wasze glosy
Swiety
post 2:02, 25 03 2004
Post #41

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Ponieważ do godziny 23:30 dnia 24.III na kapitana nie zgłosiła sie żadna kompetentna osoba o godzinie 23:45 (czyli na 15 minut przed terminem zgłoszeń) wysłałem swoją kandydaturę (oczywiście bez jakiegokolwiek poparcia) która to kandydatura została zatwierdzona i obecnie jak narazie jestem kapitanem polskiego teamu w NC V ET.

Zrobiłem to tylko dlatego, że nikt inny się nie zgłosił bo imo to jest wielki lol, że 40 milionowy naród z chyba największym narodowym ladderem w CB, gdzie mnóstwo ludzi gra w ET nie może wybrać kapitana.

Nie zamierzam grać w polskiej reprezentacji ponieważ skilla mam z dupy i jeszcze bardziej mam łącze z dupy i z czasem to już wogóle krucho - mam być kapitanem drużyny czyli wybrać ludzi, którzy do tego bedą się najbardziej nadawali (skill), będą mieli doświadczenie (najlepiej w grach z innymi dobrymi klanami) a przede wszystkim tych którzy będą mieli chęć, będą mogli poświęcic trochę wolnego czasu i mają dobre łącze.
Prowadze już wstępne rozmowy z wieloma graczami, ponieważ sam gram bardzo rzadko Clan Wars a jak już to z zachodnimi klanami to przede wszystkim przy wyborze do reprezentacji graczy bazuje na opiniach innych graczy. Również nie ma zbyt dużo dostępnych demek z meczy polskich klanów także bardzo trudno mi jest powiedzieć na temat graczy a przy wyborze rperezentacji nie będę sie kierował tym co kto reprezentuje na FFA. Być może pewne rozeznanie w skillu graczy da nadchodzący turniej na ctf multi.

O tym kto zostanie powołany do reprezentacji będę decydował wyłącznie ja i jeśli uznam że ktoś się nadaje to go powołam (rozmowa na priv) bazująć na własnej opinii, opinii innych, obejrzanych demach, wynikach klanów w którym taki gracz gra itp itd. Ponieważ przy 6 graczach z różnych 6 klanów (chcoiaż to mogą być bardzo dobrzy skillowo gracze) mogą być problemy ze zgraniem (potrzeba na to czasu i dużo trenów) to imo lepiej będzie układ w którym gra się trzema trójkami po 2 graczy z jednego klanu (med-fops, med-eng itd)
i nastepnie wyłonienie najlepszych takich par, ktre bedą nas ostatecznie reprezentować w NC.

Na wstępie plan jest taki żeby zagrać jak najwięcej trenów ze średnimi klanami (Plan-B ACF 6s itp) przy udziale jak największej ilości graczy (duża rotacja tak żeby sprawdzić kto się nadaje a kto nie).
Po czym powinna być wyłoniona grupa graczy którzy będa stanowili podstawę polskiego teamu, którzy już powinni zacząć treningi z lepszymi klanami (mth Gs Dsky i być może do tego czasu będa już składy innych reprezentacji nardowoych).
Ponieważ powinoo być dużo treningów to przede wszystkim w reprezentacji powinny grać osoby które mogą dla niej poświęcić dużo czasu - Jeśli ktoś zgłosi się do reprezentacji a potem go kilka razy nie będzie to poprostu bęa grali inni (ci co mają czas).
Dlatego wstępnie do teamu zostanie powołana spora liczba graczy a ta duża ilość trenów będzie miała na celu wyłonienie najlepszych i najbardziej dyspozycyjnych i zgranie ze sobą tych graczy bo dobrze by było aby nie bazować na graczach 2 klanów tylko bazować na graczach z jak największym skillem i dać im czas na zgranie się.

Z grupy wyłonionych graczy zostanie wybrany TL (i może pare osób do pomocy), który już zajmie się całą resztą czyli trenami itp. Moja rola ograniczy się do powołania graczy do reprezentacji (czyli rola selekcjonera)
Oczywiście ponieważ wynikną napewno ogromne problemy z wyłonieniem Tl-a (wiadomo że są konflikty pomiędzy graczami i klanami) to bedzie zasada że wszelkie problemy konflikty będą załatwiane wyłącznie przeze mnie co myślę pomoże niektórym pogodzić się z tym że TL-em będzie ta a nie inna osoba.

Jeśli w tej fazie wszystko ułoży się ok kapitana chciałbym przekazać (o ile to możliwe) jakieś bardziej kompetentnej osobie z graczy wybranych do reprezentacji.

Jeśli komuś się nie podoba to zawsze moge powiedzieć - TRZEBA BYŁO SIĘ ZGŁOSIĆ NA KAPITANA
poza tym jak komuś się nie podoba i mnie zbluzga to:
- moge go zj.ebać jak psa w czym jestem dobry.
- moge go kompletnie olać w czym też jetem dobry.
Wszelkie skargi i zażalenia z powodów przegranyh meczy, braku squadu, gracyz d upy itp porsze kierować
na książke skarg i wniosków która mieści się w sklepie spożywczym Społem w Wąchocku.

I to wszystko z takiego pwoodu, że wychodze z założenie że lepiej aby ktokolwiek grał niż żeby wogóle nie grać w NC.
Go to the top of the page

+Quote Post
Mad
post 10:22, 25 03 2004
Post #42

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

bravo święty smile.gif ja jestem zadowolony ze to ty a nie prosper tongue.gif

+Quote Post
Las3r
post 12:45, 25 03 2004
Post #43

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1182

Dobrze, że Święty się zgłosił bo to by było sad.gif. Jak wybierano TL'a byłem na #wolfpl, powiem tylko, że był tam niezły chlew dry.gif. Wielu graczy robiło sobie żarty z wyboru na TL-a naszej reprezentacji sad.gif,a nikt się nie zgłosił tylko dopiero Święty uratował wszystkich polski graczy ET tongue.gif
Pozdrowka i GL Święty smile.gif

+Quote Post
Cezar
post 15:21, 25 03 2004
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 465

ma ktoś logi z irca?
Swiety... dasz rade!!! psy szczekaja karawana idzie dalej!!!
jeśli można by jakoś pomuc to wal jak w dym wink.gif
pozdro

+Quote Post
LoLeQ
post 15:34, 25 03 2004
Post #45

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

Coz,ja myslalem ze sobie jaja robia jak mowili ze moze Swiety bedzie tym TLem smile.gif,chociaz uwazam to za dobry wybor.Niech wybiera - bo jest w miare bezstronny,poza tym jak nikt sie nie zglosil to kto mial to zrobic ?:C.

+Quote Post
sparrow88
post 15:44, 25 03 2004
Post #46

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

brawo święty
cała scena jest Ci wdzięczna (pominę tutaj forumowe bluzgi biggrin.gif )
RESPECT

Pozdro

+Quote Post
DestroyerX
post 16:16, 25 03 2004
Post #47

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 21

Święty uratował nasz honor za co Mu dziękujemuy (pozwolę sobie powiedzieć w liczbie mnogiej w imieniu całego narodu biggrin.gif )
Będzie dobrze ph34r.gif

+Quote Post
iilka
post 16:34, 25 03 2004
Post #48

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

Imo brawo za odwage wub.gif W sumie to wazne jest zeby ktos mial umiejetnosc doradzania huh.gif malo tego musi ta osoba znac scene wiec BINGO! gratualcje swiety! 3mam kciuki i zycze powodzenia wink.gif

+Quote Post
Go��_Rzeznik
post 16:39, 25 03 2004
Post #49

Goście

Powiem jedno......świety dobrze zrobiles chociaz dziwi mnie postawa innych graczy z tych klanow na najwyzszym poziomie.

+Quote Post
Zu8eR
post 18:21, 25 03 2004
Post #50

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1169

Powiem tylko, że dobrze sie stało, że ktos w tym kraju wykazał sie własna inicjatywą. Miller moze brac z Ciebie przykład.

Koniec mojej wypowiedzi. ph34r.gif

+Quote Post
Usagi
post 18:29, 25 03 2004
Post #51

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

gg swintuch i gl smile.gif
btw... team ita cwiczy juz od okolo dwoch tygodni... wink.gif

+Quote Post
Majin
post 18:34, 25 03 2004
Post #52

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 18

Swiety imo wielki GL i krzyz na droge biggrin.gif

+Quote Post
Go��_Pho3n!x
post 19:30, 25 03 2004
Post #53

Goście

Zaczne może od tego: GL
Ech zdziwiłem sie tylko że Święty sam o tym zdcydował a nie ktoś Go o to hmm... poprosił
...bez żadnego poparcia...

Jak widać zdobyłeś je dopiero po wyborze (przez siebie smile.gif )

BTW: pierwsze 3 liczby z twojeje ilości postów i twój nick dają hmm... wybuchową mieszankę biggrin.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 20:46, 25 03 2004
Post #54

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

Hm skoro wszyscy statsują to ja też sobie posta nabije. Brawo swiety, nareszcie mamy nc, dobrze ze to ty, bla bla bla...

+Quote Post
Sierpik
post 21:54, 25 03 2004
Post #55

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 658

Brawo Swiety, respetk imo RZADZISZ jak zawsze !!!

Btw Iilka niezly avar :>

+Quote Post
iilka
post 0:31, 26 03 2004
Post #56

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (Sierpik @ 19:54, 25 03 2004)

Btw Iilka niezly avar :>

imo to nie do topica tongue.gif ale tak szczerze tez mi sie podoba wub.gif

+Quote Post
buzka
post 13:05, 26 03 2004
Post #57

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

GL swiety tyle powiem dobrze ze ktos sie zglosil ;]

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi