![]() ![]() |
21:04, 16 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 16-03-2004 Nr użytkownika: 1504 |
Niestety i ja sie ostatni raz odniose
Majin "Oznacza to, że karze do 2 lat więzienia - w myśl artykułu 256 kk, mówiącego o odpowiedzialności za "publiczne propagowanie faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa" - podlega nie tylko ten, kto publicznie wychwala np. rządy Hitlera, ale także publicznie prezentuje symbole lub gesty faszystowskie, w zamiarze przekonania innych do takiej ideologii lub tylko jej prezentowania" Niestety znowu sie nie douczyles albo Ci sie wszystko pomieszalo ... wolnosc i wolnosc slowa to zupelnie co innego niz anarchia i ja moge sobie mowic ze cheatujesz masz krzywe nogi, ze Cie nie lubie jesli forum jest niemoderowane to mi wolno zawsze mozna mi nie odpowiadac wtedy bedzie to monolog i mozesz mi nagwizdac ... no chyba ze poczujesz sie urazony to wtedy podaj mnie do sadu o znieslawienie a to co Ty napisales nie tylko nie podobalo sie mnie, to podlega paragrafom a na ircu nie bede rozmawial bo nie mam ochoty ;-) i to jest wlasnie wolnosc moge a nie musze Obiecje wiecej juz Ci nie odpisywac :-) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |