![]() ![]() |
14:47, 14 12 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 136 Dołączył: 8-12-2003 Skąd: Żyrardów, wiesz mi nie chcesz tu przyjechać Nr użytkownika: 869 |
Troche puzno, ale jak przyslowie mowi.....
Tez bylem ownerem PBM Zaopserwowalem jedna rzecz, ze "swierzaki" robia pie$%$#@^ na bordzie.Moze nowym zaklad na dobry poczatek tppbm??(tak na 2-3 tygodnie)Zobaczyc czy ktos wie po co jest forum i nie zaklada topicow z dupy,powtarzanie bezensownych sond itp.Jezeli nowy sie nadaje to zdejmowac, jesli nie trzymac pbm. P.S.Dzieki Swietemu nauczylem sie kozysatc z bordow(Thx za pbm P.S2.PBM mi sie nalezal..... |
|
|
|
17:15, 14 12 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Moderatorzy Postów: 166 Dołączył: 13-03-2004 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 1439 |
Boże jakie błędy (nie tylko ortograficzne) czasem ludzie potrafią wciskać
To ja już wole poprawiać posty niż patrzeć na coś takiego PS. Sięgnij po słownik ortograficzny jak piszesz posta... |
|
|
|
21:34, 15 12 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Jezeli juz to lepiej przepuszczac przez Worda z wlaczona funkcja autokoreakcji - no sorry, ale komu sie chce brac slownik zeby napisac posta? Co to forum pieknej polszczyzny? Wazne azeby w miare mozna bylo sie rozczytac, wiec nie wytykaj az tak bledow, bo duzo osob pisze tak ze w ogole ich zrozumiec nie mozna
|
|
|
|
18:57, 17 12 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Zduneq rozumie dlaczego miał pbm. A rozumieć dlaczego ma się pbm to pierwszy krok żeby tego pbm nie mieć. Dlatego Zduneq nie ma pbm a inni mają.
Faktycznie pbm można dostać już po pierwszym poście lub topiku. Jesli ktoś pisze bardzo idiotyczny topik lub post albo powtarza po raz 50 ten sam topik to jest 99% szansy że kolejne jego topiki będą takie same. Dlatego za wczasu dostaje pbm aby nie naśmiecił na forum. PBM - to nie jest ban. Można bez problemów czytać forum, można na nim pisać, tylko że moderatorzy wcześniej muszą zatwierdzić. Co za różnica czy moderator skasuje idiotyczny post kolesia czy go nie zatwierdzi ? Na to samo wychodzi a dzięki temu na boardzie nie ma syfu. PBM w przeciwieństwie do bana daje szansę wszystkim użytkownikom PBM że jak napiszą coś sensownego TO NAPEWNO MODERATOR TO ZATWIERDZI, a jak bedą pisać więcej takich sensownych postów to NAPEWNO ADMIN ZDEJMIE PBM bo samo zatwierdzanie postów jest dość męczące. To logiczne że nooby robią największy syf na boardzie. I logiczne że bardzo często dostają pbm-y. Ale nooby przestają być noobami, wyrabiają się lub uczą się jak nie robić zbytniego syfu na boarzie. Więc pbm w przeciwieństwie do bana daje im szansę na to żeby wyrobili się, nauczyli korzystać z forum i wtedy to pbm zostanie zdjęte. PBM też dostają ludzie którzy chociaż nie robią jakiegoś syfu, nie spamują to z ich wypowiedzi wynika że są warzywami (chcoiaż najczęściej jedno idzie z drugim). Jak już nimi nie będą to im się zdejmie pbm. |
|
|
|
10:12, 15 01 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 110 Dołączył: 9-10-2004 Skąd: Z ulicy Sezamkowej Nr użytkownika: 2991 |
A ja lubie być PBM utwierdza mnie w to w tym że jestem kretynem
A tak naprawdę zdejmijcie, ze mnie to piętno Święty prrrrrrrrrrrrrrrrrosze tak ładnie Pażausta,please... Ja przecież jestem świętszy od świętych (nie ma żadnej łądcności z Świętym |
|
|
|
23:57, 17 01 2005
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Bardzo dobry post Mangusta. Już nawet w 99% byłem przekonany żeby zdjąć ci PBM.
Jeżeli uważasz się za kretyna W sumie czytająć niektóre twoje posty to uważam że jesteś na jak najlepszej drodze aby pozbyć się PBM. Już niedługo. |
|
|
|
0:39, 18 01 2005
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
"Debil nie wierze ze jest debil a mądry to wie, pozorne pozrone zaprzecznie to jest..." kazik tak spiewal i jednak mial racje ;o |
||
|
|
|||
13:03, 18 01 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Moderatorzy Postów: 166 Dołączył: 13-03-2004 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 1439 |
Tak, też ostatnio zauważyłem poprawę u Mangusty. Coraz więcej jego postów przepuszczam
Święty nie jest tak bezlitosny jak to się może wydawać więc jak już powiedział oby tak dalej i wejdzie w panel admina, kliknie na find/edit/suspend user |
|
|
|
16:46, 27 01 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 110 Dołączył: 9-10-2004 Skąd: Z ulicy Sezamkowej Nr użytkownika: 2991 |
tak nawiasem powie mi kto za co dostałem pbm bende bardzo wdięczny
P.S Bardzo dziękuje maine Uber Commanders (czyli adminš) za pochwły w kwesti mego poprawienia |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |