IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> #chomik ?, Co sadzisz o #chomik ?
Thoro
post 15:14, 9 05 2004
Post #21

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

ohmy.gif wysunal sie nowy watek..... moglbys powiedziec niewtajemniczonym o co chodzi biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 15:18, 9 05 2004
Post #22

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Pytanie
ile razy mozna do tego wracac?

zalezy co zrobiłeś, nie stety nie znam tej sprawy, więc nie moge określić

+Quote Post
x-chomik
post 15:43, 9 05 2004
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1876

Pytanie
zalezy co zrobiłeś

Odpowiedz

1,5 roku temu zrobilem z siebie najwieksza lame w Polsce

+Quote Post
Chomik
post 14:26, 10 05 2004
Post #24

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 430

QUOTE (blinkkin @ 8:34, 9 05 2004)
QUOTE (m.a.s.l.o @ 10:21, 9 05 2004)
Nie wiem czym chomik sobie zasłużył na bana na #wolfpl.
Kazdy ma swoją jazde. Ktos jeździ na rowerze, ktoś inny jara blanty. Chomik ma swoją jazde na ircu.
Jak kogoś męczy na prv to ignora i wszystko. Nie widze zadnego problemu

meczyl na privie i na kanale ogolnym. dostal temp-bana i chcial go ominac, a ze opki z #wolfpl nie daja sie robic w c@#!a dostac kolejnego banana. obecnie na liscie acida jest kilkanascie, jesli nie kilkadziesiat wpisow. chomik chcial ominac tymczasowego bana, wiec zostal calkowicie skasowany. nie trzeba bylo cwaniakowac...

meczyl na privie i na kanale ogolnym. dostal temp-bana i chcial go ominac, a ze opki z #wolfpl nie daja sie robic w c@#!a dostac kolejnego banana. obecnie na liscie acida jest kilkanascie, jesli nie kilkadziesiat wpisow. chomik chcial ominac tymczasowego bana, wiec zostal calkowicie skasowany. nie trzeba bylo cwaniakowac...
blinkkin wiesz ten ban to mi duzo nie robi 1. moge sobie zrobic nowego autha i wejde na luzach na #wolfpl no ale chyba tam macie na ip nawet bana no mogelm nie dawac go ale juz i tak mi to zwisa bo mam inne ip tongue.gif te lacza szybo mi sie zmieniaja biggrin.gif 2.moge hosta zmienic wszystko mozna :c i sie wchodzi !:D

to bana na #wolfpl mam za to za spam ? no moze i tak ale Acd sobie za dzuo pozwala na tym marnym +ao ;/

+Quote Post
DeViX
post 17:27, 10 05 2004
Post #25

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 873

#chomik skonczy jak #poland.et - #poland.et Cannot join channel (access denied on this server) + -Q- Your Q account is suspended. Reason: advertising - 1 week...

+Quote Post
Chomik
post 21:00, 10 05 2004
Post #26

Oberschutze
Ikona Grupy

DeViX #chomik nie skonczy jak towoj kanal .T y tam to wiecej reklmujesz nisz ja tongue.gif

+Quote Post
Swiety
post 21:20, 10 05 2004
Post #27

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE (Chomik @ 12:26, 10 05 2004)
to bana na #wolfpl mam za to za spam ? no moze i tak ale Acd sobie za dzuo pozwala na tym marnym +ao ;/

Acid sobie może i za dużo pozwala ale na #wolfpl ma opa jest z Poisonow i idluje #wolfpl dłużej niż samo #wolfpl istnieje biggrin.gif.

Być moze Acid za dużo spamuje i robi sobie z #wolfpl prywatny czat ale taki już jego urok i koloryt. Mi osobiście to nie przeszkadza.

A kultura na ircu nakazuje że jak wchodzi się na jakiś inny kanał to nie reklamuj się swojego kanału po 50 razy. Także jeśli nie Acid to pewnie ktoś inny dałby za to bana.

+Quote Post
blinkkin
post 21:59, 10 05 2004
Post #28

Nr użytkownika: 547

QUOTE (Chomik @ 14:26, 10 05 2004)
blinkkin wiesz ten ban to mi duzo nie robi 1. moge sobie zrobic nowego autha i wejde na luzach na #wolfpl no ale chyba tam macie na ip nawet bana no mogelm nie dawac go ale juz i tak mi to zwisa bo mam inne ip tongue.gif te lacza szybo mi sie zmieniaja biggrin.gif 2.moge hosta zmienic wszystko mozna :c i sie wchodzi !:D

to zmieniaj. mozesz wpieprszac adversy, klony, eggi i co tam chesz. cierpliwosc acida nie ma granic, obecnie idluje #wolfpl tylko w celu dopisania kolejnej pozycji do black list. jesli bedzie trzeba to pomoge.

+Quote Post
x-chomik
post 22:15, 10 05 2004
Post #29

Gefreiter
Ikona Grupy

no wiec chomik ma bana za reklame, to moge zrozumiec
ale za co ja mam bana do k#!@y nedzy? za ojczyzne?
juz sam nei wiem czy to jest prywatny kanal czy kanal dla wszystkich graczy wolfa
ja go nie zalozylem ale jesli 50 jak nie wiencej innych gorszych lam ode mnie moze siedziec to czemu ja nie moge?

Acid ... idluje #wolfpl dłużej niż samo #wolfpl istnieje

swiety chcesz przez to powiedziec ze im dluzej sie siedzi na kanale to ma sie wieksze prawa?
ok. ja idluje ten kanal 2 lata moze nawet dluzej (powiedzmy 2 lata minus czas w ktorym mialem wylaczonego kompa albo bana :| )
a teraz nawet mi voica zdjeli (na tym kanale i tak jest bezurzyteczny ale zawsze tam cos tongue.gif)

nawet jezeli czas iddolwania sie nie liczy to przed chwila wspominales cos o kulturze a wyglada na to ze ja wiem o niej wiecej niz ty i te cale poison

jakis czas temu prosilem roznych ludzi zeby mi zdjeli bana albo pogadali z acidem bo to juz przestaje byc smieszne ale wyglada na to ze ktos moglby zbanowac trzy czwarte sceny wolfa a ciebie i reszte bossow by to nawet nie wzruszylo

PS: byc moze to sie zmieni... :>

+Quote Post
blinkkin
post 22:30, 10 05 2004
Post #30

Nr użytkownika: 547

QUOTE (x-chomik @ 22:15, 10 05 2004)
za co ja mam bana do k#!@y nedzy? za ojczyzne?

za nicka. zle sie kojarzy, lepiej zmien. btw. czy nie wspominales kilka postow wyzej, ze pomagales w reklamie?

+Quote Post
x-chomik
post 23:11, 10 05 2004
Post #31

Gefreiter
Ikona Grupy

to zmieniaj. mozesz wpieprszac adversy, klony, eggi i co tam chesz. cierpliwosc acida nie ma granic, obecnie idluje #wolfpl tylko w celu dopisania kolejnej pozycji do black list. jesli bedzie trzeba to pomoge.

to chomik ma siedziec przed monitorem modlac sie w nadzieji ze zaraz sie skonczy timeban? probuje sobie jakos poradzic a im bardziej sie stara tym bardziej ma prze(słowo na p)one ;/ dajcie mu spoqj to przestanie robic maniany. Moze kiedys bedzie mial takie sposoby ze bany mu nic nie zrobia? a k-line nie rozdaje sie za kilka reklam ;c

za nicka. zle sie kojarzy, lepiej zmien. btw. czy nie wspominales kilka postow wyzej, ze pomagales w reklamie?
nie wspominalem
i znowu macie cos do mojego nicka? sami macie jakies z dupy wziete i jest dobrze (bez obrazy oczywiscie tongue.gif)
ja nikomu nie wypominam ze jego nick mi przypomina cos tam nie milego

PS: juz widze jak sie brehtacie z tego posta :|

+Quote Post
Kleofas
post 23:52, 10 05 2004
Post #32

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 435

OMG ! ohmy.gif

Chomik imo bana masz poprostu za to ze jestes,i ze robisz jakies po!@#ane rzeczy.Wyrobiłeś sobie złą opinie i ch00j , teraz za to płacisz. A od Acidusia sie odwal bo to jest mój pr0 ziombal FFA i kiedy jego nie bedzie to banowac bede ja biggrin.gif

+Quote Post
x-chomik
post 7:58, 11 05 2004
Post #33

Gefreiter
Ikona Grupy

Kleofas nie lubilem cie zbytnio ale nie sadzilem ze jestes az tak po(słowo na p)ony. Wymien choc jedna po(słowo na p)ona rzecz ktora zrobilem przez ostatnie pol roku :|

PS: Co do chomika to dajcie mu juz spokuj bo ma juz Q i nie bedzie sie plul

+Quote Post
qBa3oo3
post 13:14, 11 05 2004
Post #34

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 729

Imo robicie tym topiciem niezla reklame, moze jednak S bedzie biggrin.gif

+Quote Post
Phantom
post 13:27, 11 05 2004
Post #35

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

IMO to jest zalosne blink.gif przeczytajcie caly ten topic i zobaczcie jakie dzieci z siebie robicie. Klocicie sie wszyscy o to ze chomik reklamuje swoj kanal. Nie chcecie spamu na prv to ignore i kein problem nie wiem po co z takiej glupoty robic afere. Jeszcze raz pomyslcie i skonczcie bo to naprawde zalosne i dziecinne blink.gif

+Quote Post
x-chomik
post 22:14, 11 05 2004
Post #36

Gefreiter
Ikona Grupy

Phantom masz racje w 50%
Popieram twoje zdanie ze jak ktos ma problem do chomika to ignora i wzupelnosci wystarczy
Ale teraz juz nie chodzi o ban za reklame bo ja nie reklamowalem a tez mam bana

zobaczcie jakie dzieci z siebie robicie
W gry komputerowe gra znacznie wiecej dzieci niz doroslych, sam nie mam jescze 18 lat i wszyscy o tym wiedza... no moze poza toba
Imo robicie tym topiciem niezla reklame, moze jednak S bedzie
Od czasu prowadzenia tego topicu liczba zywych iddlerow znacznie wzrosla na #chomik o_O, mimo ze wykopalismy wiekszosc sesji to w godzinach szczytu na kanale nadal mamy ok. 70-80 osob lol (widocznie Polacy lubia lamerskie kanaly tongue.gif)

EDIT: post 2x sie zrobil :|

+Quote Post
Numun
post 22:20, 15 05 2004
Post #37

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1347

chomik ... ohmy.gif dostales jakiegos szalu te 16 dni do Q zaczeles reklamowac tzn nie byles soba huh.gif ale teraz widze wszystko wraca do normy ^^ mozecie mu zdjac juz bany cool.gif skladam propozycje zeby za 2 tyg odbanowac chomika i x-chomika smile.gif

+Quote Post
Chomik
post 23:53, 15 05 2004
Post #38

Oberschutze
Ikona Grupy

no dobry pomysl Numun ;] a no ale jakby ci co sa powiedzili tylko z 3 razy kilku soba jzu by byblo idlerow a ja sam musialem ale teraz chce ze tez bylo sporo ludu biggrin.gif a mam wrazenie ze moje psoty sie tu kasuja ;/ byly jeszcze 2 i co az 3 strony byly a teraz 2 ohmy.gif dziwne tongue.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi