![]() ![]() |
15:47, 30 05 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 23-05-2004 Nr użytkownika: 1971 |
|
|
|
|
16:30, 30 05 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
po pierwsze nie radze ściągać modów, bo są sUx!
po drugie albo wchodzisz na server gdzie wiesz ze ow mod sie znajduje i masz w zakładce Options=>Game=>Dwonload wszystko zaznaczone na "Yes" i ściąga Ci automatycznie, albo ściągasz z jakiegoś ftp, http i wypakowujesz do katalougu EnemyTerritory/Etmain zazwyczaj to folder a jesli chodzi o skiny (zmiana wyglądu itd. [jescze bardziej sUx!]) to szczerze mówiąc nie wiem :< nigdy nie instalowałem, samo mi się na serverach ściąga |
|
|
|
16:37, 30 05 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Nie mody, tylko skiny im0. Sciągasz je normalnie ze stronki (zB. www.rtcwfiles.com) i wklejasz do katalogu etmain. Następnie odpalasz grę i masz. Nie wiem tylko czy teraz skin bedzie od razu w et.pro i etmain, czy tylko w etmain. Najlepiej po prostu wkej skin do et.pro i etmain. |
||
|
|
|||
| Go��_keNOOBie|PL |
17:15, 30 05 2004
|
|
Goście |
Hmm... imo
Jak to juz Dankan mooooowil (co prawda w odniesieniu do cfg i map).. etmain jest podstawowym katalogiem i tam et zaczyna poszukiwania... skoro, tak, to wystarczy wklepac taki pk3 do etmain.... 2 sprawa: na wiekszosci serkow i tak nie bedziesz miec skinow, voicepakow itp... to zalezy od ustawien i pakow na serku.... (usuniecie tricku z podmienianiem textur itp)... mozesz sobie zalozyc serka i poogladac takowe... i tyle... PYTANIE Chciałbym się dowiedziec czegos na temat roznych modow, a w szczegolnosci modu, gdzie walczy sie tylko na granaty... moze ktos wie cos na ten temat.... albo ma adres jakiegos serka.. z gory thx. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |