![]() ![]() |
18:11, 15 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 78 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 18 |
czytaliscie ostatnio forum reprezentacji pl w et ? dla tych ktorzy sa nie w temacie polecam http://board.enemyterritory.pl//index.php?...=20entry22684
Jak widzicie (chyba ze Prosper pokasowal posty) w pewnym momencie wjechal na board koles z xywa IMO... zaczol bez powodu obrazac klan .dot i poszczegolnych klanowiczow (niechce mi sie wymieniac nickow - byly w tym tez karykatury zdjec graczy). Dzieki uprzejmosci Prospera dostalem tego pana IP (217.97.36.67 < SDI ? Stale ip 217.97.36.67 r33tosław Lublin Po rozmowie na naszym priv kanale dowiedzialem sie od Lock`a ze jest to nie jaki /17/Con (a podobno niegraja pod fakami)... Co moglem zrobic innego jak isc pogadac z tym Panem o co wogole mu chodzi ?? Ale jednak wyprzedzil mnie Lock ponizej wklejam fragment ich rozmowy: (16:56:59) (@^V^LoCk) (16:49:16) (^V^LoCk) czesc (16:57:00) (@^V^LoCk) (16:52:30) (|17|con|) hi (16:57:01) (@^V^LoCk) (16:52:59) (^V^LoCk) co tam na-(słowo na p)sz na forum na dot?:\ (16:57:03) (@^V^LoCk) (16:53:27) (^V^LoCk) na fejkach (16:57:04) (@^V^LoCk) (16:54:19) (^V^LoCk) ? (16:57:06) (@^V^LoCk) (16:55:15) (|17|con|) co na-(słowo na p)m? :\ (16:57:07) (@^V^LoCk) (16:55:29) (^V^LoCk) na forum et (16:57:09) (@^V^LoCk) (16:55:58) (^V^LoCk) wiesz dobrze o co chodzi (16:57:10) (@^V^LoCk) (16:56:08) (|17|con|) ta :\ termit tez potrafi (16:57:12) (@^V^LoCk) (16:56:12) (^V^LoCk) tylko nie wiem dlaczego i po co? (16:57:13) (@^V^LoCk) (16:56:20) (^V^LoCk) tym bardziej ze na fekach (17:01:41) (@^V^LoCk) (16:57:38) (|17|con|) bo nie lubie termita i tego jak sie wypowiada :\ a faki sa fajne.. (17:01:42) (@^V^LoCk) (16:58:02) (^V^LoCk) to laskawie nie mow w imieniu calego klanu ok? (17:01:44) (@^V^LoCk) (16:58:34) (|17|con|) jak w imieniu calego klanu? (17:01:45) (@^V^LoCk) (16:58:44) (|17|con|) nie rozumiem cie chyba (17:01:46) (@^V^LoCk) (16:59:26) (^V^LoCk) przeciez jestem w dot (17:01:48) (@^V^LoCk) (16:59:43) (^V^LoCk) a twoj wpis raczej do calego dot sie kierowal (17:01:49) (@^V^LoCk) (16:59:44) (|17|con|) w imieniu czyims = za kogso (17:01:51) (@^V^LoCk) (16:59:51) (|17|con|) wiec jak juz to o calym klanie (17:01:52) (@^V^LoCk) (17:00:02) (|17|con|) a ciebie akurat za dot nie uwazam bo do nich nie pasujesz no ale nm Jak widac z powyzszych tekstow pan Con przyznaje sie do tego co napisal w wyzej wymienionym temacie... Powiem tylko tyle ze do jakiegos czasu uwazalem klan 7Teens za klan kulturalny i zarazem dobry... Jednak mylilem sie... Napisalem to bo nie moglem tego zniesc... Klan .dot istnieje jakies 2 miechy i dlatego na nas jedziecie ?? Czy cos komus sie nie podoba ze wygrywamy ? Moze gramy za dobrze ?? Niechce mi sie dalej pisac bo szkoda mi klawiatury na takich ludzi... Mam nadzieje ze scena ET wypowie sie w tym temacie co o tym sadzi i zarazem odpowiedno wynagrodzi klan 7Teens i jego czlonka... Chcialem tez podziekowac wszystkim klanom grajacym w CB PL za wspolna gre bo niewiem czy bede nadal gral w tej lidze po takich tekstach... (mysle ze .dot bedzie gralo - ja jednak nie mam zamiaru wysluchiwac nie uzasadnionych wyzwan w kierunku moim mojego klanu i moich kumpli z ktorymi gram) |
|
|
|
18:59, 15 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 191 Dołączył: 11-01-2004 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 1082 |
Jeśli .dot jest dobrym klanem (niewiem jestem w hibernacji i niewiem czy garliście z nami) to po cholere z niego odchodzić a takimi docinkami się nieprzejmuj, olewaj je bo tak było i będzie obecne ZAWSZE
Salut ! |
|
|
|
19:04, 15 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 109 Dołączył: 12-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 436 |
no to scena ET w skromnej osobie Kaprala sie wypowie - ownłycz ... taka wlasnie jest wizytówka graczy którzy dołączyli do braci wolfowych z nadejściem ET (nie przypominam sobie Con'a z RTCW - oczywiscie moge sie mylic - ale nie mowie tu tylko o nim w tym momencie) Ja do .dot nie mam nic (teraz nie moge bo kolega z podworka tam gra)... choc nie powiem ze z termitem mialem na pienku - no ale kazdy ma zly dzien - i sie przeprosilismy - ale zalatwialismy to prywatnie na gadu - a nie rozstrasac na scenie zeby to inni widzieli jaki ja mam jezyk i jaki to boski jestem...
dlatego ja i moj klan TS nie gramy w ladderze pl... z tego i innych powodów... calego klanu 7teens nie potepialbym bo to w koncu zrobil 1 player w dodatku przebywajacy tam od niedawna - 17stki maja image na scenie i mysle ze Jaceq nie bedzie chcial zeby byl on niszczony... Jacku - widzisz i nie grzmisz ? |
|
|
|
19:30, 15 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
nie znam dokladnej sprawy ale termit tez nie jest lepszy kiedys napisal na kmh cos w stylu: ze sa ciency bo nei wyrali rzadnego meczu w oc
|
|
|
|
20:15, 15 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 78 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 18 |
Mad moze mial racje
|
|
|
|
20:26, 15 03 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 42 Dołączył: 29-12-2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki Nr użytkownika: 996 |
Imo takie sprawy powinno sie zalatwiac prywatnie a nie na 4um :|
|
|
|
|
20:35, 15 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
z tego co czytalem to prywatnie con nie zabardzo sie tym przejal :C i po 2 majin caly klan 17 nie warto osadzac bo tak jak mowil Kapral to zrobil gosciu ktory w 17 jest od niedawna
|
|
|
|
20:42, 15 03 2004
|
|
|
czy jest on od 2 dni czy od 2 lat to klan i tak na tym straci lub stracil ... CL klanu powinien uwazac kogo przyjmuje a takze powinien uwazac na to co mowia jego gracze ...
|
|
|
|
1:09, 16 03 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
Hmm... w sumie to się nie zgodze. Tak smao można zarzucać klanowi w którego gronie był gość złapany na czitach że cały klan czituje. Może i jest na to szansa ale wątpliwa. I jakoś nikt przy zdrowych zmysłach nię będzie się patrzył na wszystkich jego członków jak na cziterów tym bardziej jeśli to osoba nowa. A taki przykład powinnien coś uzmyslowic mam nadzieję że dość zrozumiały jest. Pozatym nawet jeśli czlowiek z klanu X powie że klan Y śmierdzi kałem , ludzie są pogrzani i wogóle to nic tylko chapią dzidę dniami i nocami to póki nie jest to na meczu a jedynie na ircu forum czy coś. To swiadczy o kulturze tylko jednego osobnika a nie całego klanu. Bo nie wiadomo czy jest na takie coś przywolenie a i czesto wiedza |
||
|
|
|||
10:34, 16 03 2004
|
|||||||||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
To że "imo" = r33tosław = |17|con to wiedziałem zanim Termit napisał że "on" to "on". Wystarczy kilka sekund aby przejrzeć logi.
Prosper mnie poprosił o zbanowanie ... zresztą nie musiał prosić - rzut oka na wypociny tego pana i ban na forum. O ile na ircu czy na serwerach jest to niemożliwe to przynajmniej na tym forum staram się aby było tu jak najmniej śmieci (ludzi-śmieci). Myślałem że ban załatwi wszystko i nie trzeba będzie wracać do tego tematu no ale niektórzy chcą to dalej rozstrząsać niczym małorolny chłop rozstrząsający obornik widłami na polu. No .. ale ponieważ ostatnio ciekawych topiców jest coraz mniej a jak już są jakieś topici to takie gdzie jeden na drugiego bluzga (dlatego są ciekawe To było dla mnie zaskoczenie że imo = r33tosław, który wcześniej wydawał się rozsądnym człowiekiem. Majin po cześci chyba szuka okazji żeby dowalic 17-kom. 17-ki - Z wypowiedzi członków tego klanu można często wnioskować że chorobliwie doszukują się aimbotów i wallhacków dosłownie wszędzie i w każdym. Niczym za czasów realnego socjalizmu doszukiwano się w każdym wroga ludu Majin - człowiek który jest na liście ACA jako cziter. Co prawda było to pół roku temu i teraz majin może być czysty jak łza ale zawsze jakiś smród pozostaje. Czyli mamy konflikt wody z ogniem
Ocenianie całych 17-tek, klanu który istnieje już około 2 lata na podstawie zachowania jednego debila który w tym klanie gra może z 2 tygodnie jest bezsensowne. Ocenianie klanu .dot na podstawie jednego gracza który pół roku temu dał się złapać na czitowanie też jest chyba nie na miejscu (a może się myle ?)
Czyli razem z 17-kami będziecie NIE GRAĆ w ladderze CB PL Powtórze to co powiedziałem wcześniej - Nie granie w ladderze CB PL z powodu (tu wymyślcie sobie tysiące mniej czy bardziej sensownych powodów) jest tak sako sensowne jak nie granie gdziekolwiek. Przecież w innych ladderach i ligach też możecie trafić na te same klany
Na jakim ty świecie żyjesz ? Myślisz że ktoś będzie kopał "swojego" ?. W .dot gra ex-cziter co oczywiście nie przeszkadza nikomu z .dot. W Poison gra Acid który wcześniej został ponoć wyrzucony z Poison za czitowanie ale jak sprawa ucichła to obecnie znowu gra w P i nikomu to nie przeszkadza. Takich przykładów klanów można podać więcej. To myślicie że przez to 17-ki wyrzucą kolesia za to że napisał jakieś debilne teksty na forum gdzie ludzie z 17-ek rzadko co wchodzą ?
A co to ma wspólnego z tym topikiem ??? Nie umiesz rozróżniac wyrażania swoich własnych opinii od bluzgania na innych pod fejkami ??? Ja np uważam Dsky, Mth za świetne klany a Kmh za cienki a np Winters to imo już totalnie cienki. Ale nikogo nie obrażam, chyba że uważasz za obrażanie to, że ktoś powie "jesteś słaby". Nie obraże się jak powiesz że mój klan jest cienki bo ja o tym dobrze wiem A co do wyzywania pod fejkami. Niektórzy myślą że jak wejdą pod fejkiem na serwer czy na forum to mogą bezkarnie bluzgać na innych bo ukryli swoją prawdziwą "sieciową tożsamość". Są w błędzie. Administratorzy grzebiąc w logach są w stanie zidentyfikować większość fejków. O ile na serwerze Wolfa granie pod fejkiem na jakiś sens to na forum ... w jakim celu ktoś pisze pod fejkiem na forum ? Chyba żeby tylko zbluzgać kogoś innego. Tak czy siak takie zachowania będą tępione ku przestrodze przyszłym amatorom bluzgania na innych pod fejkami. |
||||||||
|
|
|||||||||
11:08, 16 03 2004
|
|||||||||||
|
Tutaj masz racje
Jezeli oni moga to dlaczego nie ja ?? Pamietasz sytuacje SS ?? Kiedy to sie okazalo ze Mitch i ja zostalismy dorwani na jakims warzywniaku z wallem ?? Kto byl zjechany ?? Ja ?? Mitch ?? Nie nie oberwal na tym caly klan !! Wiec przestancie (słowo na p)ic glupoty... dla mnie jezeli koles X gra w klanie Y i zrobi cos nie tak to traci na tym i klan Y i pan X... proste
Po rozmowie z Termitem zmienilem zdanie... tak jak on powiedzial: jak sie czepiaja chitow czy czegokolwiek niech pokaza dowod ?? ps. mozecie nas wyzywac w CB PL chetnie wam skopiemy dupska
Do .dot doszedlem (nawet nie wiem jak sie w tym klanie znalazlem poniewaz mialem 2 miesieczna przerwe - wrocilem a tu ss sie rozpada a ja w CB jestem w .dot
Swiety Swieta Prawda... Swietnie |
||||||||||
|
|
|||||||||||
11:41, 16 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
W piątek lub sobote naprany (ponoć) lemurek na #wolfpl ni z gruchy ni z pietruchy zaproponawał nam gre na lanie żeby się przygladnąć czy nie czitujemy. Więc troche nas to zdenewowało , lemurek poszedł dalej stwierdził ze ma na mnie , kermita i clavisha screeny z serwa jak czitujemy, co ponoć robiliśmy na treningu vs NF z dwa miesiace temu , na samym poczatku .dot . Niestety nikomu nie udąstepnił tych sensacji , bo poprostu taki fakt nie miał miejsca. Zastanawiajace jest kto mu nastukał do głowy takich pierdół ?????
.dot - "odłam klanu cziterów" - nie ja to wymyśliłem . PS: Oczywiście pozdrowionka dla naszych wiernych fanów i dla naszego oddanego Baala twórcy hasła reklamowego naszego klanu , myśle że z taką rekomendacja możemy smiało poszukiwać sponsora i sry za post Majina o żydach będzie za to dym na #..et zapraszam koło godz. 18:00 |
|
|
|
13:31, 16 03 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 42 Dołączył: 29-12-2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki Nr użytkownika: 996 |
Ehhh ja czegos nie rozumiem chyba...
Najpierw wszyscy skarza sie na 'afery' na scenie ET, ze ludzie je tak lubia itp. Nie wiem wiec dlaczego .dot ze wszystkimi brudami wyskakuje na forum. Czy Wy nie potraficie zalatwic niczego prywatnie? Najpierw mecz 4fun vs .dot. Skoro to sprawa miedzy .dot , a 4fun to czemu miala miejsce na tym 4um? By ludzie dowiedzieli sie, ze nie mozecie sie skontaktowac na ircu? By ludzie wiedzieli, ze nawet w sprawach serwera nie potraficie sie dogadac? Teraz afera Cona :/ Jezeli nie da sie rozmawiac z Conem to moze powinniscie sie zwrocic do cla 17nastek :| Niestety klan .dot musi pokazac wszystkim jak wszyscy sie ich czepiaja, jak inni sa buracy, a oni niewinni :| |
|
|
|
14:04, 16 03 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Moderatorzy Postów: 41 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 333 |
Imo to nic nie da... wierz mi.. |
||
|
|
|||
14:43, 16 03 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Hmm NF|Soulles to może niech Twój TL nie ciska zarzutami o czitowanie na #wolfpl na podstawie własnych "obrazeń" po trenie . Mógł wejsć na nasz kanał i powiedzieć : panowie wg mnie czitowaliście i już nigdy z wami nie zagramy . Dostałby odpowiedź : było czysto , macie wygórowane mniemanie o sobie , skupcie sie na grze bo biegacie po mapie jak na ffa a klanówka to już inny poziom - to wersja ocenzurowana bo przyznam szczerze że pewnie wygladałoby to inaczej .
Czasem trzeba umieć przegrywać i tyle , widzisz o pewnych sprawach na ircu nie da się dyskutować bo wy wiecie swoje a my swoje . Tylko ja nie gonie po publikach i nie pisze ze NF to lamki . W klanie .dot grają ludzie o których nigdy wcześniej nie słyszeliscie bo (tradycyjny argument) nie graliście w RTCW . Clown aka Znajda ,kermit, Majin , Szef , Maciek (odszedł ) - to gracze wywodzacy się z bardzo dobrych klanów RTCW .
Wy i pare wyjątków to nie wszyscy . PS: serdeczne pozdrowienia od Majina , wiecie już dla kogo |
||
|
|
|||
15:19, 16 03 2004
|
|
|
Skupiles sie w swoim poscie na Lemurze. Ja sie na ten temat nie moge wypowiedziec, gdyz nie bylem wtedy na #wolfpl
Twierdzisz, ze o niektorych sprawach nie mozna dyskutowac na ircu - mozliwe. Sprawe meczu z 4fun rozwiazal Noone. (czy rozwiazalby ja gdyby nie bylo tych postow na 4um? imo tak) Jezeli w sprawie Cona nic nie da rozmowa z CL klanu 7teens, to raczej nic sie nie da juz zrobic. Imo ten topic jej nie rozwiaze, a conajwyzej pogorszy stosunki na linii 7teens i .dot. Podzieli jeszcze bardziej ta 'scene'. Widzisz, ludzie maja tendencje do bezsensownych klotni, bluzgow itd, itp. Grajac na ffa dosc czesto spotykam sie z brakiem kultury :/ Nikt jednak z tego nie robi afery. |
|
|
|
17:20, 16 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 16-03-2004 Nr użytkownika: 1504 |
Nie mialem ochoty sie wypowiadac, co ja zrobilem i czy po pijaku czy nie, to moja sprawa, jak kogos urazilem nie slusznie, moge bardzo chetnie przeprosic, nawet publicznie ... zdazylo mi sie i juz ... nie zamierzam sie tlumaczyc ani podawac dla czego sie zdazylo ... zrobilem zle kogos obrazilem ok ...
przepraszam Po bardzo ladnym poscie Koyota (naprawde podobala mi sie jego wypowiedz) Majin odpisal tak ze pomine tu jakikolwiek moj stosunek do .dot .... Majin Twoja wypowiedz na temat "Wspanialego" Hitlera, wyzwanie wszystkich od zydow (uznajac oczywiscie ze zyd to cos gorszego i podludz), wykazales ze jestes (i tu bedzie wersja bardzo ocenzurowana) niedorozwinietym cymbalem z palka basebolowa, mowiacym faszystowskie i rasistowskie hasla i mam w nosie Twoje cheatowanie lub nie, ten post pokazal ze powinienes szukac swojego miejsca miedzy takimi ludzmi z podobnymi pogladami... W tym kraju, gdzie wiele rodzin wycierpialo i pamieta wojne, poglady takiego kogos jak Ty wyglaszajacych ze Hitler byl super powinno sie izolowac w bardzo odosobnionym miejscu .... O ile myslalem, ze faktycznie narozrabialem na #wolfpl "pod wplywem czy tez nie" i chcialem sie wypowiedziec grzecznie o tyle po przeczytaniu Twojego postu nie podalbym Ci nawet reki .... nadajesz sie do ekipy Tejkowskiego i tam szukaj swojego miejsca i to nie ma nic wspolnego ze scena ET tylko z miejscem z jakiego pochodzisz i jak Cie wychowano .... Nie licz ze odpowiem Ci na nastepny prowokacyjny post jak dla mnie EOT (tlumaczenia poszukaj na google). NIe ma to nic wspolnego czy ktos gra w ET, czy w bierki i jaka tworzy spolecznosc .... jesli nikt inny nie zareagowal na jego wypowiedz to w tym kontekscie wszyscy powinni sie wstydzic .... a nie dla tego ze .dot (i tu znow nalezalo by powiedziec nie caly klan) robi kariere, piszac smieszne posty pozdrawiajac mnie i inny (wiadomo jaki) klan .... juz samo to, ze nie zareagowaliscie na to, ze ktos kto was (szanowne .dot) firmuje piszac takie bzdety i wprawiajace normalnych ludzi w oslupienie posty swietnie swiadczy o waszym szczerym i wspanialym podejsciu do ludzi i rzeczywistosci. Szukacie winy u CLa 17stek ? wolne zarty !!! gdzie JEST CL .dot ktory pozwala szydzic z innego narodu, wyzywac glowy panstwa od zydow i chwalic Hitlera ? GDZIE ? Tego nikt nam juz nie wyjasni .... jesli wsrod was jest ktos kto tak firmuje .dot prosze sie nie dziwic ze budzicie emocje .... czasami niezdrowe !!!! Bo czyz nie moge domniemywac ze skoro to wasz kolega to moze wasze poglady sa podobne ? Czy za to szanowny Panie Termit lub Kermit nie pownniscie sie obrazic duzo mocniej, niz za glupie zabawne podejzenia o cheaty ? .... To juz pozostawiam innym pod rozwage, bo niektorym sie juz zupelnie pomieszalo zycie ze scena scena z zyciem itd ... Nie chcialbym znowu zostac opacznie zrozumiany i nie mam ochoty urazic nikogo kto gral lub obecnie gra w klanie SS ale ja osobiscie nie firmowal bym sie nazwa SS, (Die Schutzstaffeln der Nationalsozialistischen Deutschen Arbeiterpartei), jakos mnie to nie rajcuje i nie bawi ze ktos nosi na "sztandarze" wlasnie ta nazwe .... i bez osobistych aluzji w tym kontekscie biorac pod uwage iz .dot to w duzej czesci dawny 1 sklad SS moge zrozumiec skad takie poglady i tak mila atmosfera wokol klanu .dot ( niech nie biora tego do siebie wszyscy normalni grajacy w obu ww klanach) ... Gdyby ktos mial watpliwosci polecam linka ----.http://wiem.onet.pl/wiem/00a58f.html------ To dowie sie czym zajmowalo sie SS i jak chlubna to organizacja Jeszcze raz wszystkich pozostalych bardzo przepraszam za moj "koncert" na #wolfpl bo podobno naprawde przecholowalem :-) (podobno bo niewiele pamietam) Lemurek NF Clan PS. Gdyby jednak moderator postanowil ten jego faszystowski post skasowac to mam go ku pamieci i swietnosci Majina i moge powiesic na www. I jeszcze jedno prosze nie pozdrawiac mnie od Majina i w jego imieniu bo moj dziadek ktory przesiedzial Dachau (dla nie wtajemniczonych oboz koncetracyjny) i na ktorym robiono pseudo operacje medyczne dostaje apopleksji, a mnie na sama mysl o takich pozdrowieniach zbiera sie na wymioty..... I szanowny Panie Termit poglad, ze nie gralem w RTCW jest bledny - gralem tylko nie w klanie (a wlasciwie NF sobie gralo jako luzna "banda" bylismy pierwsza kafejka majaca 10 legalnych Wolfensteinow z jeszcze nie wykradzionym keyem) nie oznacza to, ze nie slyszalem i nie wiem skad pochodza znakomici gracze RTCW klanu .dot. Jest Pan w duzym bledzie tak sadzac, to wbrew pozorom dosc niewielka spolecznosc ! Wiec prosze sie za mnie nie wypowiadac ... Z gory dziekuje ... |
|
|
|
19:09, 16 03 2004
|
|||||||||
|
dobrze ze teraz sie mozesz wypowiedziec - mam rozumiec ze teraz jestes super wtajemniczony
Wolny kraj mowie o tym co mysle... nie podoba sie ?? znasz slowo na w ??? WY-(słowo na p)J !!
Cos sie nie podoba w moich postach ?? Pozdrowienia ?? Poglady ?? Wyzej bylo napisane ze takie opinie mamy zalatwiac na ircu wiec po kiego c@#!a piszesz to tutaj ? Masz cos do mnie ? zalatwmy to na ircu (tak jak ostatnio)
Ja piszac post i Hitlerze tez bylem na!@#any (wiec tez nie wiele pamietam) - sorry jak kogos urazilem no to !@#s |
||||||||
|
|
|||||||||
19:21, 16 03 2004
|
|||
|
Sorry za kolejny post ale o czyms zapomnialem
Chcialem zeby cala scena sie dowiedziala jakich ludzi ma szanujacy sie klan 7Teens... Mialem o tym mowic na ircu ? Jasne |
||
|
|
|||
20:07, 16 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 109 Dołączył: 12-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 436 |
mialem taka inwencje tworcza jak przeczytalem post Swietego (brawo, za to ze chcialo Ci sie tyle pisac - i to z sensem) ale po przeczytaniu reszty to juz zapomnialem co chcialem... uwazam ze sprawe public trzeba zamknac a zainteresowanych hmm... do sadu imo... Majin mozez zwrocic sie do Jacka... sprobowac nie zaszkodzi... nie pijesz nie zyjesz... zaraz przyjdzie nowa afera... wiec odpocznijcie i zbierzcie sily na nastepna rozrobe ... btw. bylem o 18 na #..et nie bylo rozpierduchy... Termit - idz pan w c@#! z takim zartem
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |