![]() ![]() |
| Go��_man |
23:11, 29 04 2004
|
|
Goście |
besti czego sie tak podniecasz :| Co jest w tym niemozliwego, zeby miec 1mbits za 29 zyla
Edd twoja sprawa jest rzeczywiscie beznadziejna :| Hmm of korz radzilbym ci zerwac umowe, tylko nie wiem ile za to zaplacisz (napisz) Jednak doceniam moje 128kbit za 90 zl Mysle, ze kara mniej Cie wyniesie niz placenie przez rok... |
|
|
|
21:47, 30 04 2004
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Czy wy ludzie już popupadaliście na łby ? Jasne, a nowego Mercedesa kupisz za 100 zł. 100 Mbits za 10 zł ? LoL - 10 zł to on może płaci, ale napewno te 100 Mbits nie ma zupełnie sam dla siebie. Albo może ma 100 Mbit Ethernet |
||
|
|
|||
15:40, 1 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 45 Dołączył: 5-12-2003 Nr użytkownika: 857 |
Tak to może ja wam wszystkim udowodnię , że nie ma takiego łącza dobrego za 29 zł niech mi poda tylko swoje IP i ja prześle wam logi transferów od jego admina, my tam się wszyscy znamy ,zapraszam podaj to IP gościu czekam i twoje inicjały(tylko inicjały) poproszę, z góry nie dziekuję bo ich nie otrzymam, boshe czuję się jak w przedszkolu, kiedy dzieci krzyczą że mają wujka w Ameryce.
Jak masz słabe łącze to musisz zapłacić więcej i zmienić je, jeśli cię na to stać ,żadne skargi do adminów nie pomogą bo zazwyczaj łącza ustawia się na maksymalną wydajność pod pewnym kątem o pewnych godzinach, np. wieczorem przełączam ludziom priorytet na granie, a z rana na przeglądanie stron www i ściąganie plików Besti |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |