IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Moździeżowe pytanie, Jak grać mortarem ?
evil_lord
post 18:45, 31 08 2004
Post #21

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

CYTAT (keNOOBie|PL @ 15:06, 29 07 2004)
Hmm.. imo czit tongue.gif moglbys zapodac takiego binda.. interesuje mnie jego budowa... bo wiadomo.. czas obrotu zalezny jest od ilosci klatek (imo) a z tym roznie... (chodzi mi tutaj o konkretny bind, nie o teoretyczne wyjasnienie... moze to byc pierwszy lepszy cel.. wszystko jedno)

Pozdrawiam

Dołączam się do prośby. wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Graculini
post 19:55, 31 08 2004
Post #22

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1997

Zassajcie to: http://spqr-clan.com/forum/index.php?act=A...pe=post&id=4995
To tylko pokaz mortarbota, skryptu który sam strzela z morty cool.gif . Oczywiście wykonanie takiego skryptu jest trudne ponieważ wszystko odbywa się za pomocą komend: right, left, lookup, lookdown, wait oraz attack cool.gif ; wymaga stalych fps [np.43], oraz skrypt dzialal bedzie dokladnie tylko z 1 miejsca na mapie [na dodatek jeszcze odp. ustawiony celownik], inaczej skrypt bedzie chybil laugh.gif . Takiego skryptu uzylo np e*star w meczu z d-sky blink.gif .

Oki a teraz bind:
1. zbunkruj morte i skieruj celownik jak najbardziej w lewo i w dol
2. w konsoli wpisz /com_maxfps 43
2. w konsoli odpal: "+right; +lookup; wait 50; -right; wait 24; -lookup; +attack; wait 64; -attack; +left; +lookdown; wait 74; -left; -lookdown;"
Mortarbot gotowy! biggrin.gif

Topic na forum etpro: http://bani.anime.net/banimod/forums/viewt...der=asc&start=0

+Quote Post
Flicker
post 19:31, 16 11 2004
Post #23

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3207

Moja ulubiona kamperka dla mortara jest na fuelu. W Axis kicam sobie na balkoniku (pomimo ze pozycja jest mocno wystawiona, nikt mnie nie kuma). Ustawiam juz dawno wycwiczone wspolzedne na skrzynki do budowania mostu i gdy tylko widze ze pojawia sie mgielka budowania, to fire i zegnaj przyjacielu biggrin.gif. Raz udało mi się tak 4 zdjąć biggrin.gif. Niestety takie granie sprawdza sie tylko na serwach FFA, na klanówkach po 1 strzale wszyscy wiedzą gdzie jestem biggrin.gif.

+Quote Post
Cyr4x
post 3:27, 7 12 2004
Post #24

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 793

Ja mortarem celuję mniej więcej w miejsce, gdzie chodzą. Jak usłyszę hit sound, to znaczy, że dobrze trafiłem i walę tam cały czas. Mortara lubię na goldrush w axis.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi