IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Stałe łącze 64kb, ...
Go��_man
post 23:11, 29 04 2004
Post #21

Goście

besti czego sie tak podniecasz :| Co jest w tym niemozliwego, zeby miec 1mbits za 29 zyla ohmy.gif? Waclaw da Killa (z tego, co pamietam) studiuje na uczelni w Gdansku (??) i ma za 10zl 100mbits biggrin.gif biggrin.gif PMJ z klanu vVv ma bodajze kilka megabitów za 29 zl w toruniu (?) Ale to off-top - sora.

Edd twoja sprawa jest rzeczywiscie beznadziejna :| Hmm of korz radzilbym ci zerwac umowe, tylko nie wiem ile za to zaplacisz (napisz) Jednak doceniam moje 128kbit za 90 zl smile.gif Mam transfer około 16-20kb , a pingi 70-140. Kiedyś było lepiej, ale... Naprawde za tyle many, ile aktualnie placisz, nie ma sensu robic tego dalej :\
Mysle, ze kara mniej Cie wyniesie niz placenie przez rok...
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 21:47, 30 04 2004
Post #22

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE (man @ 21:11, 29 04 2004)
besti czego sie tak podniecasz :| Co jest w tym niemozliwego, zeby miec 1mbits za 29 zyla ohmy.gif? Waclaw da Killa (z tego, co pamietam) studiuje na uczelni w Gdansku (??) i ma za 10zl 100mbits biggrin.gif biggrin.gif PMJ z klanu vVv ma bodajze kilka megabitów za 29 zl w toruniu (?) Ale to off-top - sora.

Czy wy ludzie już popupadaliście na łby ?
Jasne, a nowego Mercedesa kupisz za 100 zł. 100 Mbits za 10 zł ? LoL - 10 zł to on może płaci, ale napewno te 100 Mbits nie ma zupełnie sam dla siebie. Albo może ma 100 Mbit Ethernet biggrin.gif

+Quote Post
besti
post 15:40, 1 05 2004
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 857

Tak to może ja wam wszystkim udowodnię , że nie ma takiego łącza dobrego za 29 zł niech mi poda tylko swoje IP i ja prześle wam logi transferów od jego admina, my tam się wszyscy znamy ,zapraszam podaj to IP gościu czekam i twoje inicjały(tylko inicjały) poproszę, z góry nie dziekuję bo ich nie otrzymam, boshe czuję się jak w przedszkolu, kiedy dzieci krzyczą że mają wujka w Ameryce.

Jak masz słabe łącze to musisz zapłacić więcej i zmienić je, jeśli cię na to stać ,żadne skargi do adminów nie pomogą bo zazwyczaj łącza ustawia się na maksymalną wydajność pod pewnym kątem o pewnych godzinach, np. wieczorem przełączam ludziom priorytet na granie, a z rana na przeglądanie stron www i ściąganie plików smile.gif a monopol trzyma TP i cennik ich łącz jest ogólnie dostępny polecam... jak masz prawdziwe 1mb(czego ssobie tam chcesz) to zdrowo biedniejesz miesięcznie heheheeh

Besti

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi