IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Grzecznosc scenowa ?, chcecie to macie
Lemur
post 21:04, 16 03 2004
Post #21

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1504

Niestety i ja sie ostatni raz odniose

Majin

"Oznacza to, że karze do 2 lat więzienia - w myśl artykułu 256 kk, mówiącego o odpowiedzialności za "publiczne propagowanie faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa" - podlega nie tylko ten, kto publicznie wychwala np. rządy Hitlera, ale także publicznie prezentuje symbole lub gesty faszystowskie, w zamiarze przekonania innych do takiej ideologii lub tylko jej prezentowania"

Niestety znowu sie nie douczyles albo Ci sie wszystko pomieszalo ... wolnosc i wolnosc slowa to zupelnie co innego niz anarchia i ja moge sobie mowic ze cheatujesz masz krzywe nogi, ze Cie nie lubie jesli forum jest niemoderowane to mi wolno zawsze mozna mi nie odpowiadac wtedy bedzie to monolog tongue.gif

i mozesz mi nagwizdac ... no chyba ze poczujesz sie urazony to wtedy podaj mnie do sadu o znieslawienie

a to co Ty napisales nie tylko nie podobalo sie mnie, to podlega paragrafom a na ircu nie bede rozmawial bo nie mam ochoty ;-) i to jest wlasnie wolnosc moge a nie musze tongue.gif pa I doczytaj "Kto wychwala " ;-)

Obiecje wiecej juz Ci nie odpisywac :-)
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi