IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Bardzo interesujący topik z dupy, Pod żadnym pozorem nie kasować !!!
Rafal_Pila
post 15:59, 19 07 2004
Post #61

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1319

Jak widać powyżej chamstwo wyłazi nawet z tzw. ProPlay0r blink.gif

Ogólnie "fajny" topic - idealny do obrzucania się błotem i przechwałek.
Go to the top of the page

+Quote Post
TheAbyss
post 16:02, 19 07 2004
Post #62

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 343

Mnie tylko zastanawia czemu moderatorzy tego jakże ambitnego i kulturalnego topicu nie zamkną, bo tylko do tego on się nadaje.

P.S. Jaki ma w ogóle sens zakładanie topiców pt. "ranking klanów"? Przecież wiadomo, że to się przerodzi w jeden wielki flamefest.

+Quote Post
Tsunami
post 17:00, 19 07 2004
Post #63

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 464

QUOTE (ptOk @ 13:18, 19 07 2004)
Tsunami - bycie zadufanym prostakiem niezle ci wychodzi, nauczysz mnie tego mistrzu? I jeszcze doic krowe umie, no pro normalnie. A fujarke bykom tez obciagasz?

Dorosnij ....

+Quote Post
nkr
post 18:44, 19 07 2004
Post #64

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

jezu ludzie wiecej dystansu do zycia biggrin.gif
nie widzicie ze kolejny raz banda znudzonych loli robi sobie z was jaja prowokujac do tych trashtalkow O_O?
a wy ciagle to samo - obrazeni, naburmuszeni, nikt was nie kocha etc :U
radze sobie lepiej wejsc na fpp.pl i tam w historii boarda odszukac topic o klanie achtung biggrin.gif to byly czasy ;[

+Quote Post
Prosper
post 20:25, 19 07 2004
Post #65

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

[B][COLOR=red][SIZE=14]ACHTUNG RZĄDZI!
ACHTUNG RADZI!
ACHTUNG NIGDY WAS NIE ZDRADZI!

[SIZE=7][COLOR=green] pyt0>all

+Quote Post
TheAbyss
post 20:33, 19 07 2004
Post #66

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 343

Prosper nie wyszło ci tongue.gif

+Quote Post
Swiety
post 1:52, 20 07 2004
Post #67

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE (Termit @ 6:34, 19 07 2004)
imo :
1. IC & POISON - blizej im do 2. niż dignitas
2. HUNTER & FF - blizej im do 3. niż 1.
3. STORKS & EASY - blizej im do 4. niż 2.
4. warzywa , owoce ze swoimi gwiazdkami

A tak btw gra jest niestety z!@#ana i pozostaje czekac na RTCW2 bądz łudzic sie że komuś uda się zrobić etpro bez z!@#anych hitboxów i ograniczona zostanie ilość rifle co zwiększy dynamike tego gówna i ograniczy ilość kamperów z dupy ohmy.gif Korzystajac z okazji chcialem jeszcze pozdrowic caly ogrod warzywny petajacy sie po tym syfiastym boardzie ostatnio modnym haslem " !@#ac poison" . KK THX BYE Wasza stara > all idle k#!@a #pyt0
Całuski dla KiD'a śmierdzacego starym człowiekiem ohmy.gif i szczypiorem jak Acid biggrin.gif

Pyt 1.
Po c@#! w topiku o rankingu klanów piszesz off-topik czym tylko wk#!@iasz moderatorów i administratorów. Wiesz k#!@a ile czasu zajęło mi rozdzielenie tego topika na dwa odrębne ??? Aż minuta mojego cennego czasu. I zamiast spożytkować ten czas na coś pożyteczniejszego (walenie konia albo pierdzenie w stołek) siedze na tym boardzie i robie porządek - BEDOM BANY !!!

Pyt 2.
Po kiego wała piszecie o tym że scena Et jest z!@#ana, ET jest z!@#ane ? Wiemy wiemy to wszystko wiemy - to po co poraz 5658 pisać znowu o tym samym ? A postami w tym topiku pracujecie tylko na opinie o scenie :DDD

Kwestia nr 3.
Niby board warzywny i z!@#any ale czytasz i piszesz na nim biggrin.gif

Kwestia nr 4.
To że byłe dot to czitery to też wiemy i nie ma sensu kolejny raz o tym pisać.
Lock to już wogóle mega cziter a w kwestii movementu i jumpów to hiper-ultra cziter biggrin.gif (dla niekumatych warzyw - to zdanie to tylko ironia)
Termitowi się przypadkiem zaplątał wallhack na twardy dysk nieszczęsliwie wylądował na liście ACA i od(słowo na p)cie się od niego. Również od Acida, Morrisa, Majina i wielu wielu innych biggrin.gif

Kwestia nr. 5
Wiecie po co na to forum zaglądają co poniektórzy pożal się boże "pro" ? Po to żeby jeden na drugiego nabluzgał gorzej niż nie jedno warzywo - Wystarczy popatrzeć na ten topik

QUOTE (Fejk z dupy OGGGG)

WY WSZYSCY JESTESCIE PO!@#ANI WAS TRZEBA SADZIC A NIE LECZYC!!!!!!!!!! tongue.gif

Nie rozumiem dlaczego ten pan dostał bana - Przecież ma absolutną rację biggrin.gif Użył słów wcale nie lepszych niż kilku innych panów z tą różnicą że pisał je pod fejkiem biggrin.gif

QUOTE (TheAbyss)

Mnie tylko zastanawia czemu moderatorzy tego jakże ambitnego i kulturalnego topicu nie zamkną, bo tylko do tego on się nadaje.
P.S. Jaki ma w ogóle sens zakładanie topiców pt. "ranking klanów"? Przecież wiadomo, że to się przerodzi w jeden wielki flamefest.

Od sensu topików tutaj są moderatorzy. Ten topik nie był flame dopóki nie napisał tutaj Termit a zaraz za nim odezwało się kolejnych kilka z!@#ów. A poza tym posty można dzielić na odrębne topiki oddzieljąc ziarna od plew i zachowując w ten sposób porządek w topikach zapowiadających się na flame.

Poza tym chce żeby na tym smutnym jak p!#@a boardzie coś się w końcu zaczęło dziać a nie od dziś wiadomo że do rorzruszania forum nie ma to jak dobry flame-wars. I specjalnie dlatego zostało stworzone forum flame-wars. Po co ? Po to żeby pokazać jak niektórzy są wielkimi z!@#ami i po to żeby była większa oglądalność i po to żeby oddzielić wartoświowe topiki od tych mniej wartościowych.

+Quote Post
Wszechmogacy
post 3:51, 20 07 2004
Post #68

Schutze

Nr użytkownika: 2362

To bedzie bardzo k#!@a elokwentny wywod na temat coniektorych zdupy pr0 co sa bardziej p0r niz warzyw0

Czytajac ten zdupy topic, ktory wczesniej byl razem czyli lacznie z topiciem o ranking klanow (notabene zdupy topic, no ale coz) myslalem ze:
1. (słowo na p)ne k#!@a ze smiechu
2. polamie wam dzieciaki rece i nogi
3. popelnie samobojstwo ze zgryzoty...

Dziwnym trafem postanowilem cos napisac... moze ktos to przeczyta i sie bedzie dalej smial ? :E

Wiekszosc z was, niby pro graczy to dzieci... dzieci niedosc ze niedowartosciowane to w dodatku dzieki wspanialemu internetowi, wielcy k#!@a mlodzi gniewni.. co to ja nie jestem, gram juz troche w ten badziewny et, pamietam czasy rtcw, bylem w kilku klanach, to jestem k#!@a taki pro ze inni moga mi robic lache...
omfg wtf ?
noi k#!@a co z tego pajace ze graliscie w rtcw, ze gracie w jakims klanie i ze wasze acc nie spada ponizej 50% ? ohmy.gif czy to czyni was lepszym od innych ? NAPEWNO k#!@A NIE... troche pokory... bo sa gracze ktorzy i od was sa lepsi... i co wtedy.. jak ktos was pojedzie ? zdupy lagi? serwer mial 14 slotow a nie 16, bo zupa byla za slona ?
przyklad klan poison.. przegrywaja czy remisuja.. ee ffa, ts siadl czy ki c@#! wie co jeszcze? tak trudno spuscic glowe i przyznac sie.. oni byli dzisiaj lepsi... eot przegralismy? widocznie tak bo cale to puzon musi sie jakos wytlumaczyc przed swoimi "fanami".. omg dorosnijcie wreszcie k#!@a...
aaa... zaponmialem dodac.. ze wiekszosc z tych dzieci.. ktorzy w swiecie netu sa tacy niepokorni... wielcy pro, mastahy.. uzywajacy "wielkich wyrazow" w realu to poukladane dzieciaki, ktore sluchaja sie mamusi i taktusia.. a jak raz sie ich gdzies pusci na jakis final to zarzygaja cala podloge smile.gif

w tym topicu mamy 3 glownych aktorow, kilku pionkow, ale wszyscy sa pr0... np pan :

termit, kermit czy eternit jeden c@#!... to wlasnie on rozpoczyna ten super zdupy dialog... monolog czy ki c@#!, i po co ?? ja wiem ze swiety zostawil to w spokoju, bo taki fajny flame-war nakreca forum... ale z drugiej strony.. trzeba bylo zrobic wioche.. pokazac jaki klan dot byl naprawde pr0... a to ze wszyscy ich wyzywali od czitow i w ogole srali na nich okazalo sie prawda ?
nasz pierwszy aktor zagral zdupy... swoimi tekstami pokazal nam iz jego umysl rozwiniey jest jak wiazka siana pod wiatr... tez dzieciaku chodzisz mamusi po zakupy, a jak tatus cie posuwa w pupke to nawet nie zajakniesz... naucz sie wreszcie spac dupa do sciany...

nastepnym glownym aktorem jest niejaki gotti ze skawiny, ktory wystepuje tu raczje jako rzecznik swojego tak skrzywdzonego przez reszte klanu... nie znam tego klanu nie znam czlowieka nie bede sie do niego przy-(słowo na p)l... chlopak zapewne mial na uwadze dobre imie jego timu wiec napisal conieco... ale tez w sumie po c@#! ?

next perelka... czlowiek ktory powinien dostac pulicera.. nobla i pyte do buzi... pt0k... stary jak ja sie usmialem czytajac twoje wypowiedzi... konczyles jezyk polski na jakims uniwerku czy co ? a moze ktos ci pisal te pr0 teksty... w ogole kim ty k#!@a jestes ? i co sam zrobiles dla tej sceny ? wypowiadasz sie tak jakbys byl przynajmniej top playerem w polsce... a chyba nie jestes... czy mi sie tylko wydaje ?
co to wogole ejst k#!@a easy.. ? wypowiadasz sie fraglesie na temat innych noob klanow.. c@#! z tego ze maja mniejsze umiejetnosci... wkoncu nie gramy tu k#!@a o zlote kalesony tylko dla przyjemnosci... nikt nam za gre k#!@a nie placi... nie kazdy sie urodzil poisonem do c@#!a pana... a nawet porownujac ic czy poison do easy to jakby porownujac wypasione porshe do malucha... z czym do ludzi sie pytam ?

jak juz pisalem w tym marnym przedstawieniu jest kilka pionkow (np ja)... widze ze wielki pr0-sper(ma) tez sie wypowiadal... nawet nik(s)ramo i inne puzony nadete balony z ktorych uszlo powietrze po meczu z ic... wysmiewacie sie wszyscy z ic z ff z hunterow... powysmiewajcie sie teraz z siebie nawzajem... ciezko k#!@a bylo przezyc ze ic wygralo z wami puzony ? zal dupe sciska ? ohmy.gif ojej jaka k#!@a wielka szkoda, az niewygoda...

a teraz macie czas na wyzwanie mnie od warzyw i innego radzaju patafianow i burakow... cieszcie sie miedzy soba.. bo mnie to nie ruszy... mam tylko nadzieje ze swiety bedzie tak mily i zostawi ten topic... niech inni czytaja i brechtaja.. co mysli o calej tej pr0 scenie scena warzywna.. co mysli zwykly przecietny etplayer, ktory jest warzywem i jest dumny z tego...
MY WARZYWA POPROSTU SRAMY NA WAS WSZYSTKICH PSEUDO PRO, CZASAMI NAWET SZKODA GOWNA MARNOWAC NA WAS... ZAKMNIJCIE SIE WSZYSCY NA TYM SWOIM PRO FFA A NAS WARZYWA ZOSTAWCIE W SPOKOJU...

przepraszam jedynie wszystkie zwierzeta ktore ucierpialy z powodu tego posta...

+Quote Post
Swiety
post 3:59, 20 07 2004
Post #69

General
Ikona Grupy

QUOTE (Wszechmogacy @ 1:51, 20 07 2004)
omfg

Co kufa omfg ?

+Quote Post
Wszechmogacy
post 4:18, 20 07 2004
Post #70

Schutze

a nic :E

+Quote Post
Swiety
post 6:57, 20 07 2004
Post #71

General
Ikona Grupy

Wszechmogący jestem pod wrażeniem postu biggrin.gif

Wszechmogący>Swięty>ALL biggrin.gifD

+Quote Post
Swiety
post 7:03, 20 07 2004
Post #72

General
Ikona Grupy

A teraz ostrzeżenie:

Jak mi któryś z moderatorów czy adminów zablokuje albo wykasuje ten wspanaiły topik to za(słowo na p)e w p!#@u k#!@y, wy!@#ie w c@#!a k#!@ą !@#aną na p!#@e tak że wasze k#!@y wyc@#!ają p!#@y, w p!#@u k#!@a jego !@#ana mać ! biggrin.gif

+Quote Post
samurai
post 9:22, 20 07 2004
Post #73

Schutze

Nr użytkownika: 2363

a ja nie zrozumialem wypowiedzi ostatniej swietego i termita (swiety chodzilo o niekasowanie tematu?),a btw to w NIEKTORYCH punktach wypowiedzi wszechmogacego zgadzam sie z jego zdaniem.... chyba juz dawno wiekszosc graczy zapomniala dlaczego graja w et (4fun)

+Quote Post
Evingolis
post 10:51, 20 07 2004
Post #74

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

Sruuu. Boże poroniłem, jakieś rączki, jakieś nóżki...eee...nie...poprostu nasrałem na was.

+Quote Post
Termit
post 13:24, 20 07 2004
Post #75

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Termitowi się przypadkiem zaplątał wallhack na twardy dysk nieszczęsliwie wylądował na liście ACA i od(słowo na p)cie się od niego

Oo ? Swiety omglol idluj hcuju #pyt0 bo pumy

+Quote Post
igor
post 13:34, 20 07 2004
Post #76

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 647

dupa mi śmierdzi unsure.gif btw ahahahha spoko topic takie lubie biggrin.gif

+Quote Post
tanaka
post 14:30, 20 07 2004
Post #77

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1950

DO brusa wilisa wszechmogacego:wiesz o ja moze sie okaze dretwy ale ty sie okazales pajacem bez rozumu , wiekszego nagromadzenia wlasnego dupnego ego nie widzailem w zyciu , ale co tam gora ten co wiec kurew wypowie wypomni innym ze sa Masta of Killa, synek wejdz przed lustro i se popatrz na siebie jak nic nie dostrzezesz to czas do trumny.....i ty nas chcesz pokory ÓCZYĆ biggrin.gif sam sie naucz pisowni jezyka polskiego a niepszanuj znaczkami @#$%^&*(! bo tak kazdy ÓMI smile.gif zreszta warzywo jak warzywo ale tyś w tym poscie okazal sie dupt POR jak tych co zbesztac pr0bowales....eot

+Quote Post
D!z3l
post 15:54, 20 07 2004
Post #78

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Swiety  0:52, 20 07 2004

Poza tym chce żeby na tym smutnym jak p!#@a boardzie coś się w końcu zaczęło dziać a nie od dziś wiadomo że do rorzruszania forum nie ma to jak dobry flame-wars

Wszechmogacy  2:51, 20 07 2004

i po co ?? ja wiem ze swiety zostawil to w spokoju, bo taki fajny flame-war nakreca forum

Zapewniam ze cel zostal osiagniety---"Nakrecenie forum". Wczoraj jak wszedlem sobie na forum to szczena mi opadla------>>>>>> W CIAGU DNIA BYLO Z 25 zarejestrowanych uzytkownikow na forum !!!!!!!!!!

+Quote Post
Wszechmogacy
post 15:55, 20 07 2004
Post #79

Schutze

sorry panie EKOL-WOD|Sranaka... ale ty mnie óczyc bórakó poprawnej polszczyzny nie bedziesz... jezeli nawet popelnilem jakis blad to c@#! ci do tego.. kazdemu sie zdarza, mr elokwencja XXi wieku...

Wogole przeczytales ten tekst ? Zrozumiales go ? Jezeli nie to po c@#! sie wypowiadasz.. ?
Masz jakis problem do slow k#!@a, c@#! itp itd? Popatrz w slownik, tam sa wyjasnione ich znaczenia.. a skoro te slowa sa w slowniku, to mozna a nawet powinno sie ich uzywac... c@#! mnie obchodzi ze taki frajer jak ty,, dzialacz kolka religijnego "oaza" lub "jestesmy z chrystusem" gwalcony przez ksiezy ze swojej parafii uwaza te slowa za wulgarne i wypomina innym ze uzywaja ich :/

Wydaje mi sie ze tylko swiety zrozumial tak naprawde o co mi chodzilo w moim tekscie... a jezeli nie zrozumial to trudno :E

Zapomnialem panie sranaka... codziennie staje przed lustrem i moj widok mnie nie odstrasza... ba nawet czasami sie myje.. radze ci zrobic to samo... odejdz na chwile od kompa.. wyjdz na dwor.. zobacz jaki ten swiat jest piekny... a nie wypisujesz na forum jakies (słowo na p)one farmazony, o ktorych nie masz pojecia...
moze i ja pisze pod zdupy fejkiem XDD ale znam ta scene, bo jestem an niej od poczatku... moj porzedni post byl tylko moimi przemysleniami i nie mialem zamiaru nikogo besztac w blocie... jak bys to k#!@a patafianie przeczytal poprawnie bys zrozumial przeslanie w nim ukryte...

a brus wilis to cie robil jupikajej madafaka biggrin.gif

napisalbym cos wiecej ale moj poziom indolencji mi na to nie pozwala...

pozdr Swiety

+Quote Post
falubaz
post 16:17, 20 07 2004
Post #80

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

pokora r0x ale skad ja wziac bo takich rzeczy sie uczysz od rodzicow w mlodym wieku? no chyba ze niektorym zabraklo rodzinnej milosci za dziecinstwa...

DO brusa wilisa wszechmogacego:wiesz o ja moze sie okaze dretwy ale ty sie okazales pajacem bez rozumu , wiekszego nagromadzenia wlasnego dupnego ego nie widzailem w zyciu , ale co tam gora ten co wiec kurew wypowie wypomni innym ze sa Masta of Killa, synek wejdz przed lustro i se popatrz na siebie jak nic nie dostrzezesz to czas do trumny.....i ty nas chcesz pokory ÓCZYĆ  sam sie naucz pisowni jezyka polskiego a niepszanuj znaczkami @#$%^&*(! bo tak kazdy ÓMI  zreszta warzywo jak warzywo ale tyś w tym poscie okazal sie dupt POR jak tych co zbesztac pr0bowales....eot

kakao r0x ;|

i poczucia ironii chyba tez...

+Quote Post

6 Stron V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi